Sök bostad eller innehåll

Benalmádena

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Benalmádena

Om Jonas Nelsén

För mig är Fuengirolas läge oslagbart, precis mellan Malaga och Marbella. Tåget tar dig var 20:e minut direkt från flygplatsen i Malaga in till Fuengirola stad, detta tillsammans med Europas bästa klimat med närmre 320 soldagar per år gör Solkusten till en oslagbar kombination. Jag har jobbat i Sverige som egen företagare i 13 år innan jag bestämde mig för att lämna Sverige för Spanien. Jag har ett genuint intresse för fastigheter och brinner för att göra affärer. Engagerad, förtroendeingivande och professionell, det är tre ord som beskriver mig bra. Jag och mina medarbetare jobbar stenhårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Detta tillsammans med branschens starkaste varumärke ger er som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Låt mig hjälpa er att hitta just er drömbostad på Solkusten. Tillsammans förvandlar vi drömmar till verklighet. Välkommen till Fuengirola!​​

Om Moa Mohlin

Att bo på den spanska Solkusten är underbart och jag är otroligt glad över att dessutom få kombinera det med ett arbete jag brinner för. För mig utgör Fuengirola den perfekta mixen mellan ett semesterparadis och en levande stad under årets alla månader. Här finns allt man behöver och för längre utflykter fungerar kollektivtrafiken utmärkt. Med engagemang, beslutsamhet och en positiv inställning hanterar jag allt från dagliga uppgifter till större utmaningar. Jag drivs av att se resultat – och vilket resultat är egentligen bättre än nöjda kunder?

Om Rebecca de Mira Granskog

Jag är uppvuxen i Malmö där jag gick grundskolan men har bott i Spanien sedan 1985. Jag är hjälpsam, framgångsrik, positiv, och tycker om att lära mig nya saker. Jobbat som flygvärdinna i många år. Tycker mycket om Fastighetsbyrån då företaget har mycket gott rykte här i Spanien och är ett starkt varumärke. Jag känner mig stolt och glad över att jobba här och fortsätta med att utveckla det svenska språket. Mitt intresse för människor och bostäder gör att jag trivs bra inom denna bransch. Bor i Benalmádena Costa, "mittpunkten på Solkusten", en stad med människor i alla åldrar och med blandade nationaliteter. En stad jag älskar. På fritiden umgås jag med familj och vänner, gillar att läsa, pool och resa. Välkomna till Fuengirola kontoret - Costa del Sol!

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.