Sök bostad eller innehåll

Palma de Mallorca

Din mäklare i Palma de Mallorca

Imponerande berg, gröna kullar, storstad, hav och stränder. Så kan man kort sammanfatta Mallorca, ön som vi nordbor haft en speciell relation till sedan 50-talet. 

På senare år verkar den relationen förstärkts och numera är skandinaver en av de största grupperna av utländska bostadsköpare på Mallorca. Även mer kommersiella intressen investerar här och det finns gott om exempel på många svenska boutiquehotell, kläd- och livsstilsbutiker, restauranger med mera. Dessutom finns sedan länge både Svenska Skolan och kyrkan här, samt Svenska konsulatet.

Det är lätt att förstå vår fascination och kärlek till det vackra och mångsidiga Mallorca då ön har något för alla. Med årstiderna skiftar naturen och ön skepnad och även det speciella mallorkinska ljuset men med ett bestående behagligt klimat året om. Trots mängden turister som varje år kommer på besök går det fortfarande att hitta det genuina Mallorca i små fiske- eller bergsbyar, och hitta sina små och mer eller mindre ostörda stränder eller badvikar. Huvudstaden Palma har på senare år blommat ut och blivit en elegant lillasyster till Barcelona, med ett internationellt utbud i shopping, design och restauranger, blandat med det genuint mallorkinska. En storstad i småstadsformat med sina drygt 400.000 invånare. Den vackra naturen lockar många med sina dramatiska berg på nordvästra sidan, utmärkta för vandring och cykling, till de bördiga slätterna med sina oliv- och mandelträd. Naturligtvis finns mängder med fantastiska stränder eller mindre badvikar med sitt kristallklara vatten. Mallorca är även golfarnas och båtentusiasternas paradis med över 20 stycken golfbanor av hög klass och yachthamnar som exempelvis exklusiva Puerto Portals eller Port Adriano.

På Fastighetsbyrån Palma de Mallorca välkomnar dig Katalina Rajz Forsman med personal. Vårt upptagningsområde är i princip sydvästra delen av Mallorca från Sóller i nordväst mot gränsen till stranden Es Trenc i söder, vidare bort till Palma och klassiska orter som Cala Major, Illetes, Bendinat, Santa Ponça och Andratx i sydväst. I vårt område ligger även vackra byar som till exempel  Valldemossa, Deià och Banyalbufar. Vår roll är att vara en partner och projektledare till dig för att hitta bostaden du drömmer om på Mallorca. Genom vårt breda kontaktnät, erfarenhet och goda lokalkännedom, säkerhetsställer vi att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt. Sätt oss på prov och låt oss hjälpa dig att förverkliga drömmen om Mallorca. Du når oss enklast på palma@fastighetsbyran.se.                    
Varmt välkommen!

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Palma de Mallorca

Om Katalina Rajz Forsman

Katalina vill hjälpa andra att också få möjlighet att leva sin dröm på Mallorca. Hon återvänder till Mallorca efter ett par år i Stockholm. Katalina har jobbat i resebranschen i många år bl.a. varit med och startat ett par flygbolag men alltid haft ”Real Estate” som stort intresse. Hon har jobbat på Svenska, Spanska, Skandinaviska, Finska, Engelska, Amerikanska och Lettiska bolag och har en stor mång kulturell internationell affärserfarenhet. Katalina har också en E-MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Hon har i flera år hjälpt vänner och bekanta med att hitta sina drömboenden både på Mallorca och på det Spanska fastlandet. Katalinas devis är ”har du lite tid att avvara – så hjälper jag dig gärna att hitta ditt drömboende”.

Katalina Rajz Forsman

Säljare / Franchisetagare

Om Carl-Johan Ahlsell

Om Melanie Taylor

Om Miquel Grau

Om Nicolaus Lundahl

Om Sofia Carlsen

Sofia har en internationell bakgrund och är bl a uppvuxen i Luxembourg. Hon är utbildad i International Hospitality Management vilket gör henne väldigt serviceinriktad och road av kundkontakt. Sofia talar fyra språk flytande: svenska, engelska, franska och spanska. Hon är en varm person, alltid öppen och intresserad av nya personer, kulturer och utmaningar. Sofia har valt att bo på Mallorca eftersom öns internationella miljö tilltalar henne, tillsammans med ett utmärkt klimat och med närhet till allt.

Om Sofie Rane

Om Thibault Vautherot

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.