Sök bostad eller innehåll

Benalmádena

Din mäklare i Benalmádena

Visste du att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare, även i Spanien? Just vårt mäklarteam representerar Fastighetsbyrån i kommunerna Benalmadena, Fuengirola och Mijas. Vi har haft mäklarkontor i Fuengirola sedan år 2011 och under 2017 öppnade vi även ett kontor i Benalmadena. 

Vi tror på lokal närvaro
Anledningarna till att vi vill finnas på plats i Benalmadena är flera. Dels ser vi en starkt ökande efterfrågan på bostäder i Benalmadena kommun. Intresset för lägenheter och hus här ökar framför allt bland skandinaver och vi har full förståelse för det. Den svårslagna kombinationen av en genuin, spansk miljö och internationella influenser skapar en attraktiv atmosfär. Lägg därtill Benalmadenas närhet till Málaga, med goda tågförbindelser och internationella flygplats, så har du alla komponenter hos en ort som är bra att bo på!

Den andra anledningen till att vi öppnat ett kontor i Benalmadena är den lokala närvaron. Därför bor och jobbar våra mäklare i Benalmadena. Det är viktigt för oss, eftersom det skapar trovärdighet för vår tjänst. Vi vill att du ska kunna lita på att vi verkligen kan marknaden som vi jobbar på. Faktum är att ingen annan mäklare är representerade på lika många orter som Fastighetsbyrån.

Våra mäklartjänster i Benalmadena
Att köpa bostad utomlands kan vara lika nervkittlande som spännande och det är mycket att tänka på. Därför är vi på Fastighetsbyrån Benalmadena med dig genom hela processen, från själva sökandet till den avslutande affären. Självklart hjälper vi dig även med de juridiska och finansiella kontakter du behöver för att kunna köpa din drömbostad i Benalmadena.

Exempelvis: För alla som ska köpa bostad i Spanien så rekommenderar vi alltid en advokat. Advokatens uppgift är att gå igenom och säkerställa allt det juridiska kring din bostadsaffär. Allt för att du som kund ska känna trygghet i samband med ditt bostadsköp i Benalmadena och även kunna få juridisk rådgivning i samband med din affär.

Fastighetsbyrån Benalmadena har ett nära samarbete med en av landets största advokatbyråer, den välrenommerade Martinez Echevarria. Advokatbyrån har framgångsrikt företrätt de flesta av Fastighetsbyråns kunder sedan starten 2011. Advokatbyrån har även de svenskspråkig personal lokalt på plats och finns representerade med kontor lokalt.

https://www.martinezechevarria.com/sv/.

Hjälp med finansiering när du ska köpa i Benalmadena
Behöver du hjälp med finansiering i samband med ditt spanska bostadsköp? Vi arbetar tätt med Swedbank i Luxemburg och kan på så sätt erbjuda dig ett förmånligt lån på samtliga av våra bostäder genom Sveriges största bank Swedbank.

Vi kan även erbjuda dig en fri värdering av din svenska bostad i Sverige genom vårt täta samarbete med Fastighetsbyrån i Sverige.

Vad händer efter du har köpt bostad i Benalmadena?
Vår kontakt är definitivt inte över efter att du har fått nycklarna till din nya bostad i handen. Vi finns självklart till hands för att förmedla de kontakter som du kan tänkas behöva i Benalmadena kommun. Vi har exempelvis ett väl utvecklat kontaktnät med lokala hantverkare varav många pratar svenska. Vi har även goda kontakter med låssmeder, uthyrningsfirmor, besiktningsmän samt andra specialister som kan tänkas behövas i samband med en bostadsaffär. Enkelt uttryck: Oavsett vilken hjälp du kan tänkas behöva i samband med ditt bostadsköp i Benalmadena, så hjälper vi dig med råd och tips. Visste du till exempel att du kan utnyttja ROT-avdraget? 

