Sök bostad eller innehåll

Almería – Mojacar

Din mäklare i Almería – Mojacar

Funderar du på att köpa bostad i den gömda pärlan Costa de Almería? Grattis, då kan du se fram emot en vacker villa, ett radhus eller lägenhet av hög kvalitet, i hälsosamt klimat och bland gästvänliga människor. 

En svensk mäklare i Almería
Vi som jobbar som mäklare på Fastighetsbyrån i Almería har all den kunskap som behövs för att hjälpa dig hitta drömbostaden i solen. Vi har en gedigen kompetens inom spansk och svensk fastighetsjuridik, fastighetsekonomi, privatekonomi samt byggteknisk erfarenhet vilket ger en unik trygghet för dig som köpare.

Vår personal har dessutom över 40 års erfarenhet av Andalusien då de befunnit sig i Almeria och Mojácar sedan mitten av 1970-talet! Självklart talar våra mäklare flytande svenska, spanska, engelska samt flera andra språk. Vi kan helt enkelt vår marknad i detalj och hjälper dig gärna att välja rätt bostad i rätt område.

Bostadsmarknaden i Almería
Almería är otroligt prisvärt, både vad gäller att leva och att hitta sin drömbostad. Det lilla paradiset Mojácar är nu rankat som en av topp tre bästa områden i Spanien för köp och investering av bostäder. Försäljningen av bostäder i Mojácar ökade med 26 % mellan juli 2016 och juni 2017, vilket är näst mest i Spanien, där snittet är 5 %.

Costa de Almería har ett brett utbud av charmiga bostäder i andalusisk stil. I Mojácar finns en av Spaniens vackraste byar där husen har utsikt över berg och hav. Vid havet hittar du vacker nyproduktion med havsutsikt till bra priser. I Almeria kan du som köpare hitta bra bostäder av hög kvalitet till låga priser, jämfört med andra delar av medelhavskusten och de spanska öarna.

Lev ett aktivt liv i Almería
Att köpa bostad i Almería innebär inte bara en plats i solen med pool, strand och havsutsikt. Här finns också alla möjligheter att utöva dina fritidsintressen! Aktiv turism i Almería har ökat kraftigt under 2017 och regionen satsar hårt på att bygga ut kommunikationerna till och från Almería flygplats. På Fastighetsbyrån i Almeria har vi goda relationer med flera föreningar och organisationer inom golf, cykling, vandring och dykning med mera.

Vi hjälper dig med alla delar av ditt bostadsköp
Våra mäklare i Almería och Mojácar är otroligt engagerade och lyhörda. Vi hjälper dig som ska köpa bostad genom hela processen från start till mål, så att du kan känna dig helt trygg. Mäklaren analyserar dina personliga krav, behov, intressen och prisnivå för att tillsammans med dig hitta din speciella drömbostad i solen och värmen.

När det blir dags för köp har vi alla de kontakter som behövs för att genomföra en säker affär. Som mäklare i Almería har vi goda relationer med de styrande i regionen, samt är aktiva i de lokala näringslivsföreningarna. På så sätt känner vi väl till de flesta advokater, notarier och bankchefer i området.

Vi har även ett brett kontaktnät av bra butiker och hantverkare i såväl Almería som Mojácar, vilka gärna hjälper våra köpare till bra priser.

Välkommen att kontakta oss!
Du som funderar på att köpa bostad i Spanien behöver hjälp av en professionell mäklare som är engagerad och lyhörd. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig att tryggt och säkert hitta din drömbostad i det gömda paradiset Almería-Mojácar.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Almería – Mojacar

Om Gabriela Grahn

Gabriela är en glad norrländsk tjej som har förkärlek till böcker och resor. Efter att ha bott många år i både Australien och Storbritannien sökte sig Gabriela till Spanien, ett ställe som hon alltid har älskat. När hon första gången besökte Almeria slogs hon av den genuina spanska charmen så när möjligheten kom att arbeta i detta område visste hon att hon inte kunde tacka nej. ”Första gången jag såg Alcazaba kändes det som att jag hade klivit in i tusen och en natt!” Med många år bakom sig på Swedbank kom hon med den kunskapen som fattades när det kommer till IT. Med denna kunskap och hennes glädje till att prata med kunder visste vi att hon skulle passa perfekt in som kontorschef.

Gabriela Grahn

Kontorschef Gabriela talar svenska, engelska, spanska

Om Birger Sandberg

Birger brinner för att hjälpa människor hitta sin drömbostad i solen och värmen, och framförallt älskar han att göra det i regionen Almería där det är mest soltimmar på hela europeiska kontinenten och därför svensk sommarvärme hela vintern. Han är dessutom både byggtekniskt och affärsjuristutbildad samt har en gedigen erfarenhet från bygg och fastigheter, och kan därför hjälpa alla göra trygga bostadsköp med hög kvalitet. För Birger är det hög livskvalitet att kunna leva och verka i en genuint spansk miljö med starka moriska influenser, och dess höga kvalitet på lokala råvaror till låga priser i butiker och restauranger. När Birger inte njuter av det fantastiska spanska köket, de lokalt producerade vinerna och det stora utbudet av livemusik i strandbarerna, så håller han formen med att jogga längs beachen, köra mountainbike eller har trevligt på någon av de många fina golfbanorna.

Birger Sandberg

Säljare / Franchisetagare Birger talar svenska, engelska

Om Ingrid Grahn

Efter flera år inom Swedbank återvänder hon till sitt älskade Spanien. I Almeria regionen var hon första gången 1976 och blev då helt betagen av regionen. Hon drivs av att förverkliga människors drömmar. Att se glädjen i folks ögon när deras dröm går i uppfyllelse är den största belöningen. Hon är den trygga norrländskan som tar väl hand om sina kunder.

Ingrid Grahn

Säljare / Franchisetagare Ingrid talar svenska, engelska, spanska

Om Emina Averin

Emina Averin

Administratör Emina talar svenska, engelska, spanska

Om Pilar Sandez

Efter att ha jobbat nästan hela hennes liv i den snabba pulsen av Madrid så visste Pilar att hon ville ha något mer, hon ville vara på ett ställe där hon inte bara behövde jobba men där hon även kunde njuta. Då, genom sin nära vän Ingrid, fick hon höra att de sökte någon med driv och som pratade spanska på kontoret i Mojácar så såg hon sin chans! ”Nu har jag min plats i paradiset!” säger hon. ”Att vara omringad av inte bara vänner men även Medelhavet och bergen är helt underbart.” När Pilar inte är och ”hemsöker kunder”, som hon säger, så älskar hon att lära känna nya människor och lyssna på musik. Pilar är flytande på spanska dock så kan hon endast IKEA och JA på svenska, men det stoppar henne inte att prata på spanska med alla svenskar som kommer in!

Pilar Sandez

Innesäljare/ Aftersales Pilar talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.