Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nerja

Fastighetsbyrån Nerja

Fem mil öster om Málaga ligger den genuina och charmiga staden Nerja med hänförande utsikt över berg och hav. Området bjuder på gastronomi, kultur, vacker natur, pittoreska bergsbyar och små gömda stränder. Här finns något för alla.

Tack vare skydd från bergskedjan Sierra Almijara har staden underbart milda vintrar och en svalkande bris under den varma sommaren. Nerja har ett fantastiskt läge och nära till allt - 45 minuter till Málagas flygplats och enbart 1,5 timme till skidorten Sierra Nevada. Förutom Nerja inkluderar vårt område Torrox, Frigiliana, Torre del Mar, Benajarafe och Almuñecar.

På kontoret träffar ni Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av bostadsmarknaden på Costa del Sol erbjuder mycket goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad fastighetsaffär. Välkommen!

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Nerja

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare

Om Anna-Lena Roshag

När Anna-Lena letade semesterboende för några år sedan blev hon tipsad om det subtropiska klimatet i Nerjaområdet och att skidåkningen i Sierra Nevada kunde nås med en dagsutflykt. Det passade henne perfekt eftersom hon gillar småstadscharm blandat med en aktiv fritid. Anna-Lena blev förälskad i den gulliga staden och hittade sin semesterbostad här med hjälp av Fastighetsbyrån. Med tiden räckte det inte bara att semestra, så numera bor hon permanent i Nerja. Hon tycker det är en förmån att få jobba med det hon gillar mest, att hjälpa andra hitta sin drömbostad i värmen. Tack vare sin egen erfarenhet av att köpa bostad i Spanien har hon lätt att sätta sig in i kundernas behov och frågor.

Om Emelie Österlöf

Emelie har varit boende i Nerja sedan 2006 och har jobbat som mäklare sedan 2011. ”Att komma till Nerja var som att komma hem, det är en otroligt mysig stad med närhet till både natur och stadsmiljö” Hon anser att hon hittat ”drömjobbet” då arbetet som kontorschef innebär ett högt arbetstempo, varierande arbetsuppgifter och nya utmaningar varje dag. Emelie värdesätter högt att få vara del av den process där vi som fastighetsförmedlare hjälper andra att hitta ett eget paradis utomlands. Med god lokalkännedom och kunskap inom fastighetsmarknaden gör hon alltid sitt yttersta för att hjälpa till med både små och stora frågor

Emelie Österlöf

Säljare / Kontorschef

Om Emma Holmgren

Efter volontärarbete i Indien och resande runtom i världen, samt 10 år utomlands i New York, Gran Canaria och Valencia har Emma bosatt sig i Nerja med sin spanska man och deras son. Emma vet att en bostad i Spanien är så mycket mer än planlösning och läge - det handlar om livskvalité. Att som innesäljare kunna vara med om processen att hjälpa människor hitta sitt drömhem upplever Emma som meningsfullt.

Om Frida Nilsson

Varierande arbetsuppgifter och att träffa nya människor är det som Frida uppskattar mest med sitt arbete som innesäljare. Hon har bott i Nerja från och till under 5 år och trivs väldigt bra i stadens lugna och mysiga atmosfär. Hon beskriver sig själv som organiserad, glad och ödmjuk. Fridas mål är att alltid hjälpa dig som säljare eller köpare på bästa sätt för en så enkel och smidig affär som möjligt.

Frida Nilsson

Innesäljare / Tjänstledig

Om Liselotte Hallman

Efter att ha arbetat många år i Sverige inom akademin ville Lise-Lotte flytta utomlands. Spanien var det som lockade mest utifrån det underbara klimatet och livsstilen här. Nerja med sin typiska, spanska karaktär parallellt med en internationell blandning av människor och kulturer passar henne perfekt. På Fastighetsbyrån välkomnar Lise-Lotte klienter och tar hand om dom på bästa möjliga sätt. För att underlätta arbetet för säljarna så assisterar hon dom administrativt, exempelvis med att färdigställa material inför visningar av våra fina objekt!

Om Luciano Yanez

Luciano Yanez, innesäljare på Fastighetsbyrån i Nerja, är född och uppvuxen i Växjö. Tack vara sina rötter i Sydamerika behärskar han förutom svenska och engelska även spanska. Hans passion är att resa, att upptäcka olika kulturer och träffa nya människor. Hans resande började redan i barndomen med familjen, och så fort han blev klar med skolan fortsatte han resa över hela världen på egen hand. Han har gjort weekendresor inom Europa till längre vistelser utomlands i Sydostasien, Australien och USA. Han har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och på krogen i Sverige, och han har även jobbat på nattklubb i Thailand. Att vara innesäljare innebär möten med många olika människor, och det passar Luciano perfekt. Han tycker det är givande att få andra att känna sig trygga i något så stort som bostadsköp utomlands. ”Det bästa med att bo i Nerja är klimatet,” säger Luciano. ”Här är det sommarkänsla året om.”

Om Natalie Larsson

Om Sara Mårtensson

Om Sarah Severin

Sarah har i hela sitt liv haft en fot i Nerja och den andra på Sveriges västkust. Hon tycker att Nerja har en härlig blandning av människor och dess unika läge vid Sierra Almijara bergen gör denna pärla riktigt speciell. Vägen hit har hon tagit via sitt intresse för affärer, att få vara med att uppfylla människors dröm om att bo utomlands känns otroligt priviligierat. Hon värdesätter tillfället att jobba för Fastighetsbyrån som erbjuder kunden en modern och professionell mäklartjänst som innebär trygghet för både köpare och säljare.