Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nerja

Fastighetsbyrån Nerja

Fem mil öster om Málaga, ligger den genuina och charmiga staden Nerja med hänförande utsikt över berg och hav. Området bjuder på allt från gastronomi, kultur, vacker natur, pittoreska bergsbyar och små gömda stränder. Här finns något för alla.

Tack vare skydd från bergskedjan Sierra Almijara, har staden underbart milda vintrar och en svalkande bris under den varma sommaren. Staden har ett fantastiskt läge och nära till allt, 45 min från Malagas flygplats och enbart 1,5 timme från skidorten Sierra Nevada. Förutom Nerja inkluderar vårt område Torrox, Frigiliana Torre del Mar och Benajarafe.

På kontoret träffar ni Christina Bergstén och Olle Westerling med personal som med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av bostadsmarknaden på Costa del Sol erbjuder mycket goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad fastighetsaffär. Välkommen!

Köp bostad utomlands med samma trygghet som hemma.

Köp bostad utomlands med samma trygghet som hemma.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Nerja

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare

Om Olle Westerling

”Att vara mäklare är både roligt och utmanade då man aldrig kan förutse vad som ska hända nästkommande dag ” säger Olle Westerling som har bott på Spaniens solkust de senaste 14 åren och som tidigare jobbat med privat banking på kusten. Sedan 2011 har han tillsammans med Christina Bergsten och Kent Schanke framgångsrikt förmedlat fastigheter både i Nerja och Marbella. Kombinationen ledarskap och försäljning passar honom utmärkt då han är en mycket målinriktad och engagerad person med en enorm tävlingsinstinkt som han tar med sig i varje affär. Hans målsättning är att vara kunnig och professionell inom fastighetsmarknaden så att både köpare och säljare ska känna sig trygga i sin bostadsaffär.

Olle Westerling

Säljare / Franchisetagare

Om Emelie Österlöf

Emelie har varit boende i Nerja sedan 2006 och har jobbat som mäklare sedan 2011. ”Att komma till Nerja var som att komma hem, det är en otroligt mysig stad med närhet till både natur och stadsmiljö” Hon anser att hon hittat ”drömjobbet” då arbetet som kontorschef innebär ett högt arbetstempo, varierande arbetsuppgifter och nya utmaningar varje dag. Emelie värdesätter högt att få vara del av den process där vi som fastighetsförmedlare hjälper andra att hitta ett eget paradis utomlands. Med god lokalkännedom och kunskap inom fastighetsmarknaden gör hon alltid sitt yttersta för att hjälpa till med både små och stora frågor

Emelie Österlöf

Säljare / Kontorschef

Om Emma Holmgren

Emma Holmgren

Innesäljare

Om Frida Nilsson

Varierande arbetsuppgifter och att träffa nya människor är det som Frida uppskattar mest med sitt arbete som innesäljare. Hon har bott i Nerja från och till under 5 år och trivs väldigt bra i stadens lugna och mysiga atmosfär. Hon beskriver sig själv som organiserad, glad och ödmjuk. Fridas mål är att alltid hjälpa dig som säljare eller köpare på bästa sätt för en så enkel och smidig affär som möjligt.

Om Johan Eckervik

Om Juan Prats

Juan ser sitt arbete som utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje kund och försäljning är unik. Han är född och uppvuxen i Spanien men har under ett 1,5 år bott i Sverige tillsammans med sin svenska fru och deras 3 döttrar. Sedan 2011 jobbar han på Fastighetsbyrån i Nerja. Han är väldigt förtjust i Nerja området därför att det täcker önskemålen hos många olika typer av människor. Tidigare har han arbetat som mäklare och finansiell rådgivare under 12 års tid. Juan är noggrann, flexibel och driven och trivs bra på sitt jobb då han gillar att träffa nya människor och hjälpa dem att hitta just den fastighet som uppfyller deras förväntningar.

Om Sarah Severin

Sarah har i hela sitt liv haft en fot i Nerja och den andra på Sveriges västkust. Hon tycker att Nerja har en härlig blandning av människor och dess unika läge vid Sierra Almijara bergen gör denna pärla riktigt speciell. Vägen hit har hon tagit via sitt intresse för affärer, att få vara med att uppfylla människors dröm om att bo utomlands känns otroligt priviligierat. Hon värdesätter tillfället att jobba för Fastighetsbyrån som erbjuder kunden en modern och professionell mäklartjänst som innebär trygghet för både köpare och säljare.

Om Sebastian Arvidson

Sebastian tycker det bästa med Nerja är att man har sparat det genuint spanska, vilket gör staden mysig och äkta. Han har semestrat i Nerja sedan han var barn och nu tjugo år sedan hans första besök har han möjligheten att bo här och samtidigt jobba med det han tycker är roligast, människor och fastigheter. Tidigare bott i Malaga och på Gran Canaria samt rest över hela världen. Utbildning inom försäljning från Göteborg och många års erfarenhet inom service och fastighetsbranschen. ”Rätt person till rätt bostad” är hans motto.

Om Yvonne Larsson

Yvonne har sedan 2005 arbetat som fastighetsmäklare och franchistagare inom Fastighetsbyrån både i Sverige och Spanien. Att få möjlighet att jobba inom samma kedja men i ett varmare klimat , gjorde valet lätt för Yvonne. I Nerja har hon varit anställd som mäklare sedan 2012 och trivs med sin nya livssituation där hon varvar hektiska visningsdagar med att hinna njuta av allt vad området har att erbjuda, såsom avkopplande bergsvandringar, bad, skidåkning i Sierra Nevada och mysiga tapas rundor i Nerjas gränder. ”Jag gillar att arbeta med människor och att få förmånen att lära känna kunderna ordentligt efter en hel dag i bilen. Att ha visning är ett rent nöje”, säjer Yvonne som är mycket lyhörd när det gäller kundens önskemål och gör allt för att hjälpa kunderna att hitta sitt drömboende i Nerja.