Sök bostad eller innehåll

Barcelona C

Din mäklare i Barcelona C

Fastighetsbyrån Barcelona föddes inte för att vara ännu en mäklarfirma, utan för att svara på ett behov – den stora efterfrågan på bostäder i Barcelona stad och de närliggande orterna på kusten Costa Brava och Costa Dorada.

Bostad i Barcelona som investering
Vår framgång som mäklare går att härleda till en nyckelfaktor, vilket är den stora efterfrågan från utlandet gällande Kataloniens bostadsmarknad. I jämförelse med första halvåret 2016 har efterfrågan stigit med hela 19% i området. Det är olika faktorer som har bidragit till att öka antalet intresserade av bostäder i Katalonien och Barcelona, men de har ett gemensamt resultat: det har blivit lönsamt för utlänningar att investera här.

I vårt fall är den utländske kunden oftast skandinav, som söker en bostad antingen som investering eller semesterbostad åt sig själv eller familjen. Majoriteten av våra kunder letar efter en fin bostad nära havet, oavsett om det är i staden Barcelona eller på en närliggande ort.

Svenskar med de katalanska färgerna
Vi är mäklare registrerade i Katalonien och som förstår de önskemål, behov och frågor som skandinaviska köpare ofta har. Vi garanterar att din bostadsaffär sköts med all den säkerhet och trygghet som du kan förvänta dig hemma i Sverige. Vi är en grupp svenskar och katalaner som alla har samma mål: att hjälpa både den svenska och lokala kunden att hitta det perfekta boendet och förverkliga sin dröm.

Fastighetsbyrån Barcelona. Den trygga vägen till solen.
Vi visar lägenheter, hus och nyproduktioner i Barcelona med omnejd, för var och ens behov. Vi följer med dig hela vägen, från första visningen av din nya bostad och genom alla processer i samband med köpet. När det kommer till de juridiska detaljerna tar vi hjälp av pålitliga samarbetspartners såsom DEA Consulting som erbjuder en välbeprövad after sale-tjänst, speciellt utformad för den skandinaviske kunden.

Välkommen in till oss!
Allt det här och mycket mer förklarar vi bäst över en kopp kaffe på vårt kontor. Vi finns belägna i hjärtat av Barcelona, på Carrer de la Diputació 176. Du kan även kontakta oss via e-post på barcelona@fastighetsbyran.se eller följ oss på Facebook, Fastighetsbyrån Barcelona.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Barcelona C

Om Montse Ibarz

Montse Ibarz

Franchisetagare Montse talar svenska, engelska

Om Claudia Rosales

Claudia Rosales

Säljare Claudia talar svenska, engelska, spanska

Om Enric Blanquer

Enric Blanquer

Innesäljare Enric talar svenska, engelska

Om Per Lindqvist

Per började på Fastighetsbyrån i Helsingborg 2007 och flyttade sedan till Landskrona där han fortsatte att arbeta som fastighetsmäklare under några år. Livet förändrades och det blev resor ut i världen för att till slut bosätta sig i Barcelona. För Per var det självklart att fortsätta som mäklare. Då han upptäckte att Fastighetsbyrån fanns i staden var valet enkelt att söka sig dit. Idag hjälper han sina kunder att hitta sina drömboende och trivs riktigt bra med det. "Jag brinner för denna bransch, det är det roligaste och mest utmanande yrket jag haft. Att jag nu får chansen att utöva detta i Spaniens bästa stad gör det hela så mycket bättre". När Per inte arbetar så spenderar han gärna sin fritid med att göra utflykter på sin Vespa, han tränar gärna eller spenderar tid med vänner. Närheten till Andorra gör också att han gärna åker till skidbackarna när tid finns.

Per Lindqvist

Säljare Per talar svenska, engelska, spanska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.