Sök bostad eller innehåll

Algarve – Lagos

Upptäck Portugal

Nyfiken på bostad och livet i Portugal?

Nu ger vi dig chansen att upptäcka Portugal! Tillsammans våra partners, Portugal-guiden Viveka Feder och revisor Karl-Olof Öhrn, erbjuder vi ett spännande och individuellt upplägg begränsat till 23 platser. 

FÖLJ MED TILL LISSABON OCH ALGARVE Resan vänder sig till dig som planerar för ett boende i Portugal och som vill lära känna landet och livet här inför beslut. 

NHR-SKATT OCH UTFLYTTNING Revisor Karl-Olof Öhrn berättar under lediga former hur det går till att skattemässigt flytta ut från Sverige och leva i Portugal. Han är själv boende i Lissabon sedan 2014. 

PORTUGAL NU OCH DÅ Erfarna reseledaren och Portugal-älskaren Viveka Feder finns med under hela arrangemanget. Hon är uppvuxen i Algarve och under hennes guidning får vi prova viner, laga portugisisk mat, stadsvandra och även förstå Portugals spännande historia och samtid. 

FASTIGHETSMARKNADEN Vi som driver Fastighetsbyråns kontor i Portugal kommer under resan ge kunskap om fastighetsmarknaden och köpprocessen. Vi besöker nyproduktionsområden och kan erbjuda privata visningar av bostäder. 

PROGRAMMET Resan startar med middag i Cascais nära Lissabon  och aktiviteter kring huvudstaden. Efter några dagar åker vi gemensam buss mot härliga Algarve för aktiviteter i södra Portugal. Programmet avslutas med att bussen tar oss tillbaka till Lissabon. 

SJÄLVKOSTNADSPRIS Aktiviteter, bussresor, skatteseminarium samt vissa måltider kommer att ingå i självkostnadspriset 250 EUR per person. 

ANMÄL DITT INTRESSE IDAG! lisboa@fastighetsbyran.se eller 018- 4957324
Vi återkommer därefter med konkret program och anmälan. 

 

 

 

 

 

 

 

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.