Bostadsmarknaden i Benalmadena är het!
Svenskens aptit på Spanien har aldrig varit större, faktum är att svenskarna aldrig har köpt så många bostäder i Spanien som nu. Visste du att ett av fyra fritidshus som svenskarna köper numera ligger i Spanien? Och trenden fortsätter peka tydligt uppåt. Och Benalmadena är inget undantag, så det är definitivt köpläge i Spanien och Benalmadena kommun!

Vi som arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån har god lokal kännedom i Benalmadena och bra kontaktnät med de lokala spanska byggbolagen. Vi är specialister på allt ifrån lägenheter i de centrala delarna av staden till duktiga villamäklare som förmedlar hus eller radhus till intresserade svenskar.

Fastighetsbyrån är största svenska mäklaren i Spanien
Fastighetsbyrån förmedlar nästan var tredje bostad som svenskarna köper i Spanien och är genom det den tveklöst största svenska mäklaren i Spanien. Men vad innebär det för dig som kund?

Det innebär en trygghet och ökad chans att du ska hitta vad du letar efter. Vi är övertygade om att våra många affärer till stor del beror på de goda rekommendationer vi får. Och att vi får så goda rekommendationer som följd av vår professionella mäklartjänst.

Vi erbjuder en lång rad fördelar som du inte finner hos andra mäklare i Spanien. En sådan enkel sak kan vara en exakt prick på en karta. På Fastighetsbyrån får du nämligen alltid en detaljerad angivelse exakt var på kartan som bostaden faktiskt ligger. Det kan tyckas vara en självklarhet, men det är det inte i Spanien.

Dessutom ger vi dig självklart tydliga och pedagogiska planritningar, så att du kan få en bra översyn och ”provmöblera” lägenheten. Det är av yttersta vikt för oss att ge dig den typen av information, så att du ska känna dig välinformerad trots att du befinner dig många mil från Benalmadena!

Välkommen in på en fika!
Funderar du på att köpa bostad i Spanien och Benalmadena i synnerhet? Då är du varmt välkommen in till vårt ljusa och fina kontor som ligger i centrala Benalmadena. Här kan du träffa en av våra mäklare för att diskutera bostadsmarknaden, ställa frågor kring köpprocessen i Spanien eller varför inte bara njuta av en kopp svenskt kaffe?

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån, din lokala mäklare i Benalmadena och Sveriges största mäklare i Spanien!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Benalmádena

Om Jonas Nelsén

För mig är Fuengirolas läge oslagbart, precis mellan Malaga och Marbella. Tåget tar dig var 20:e minut direkt från flygplatsen i Malaga in till Fuengirola stad, detta tillsammans med Europas bästa klimat med närmre 320 soldagar per år gör Solkusten till en oslagbar kombination. Jag har jobbat i Sverige som egen företagare i 13 år innan jag bestämde mig för att lämna Sverige för Spanien. Jag har ett genuint intresse för fastigheter och brinner för att göra affärer. Engagerad, förtroendeingivande och professionell, det är tre ord som beskriver mig bra. Jag och mina medarbetare jobbar stenhårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Detta tillsammans med branschens starkaste varumärke ger er som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Låt mig hjälpa er att hitta just er drömbostad på Solkusten. Tillsammans förvandlar vi drömmar till verklighet. Välkommen till Fuengirola!​​

Jonas Nelsén

Franchisetagare Jonas talar svenska, engelska

Om Jennifer Nedhagen

Fuengirola som stad har allt att erbjuda året runt. Med närhet till havet, fantastiska stränder, kultur och ett stort utbud av bra restauranger. Med pendeltåget tar man sig enkelt till Benalmadena och Arroyo de la Miel, ytterligare fantastiska platser på Costa del Sol. Positiv, engagerad, strukturerad och målmedveten är fyra ord som förklarar mig mycket bra. Mån om att kunder skall känna sig trygga, nöjda och glada. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Dalsland och bosatte mig på Costa Blanca år 2014. År 2017 gick flyttlasset till Costa del Sol och mer exakt till Benalmádena. På min fritid spenderar jag gärna tid med mina vänner och upplever & utforskar vackra Spanien.

