Sök bostad eller innehåll

Algarve – Lagos

Din mäklare i Algarve – Lagos

Algarve är Portugals soliga sida längst söderut i landet. Provinsen sträcker sig från Vila Real Santo Antonio vid spanska gränsen i öster till Cabo São Vicente i väster, en sträcka på 15 mil.

Portugals sydligaste provins har lockat besökare i hundratals år. Romarna dominerade området under lång tid. Morerna från norra Afrika kom senare och lämnade sina spår, bl a namnet på provinsen. Al-Gharb betyder väst på arabiska.

Idag kommer de flesta besökare från norra Europa. Lockade av det fina klimatet och den avslappnade livsstilen. Portugiserna är kända för sin gästvänlighet och är lätta att få kontakt med då de flesta pratar engelska.

Det finns många gemytliga städer längst kusten och små fiskebyar har förvandlats till turistorter med stort nöjesutbud. Portugiserna är mycket intresserade av mat och med närheten till Atlanten finns det ett överflöd av fina råvaror.

Stränderna håller världklass och många är omgärdade av de sandstensklippor som gjort Algarve känt. Algarve förknippas även med golf och det finns ett 30-tal banor av hög kvalitet att spela på under alla årstider. Med över 3000 soltimmar och ett behagligt klimat året om inbjuder Algarve till all form av utomhusaktiviteter.

Tar man sig bara några kilometer från kusten inåt landet, hittar man ett annat Algarve. Små landsortsbyar där tiden står stilla. Här odlas apelsiner och oliver. Här kan man stanna till på en lokal restaurang och äta närodlade delikatesser.

Fastighetsbyråns kontor finner man centralt i trevliga Lagos. Vi som ansvarar för verksamheten har lång erfarenhet av Algarve, ett brett kontaktnät och god lokalkännedom.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Algarve – Lagos

Om Christer Hellman

Christer Hellman

Säljare / Franchisetagare

Om André Fabian

Om Annika Feder

Om Christina Berglund

Om Erica Sjölin

Om Fátima Ramos

Om João Pintassilgo

Om José Custodio

Om Margareta Einarsson

Om Mariana Ekeroth Almeida

Om Miguel Espadinha

Om Ralf Wennergren

Om Vanessa Hallberg

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.