Sök bostad eller innehåll

Barcelona C

Din mäklare i Barcelona C

Det är många som har blivit förälskade i Katalonien. Här finner du alla tänkbara aktiviteter och upplevelser inom några få timmars avstånd. Allt från shopping i Barcelona, fantastisk skidåkning i Pyrenéernas dalgångar till sol och bad på Costa Brava.

Barcelona är Kataloniens hjärta och svenskarnas mest populära resmål i regionen.Denna världsstad som erbjuder det mesta – enastående kultur, pittoresk arkitektur, sol och bad, livligt nattliv, fantastisk gastronomi och självklart fotbollsklubben Barcelona FC. 

Kuststräckan norr om Barcelona, Costa Brava - med kända turistorter såsom Tossa de mar och Lloret de mar är tillhåll för internationellt kända artister, mycket tack vare Salvador Dalís inflytande. Här finner du också medeltida byar och städer, Garrotxas vulkaniska inland och det nästan månliknande landskapet vid Cap de Creus - halvön med sin nationalpark alldeles intill vattnet. 

I regionen ligger även Penedès som är en av Spaniens mest kända vindistrikt, ca 45 minuter söder om Barcelona. Här har man lång tradition av att framställa vin och distriktet producerar ca 95% av Spaniens cava av välkända producenter som Codorniu och Freixenet.


Vårt kontor når du enkelt, vi finns i hjärtat av Barcelona - ett stenkast från Plaza de Catalunya. Genom våra samarbeten med svenska advokater, svensk arkitekt och byggare och inte minst genom våra erfarna mäklare kan du känna dig trygg när du köper ditt drömboende. Vi är med dig hela vägen genom köpet och ser till att allt går rätt och riktigt till.

Du är varmt välkommen att återkomma till oss med frågor och eller för mer information. Du når oss på barcelona@fastighetsbyran.se

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Barcelona C

Om Per Berggren

Per Berggren

Säljare / Franchisetagare

Om Stefan Lönnefjord

Stefan har under dom senaste tjugo åren, haft förmånen att få jobba med försäljning både mot företag som privatpersoner. Efter sin tid som entreprenör i Sverige valde Stefan att åka ner till Spanien för att jobba på Fastighetsbyrån Barcelona. Barcelona är en stad som han för övrigt älskar på många sätt, pulsen, kulturen samt närheten till havet. Stefans framgångsfaktorer bygger på lyhördhet, lova inte mer än du kan hålla, tydlighet mot kunden samt hårt arbete. Ett absolut krav för Stefan är att kunden står i fokus med resultat till absolut kundnöjdhet. Vid en avslutad affär säger Stefan inte adjö utan på återseende.

Stefan Lönnefjord

Franchisetagare/ Kontorschef

Om Alice Wanger

Om Claudia Rosales

Om Mathilda Lönnefjord

Om Per Lindqvist

Per började på Fastighetsbyrån i Helsingborg 2007 och flyttade sedan till Landskrona där han fortsatte att arbeta som fastighetsmäklare under några år. Livet förändrades och det blev resor ut i världen för att till slut bosätta sig i Barcelona. För Per var det självklart att fortsätta som mäklare. Då han upptäckte att Fastighetsbyrån fanns i staden var valet enkelt att söka sig dit. Idag hjälper han sina kunder att hitta sina drömboende och trivs riktigt bra med det. "Jag brinner för denna bransch, det är det roligaste och mest utmanande yrket jag haft. Att jag nu får chansen att utöva detta i Spaniens bästa stad gör det hela så mycket bättre". När Per inte arbetar så spenderar han gärna sin fritid med att göra utflykter på sin Vespa, han tränar gärna eller spenderar tid med vänner. Närheten till Andorra gör också att han gärna åker till skidbackarna när tid finns.

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.