Sök bostad eller innehåll

Algarve – Vilamoura

Din mäklare i Algarve – Vilamoura

På Fastighetsbyråns kontor i Vilamoura-området hittar du ett team av mäklare som har lång erfarenhet av Algarve och dess bostadsmarknad. Vi har lokalkännedomen och kontaktnätet som behövs för att hjälpa dig hitta din drömbostad längs den fantastiska Algarvekusten. Oavsett vilken typ av boende du söker, så har vi ett upplägg som hjälper dig från start till mål.

Svensk mäklare i Portugal

Vi är en svensk certifierad mäklarbyrå som finns på plats i Portugal, redo att hjälpa dig hitta din nya bostad. Du kan känna dig lugn och trygg i vetskapen att vi talar svenska och är väl införstådda med de önskemål, behov och frågor som svenska köpare ofta står inför.

Tack vare vår långa erfarenhet och lokalkännedom kan vi hjälpa dig genom samtliga steg av köpprocessen. Från de första funderingarna då vi reder ut vad du söker, till visningarna och vidare till kontraktsskrivning och allt det juridiska kring köpet. Teamet på kontoret behärskar fler språk, förutom svenska och engelska även franska och självklart portugisiska. Mer information om våra mäklare här

Gå på visningar i Algarve-Vilamoura

Så snart du börjar fundera på att leta bostad i Algarve-Vilamoura är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi börjar med att sondera marknaden åt dig, för att hitta alternativ som kan passa. Därefter träffas vi personligen och introducerar dig för olika närområden kring Algarve-Vilamoura för att du ska hitta ett område som känns rätt. Därefter genomför vi privata visningar av bostäderna tillsammans med dig.

När det blir dags att köpa bostad i Algarve-Vilamoura

När det blir dags att skriva kontrakt finns vi självklart med som stöd så att alla detaljer stämmer och affären dokumenteras på rätt sätt. Vi har ett nära samarbete med advokater och skattejurister i Algarve-Vilamoura som sköter det juridiska.

När affären är avslutad och du kan fira din nya bostad kommer nästa spännande steg. Då kan det nämligen vara dags att överväga renovering, inredning, möblering och annat roligt som hör en ny bostad till. Även här har vi ett brett kontaktnät av experter, i form av hantverkare och inredningsstylister i Algarve-Vilamoura som vi gärna tipsar om.

Hur mår bostadsmarknaden i Algarve-Vilamoura?Finanskrisen drabbade Portugal hårt, men marknaden har nu återhämtat sig bra och priserna har stigit med ungefär 5-7% per år. Dessutom så är Portugal och området kring Algarvekusten populärt bland den europeiska generation som närmar sig pensionsåldern och söker ett boende utomlands. Det ökade intresset från personer i Skandinavien, Belgien, Holland, Frankrike och Storbritannien har gett en stärkt efterfrågan på bostäder i Vilamoura, med priser som är på väg upp.

Vad kännetecknar Vilamoura?

Algarve-Vilamoura har mycket att erbjuda, särskilt för dig som söker det lilla extra när det kommer till boende. Området Vilamoura kännetecknas idag av en stor del välskötta bostadsområden och arkitektritade byggnadsprojekt.

Välkommen att höra av dig!

Är du ute efter en bostad i området Algarve-Vilamoura, eller är du bara nyfiken på hur det skulle vara att flytta till Portugal? Då är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor. Vårt team är redo att använda all sin kunskap, erfarenhet och lokalkännedom för att just du ska hitta din drömbostad här i Portugal!

Att bo i Portugal

Upptäck fantastiska Algarve

Nu ger vi dig chansen att upptäcka centrala Algarve under 5 dagar vid fem olika tillfällen! 27-31 oktober, 10-14 november, 24-28 november och 8-12 December.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Algarve – Vilamoura

Om Vanessa Hallberg

Vanessa Hallberg

Kontorsansvarig Vanessa talar svenska, engelska

Om Christer Hellman

Christer Hellman

Säljare / Franchisetagare Christer talar svenska, engelska, portugisiska

Om Janni Andersson

Janni Andersson

Innesäljare Janni talar svenska, engelska

Om Lina Åsard

Lina Åsard

Säljare Lina talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.