Sök bostad eller innehåll

Altea/Benidorm

Din mäklare i Altea/Benidorm

Välkommen till Altea/Benidorm. Här upplever du det genuina Spanien!

Altea och Benidorm passar verkligen alla åldrar. Här bor du i en levande miljö året runt, med en genuin spansk atmosfär och underbart klimat. Eller vad sägs om 320 soldagar om året och flera härliga stränder?

Om du bor centralt i någon av orterna har du gångavstånd till shopping, bra restauranger och fantastisk natur. I grannstaden Benidorm kan hela familjen njuta av nöjesliv, vattenparker och mycket annat. Inom 15 minuters resa finns ytterligare sex mysiga städer och byar med sevärdheter och roliga aktiviteter. Valencia ligger en timmes bilresa bort och flygplatsen i Alicante når ni på 45 minuter.

Längs med hela Costa Blanca finns flera golfbanor och en av grannbyarna, La Nucia, valdes till Europas sportstad 2013! I närområdet finns dessutom över hundra vandringsleder, bland annat en fantastisk promenadsträcka till fyren i Albir.

Om Fastighetsbyrån i Altea/Benidorm
Vi har varit verksamma i området sedan 2008, vilket har gett oss en stor kunskap och ett brett kontaktnät. Vår stora lokalkännedom och goda rykte ger dig de bästa förutsättningarna för en trygg och lyckad affär. Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Altea/Benidorm

Om Javier Vicente

Javier Vicente

Säljare / Franchisetagare

Om Estefania Cheza Oyarzabal

Estefania Cheza Oyarzabal

Innesäljare/aftersales

Om Isabel Berenguer

Om Joanna Wyzykowska

Om Sara Engström

Om Sofia Serna Österberg

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.