Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Sök bostad eller innehåll

Nerja

Fastighetsbyrån Nerja

Fem mil öster om Málaga ligger den genuina och charmiga staden Nerja med hänförande utsikt över berg och hav. Området bjuder på gastronomi, kultur, vacker natur, pittoreska bergsbyar och små gömda stränder. Här finns något för alla.

Tack vare skydd från bergskedjan Sierra Almijara har staden underbart milda vintrar och en svalkande bris under den varma sommaren. Nerja har ett fantastiskt läge och nära till allt - 45 minuter till Málagas flygplats och enbart 1,5 timme till skidorten Sierra Nevada. Förutom Nerja inkluderar vårt område Torrox, Frigiliana, Torre del Mar, Benajarafe och Almuñecar.

På kontoret träffar ni Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av bostadsmarknaden på Costa del Sol erbjuder mycket goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad fastighetsaffär. Välkommen!

Köp bostad utomlands med samma trygghet som hemma.

Köp bostad utomlands med samma trygghet som hemma.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Nerja

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare

Om Cecilia Garcia Sandin

Med pappa från Granada har Cecilia haft en fot i Spanien sedan hon föddes och känner både svensk och spansk kultur väl. Hon har god lokalkännedom om Almuñécar och har vistats där sedan barnsben. För Cecilia är Almuñécar en vacker spansk by med trevlig lokalbefolkning där man kan känna sig hemma. Hon har läst ekonomi på Handels samt på universitetet i Granada. Cecilia anstränger sig alltid till det yttersta för att få fram den bostad som kunden söker. Det bästa med Fastighetsbyrån tycker Cecilia, är att man kontinuerligt jobbar för att förbättra kvalitet och service. På fritiden gillar Cecilia att bila, det är det bästa sättet att uppleva Spaniens rika natur och kultur. Och hon går gärna på konsert.

Om Emelie Österlöf

Emelie har varit boende i Nerja sedan 2006 och har jobbat som mäklare sedan 2011. ”Att komma till Nerja var som att komma hem, det är en otroligt mysig stad med närhet till både natur och stadsmiljö” Hon anser att hon hittat ”drömjobbet” då arbetet som kontorschef innebär ett högt arbetstempo, varierande arbetsuppgifter och nya utmaningar varje dag. Emelie värdesätter högt att få vara del av den process där vi som fastighetsförmedlare hjälper andra att hitta ett eget paradis utomlands. Med god lokalkännedom och kunskap inom fastighetsmarknaden gör hon alltid sitt yttersta för att hjälpa till med både små och stora frågor

Emelie Österlöf

Säljare/Kontorschef/Föräldraledig

Om Emma Holmgren

Efter volontärarbete i Indien och resande runtom i världen, samt 10 år utomlands i New York, Gran Canaria och Valencia har Emma bosatt sig i Nerja med sin spanska man och deras son. Emma vet att en bostad i Spanien är så mycket mer än planlösning och läge - det handlar om livskvalité. Att som innesäljare kunna vara med om processen att hjälpa människor hitta sitt drömhem upplever Emma som meningsfullt.

Om Frida Nilsson

Varierande arbetsuppgifter och att träffa nya människor är det som Frida uppskattar mest med sitt arbete som innesäljare. Hon har bott i Nerja från och till under 5 år och trivs väldigt bra i stadens lugna och mysiga atmosfär. Hon beskriver sig själv som organiserad, glad och ödmjuk. Fridas mål är att alltid hjälpa dig som säljare eller köpare på bästa sätt för en så enkel och smidig affär som möjligt.

Om José Ortega

Om Juan Prats

Juan ser sitt arbete som utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje kund och försäljning är unik. Han är född och uppvuxen i Spanien men har under ett 1,5 år bott i Sverige tillsammans med sin svenska fru och deras 3 döttrar. Sedan 2011 jobbar han på Fastighetsbyrån i Nerja. Han är väldigt förtjust i Nerja området därför att det täcker önskemålen hos många olika typer av människor. Tidigare har han arbetat som mäklare och finansiell rådgivare under 12 års tid. Juan är noggrann, flexibel och driven och trivs bra på sitt jobb då han gillar att träffa nya människor och hjälpa dem att hitta just den fastighet som uppfyller deras förväntningar.

Om Lina Tegby

Lina Tegby

Innesäljare

Om Luciano Yanez

Om Sarah Severin

Sarah har i hela sitt liv haft en fot i Nerja och den andra på Sveriges västkust. Hon tycker att Nerja har en härlig blandning av människor och dess unika läge vid Sierra Almijara bergen gör denna pärla riktigt speciell. Vägen hit har hon tagit via sitt intresse för affärer, att få vara med att uppfylla människors dröm om att bo utomlands känns otroligt priviligierat. Hon värdesätter tillfället att jobba för Fastighetsbyrån som erbjuder kunden en modern och professionell mäklartjänst som innebär trygghet för både köpare och säljare.

Om Sebastian Arvidson

Sebastian tycker det bästa med Nerja är att man har sparat det genuint spanska, vilket gör staden mysig och äkta. Han har semestrat i Nerja sedan han var barn och nu tjugo år sedan hans första besök har han möjligheten att bo här och samtidigt jobba med det han tycker är roligast, människor och fastigheter. Tidigare bott i Málaga och på Gran Canaria samt rest över hela världen. Utbildning inom försäljning från Göteborg och många års erfarenhet inom service och fastighetsbranschen. Han jobbar efter mottot ”att lyssna på kundens behov är grunden för att finna rätt bostad”.