Jennifer Nedhagen

Innesäljare Jennifer talar svenska, engelska

Om Jose Franfie Bendito

Att lämna en av dem främsta fastighetsbyråerna i Stockholm för att fortsätta min karriär i detta paradis var en självklarhet för mig. Med mitt Venezolanska ursprung, spanska rötter samt min uppväxt i Sverige så har jag stor förståelse för vad våra skandinaviska kunder söker och vad våra spanska kunder kräver. Förutom min förståelse för kulturen och marknaden på solkusten så är min genuina passion att uppfylla kundernas bostadsdrömmar i solen. Med min beslutsamhet, engagemang och fascination för fastigheter så har jag utmärkta förutsättningar för att säkerställa att våra kunders affärer går igenom så smidigt och säkert som möjligt.

Jose Franfie Bendito

Intagare Jose talar svenska, engelska, spanska

Om Liz Wallin

Med energi, mod och passion vill jag förverkliga dina drömmar om fantastiska Solkusten och Fuengirola, ett boende som ger hög livskvalite. Det stora utbudet av kulinarisk mat, spännande kultur och glada nöjen med långa härliga stränder, vad mer kan man begära. Jag har under dom år som jag tidigare semestrat fått vänner och kommit att känna mig som hemma i Fuengirola. Förverkliga drömmar här och nu så berättar jag gärna mer. Varmt välkommen!

Liz Wallin

Säljare Liz talar svenska, engelska

Om Lotta Löwenhoff

Lotta Löwenhoff

Säljare Lotta talar svenska, engelska

Om Philip Gustafsson

För mig är Solkusten det bästa stället att vara på! Med ett härligt klimat året runt, lång högsäsong då man kan njuta av sol, bad och varma kvällar. Lågsäsongen är enligt mig perfekt för golf eller tennis. Andalusiens kultur och dess omgivningar är fantastiska och har mycket att erbjuda. Här på Solkusten finns en variation av lyx och småstadskänsla vilket gör att alla kan hitta sitt drömställe. Här finns möjligheten att smidigt ta sig med tåg till och från flygplatsen i Malaga till Fuengirola, samt bussar till andra destinationer. Jag har under min uppväxt vistats mycket på Solkusten och känner väl till alla dess områden. Att få möjlighet att förmedla boende och hjälpa andra att hitta sin dröm i solen gör jag med glädje. Kvalité, kunnande och inspiration vill jag erbjuda alla.

Philip Gustafsson

Säljare / Intagare Philip talar svenska, engelska, spanska

Om Rebecca de Mira Granskog

Jag är uppvuxen i Malmö där jag gick grundskolan men har bott i Spanien sedan 1985. Jag är hjälpsam, framgångsrik, positiv, och tycker om att lära mig nya saker. Jobbat som flygvärdinna i många år. Tycker mycket om Fastighetsbyrån då företaget har mycket gott rykte här i Spanien och är ett starkt varumärke. Jag känner mig stolt och glad över att jobba här och fortsätta med att utveckla det svenska språket. Mitt intresse för människor och bostäder gör att jag trivs bra inom denna bransch. Bor i Benalmádena Costa, "mittpunkten på Solkusten", en stad med människor i alla åldrar och med blandade nationaliteter. En stad jag älskar. På fritiden umgås jag med familj och vänner, gillar att läsa, pool och resa. Välkomna till Fuengirola kontoret - Costa del Sol!

Rebecca de Mira Granskog

Innesäljare Rebecca talar svenska, engelska, spanska

Om Sandra Andersson

Solkusten är ett underbart ställe att vistas på. Fuengirola har den bästa säsongen året om och ett grymt läge med kommunikationer och utbud. Det spelar ingen roll om du vistas här vinter eller sommar, staden levererar alltid. Spanien och Fuengirolas charm har mycket att erbjuda - kulturen, hjärtliga människor, goda mat, sol och bad är några av fördelarna. Jag vill med mitt norrländska lugn och min passion för spanska bostäder hjälpa dig att förverkliga din dröm om en bostad i Spanien. Välkommen!

Sandra Andersson

Säljare Sandra talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.