Sök bostad eller innehåll

Estepona

Din mäklare i Estepona

Vi på Fastighetsbyrån Estepona är ett gäng med lång erfarenhet inom mäklaryrket – men framförallt ett starkt engagemang och mångårig kunskap om Estepona kommun och stad! 

Mäklare med hjärta och kunskap
Vi var tidigt ute på Esteponas bostadsmarknad och har lärt oss vilka områden man ska satsa på, där det antingen finns god tillväxt eller är väletablerat. Vi vågar säga att vi numera vet det mesta om Estepona bostadsmarknad och när vi råder en kund till något är det mycket hjärta med. Vi är helt enkelt väldigt stolta över den produkt och de tjänster vi erbjuder!

Nyproduktion i Estepona
Om du söker efter en nybyggd bostad i Spanien är Estepona området för dig. Estepona har väldigt mycket nya projekt på gång och under byggnation. På Fastighetsbyrån Estepona har vi ett långt track record av nyproduktionsförsäljning och vi är även snabba på att få in nyproduktion. För många byggare är vi ett av de självklara valen när de letar efter en skandinavisk mäklare. Naturligtvis kontrollerar vi alltid byggaren och byggprocessen noga, för att kunna erbjuda våra kunder en säker och trygg resa mot drömmen om en nyproducerad bostad.

Vi hjälper dig att hitta rätt bostad i Estepona
Förutom nyproduktion har vi även bostäder för alla typer av plånböcker och hjälper er gärna att hitta rätt. Vare sig du söker nyproduktion eller ett town house på någon av gatorna i Esteponas gamla stadsdel, så kan våra engagerade mäklare hjälpa just dig att hitta drömbostaden.

Vi hjälper dig från vårt första möte på kontoret till att du fått nyckeln i hand. Tack vare vårt breda kontaktnät av byggare, jurister, uthyrningsfirmor etc. så kan vi även guida er efter ert köp.

Välkommen att kontakta oss!
Är du nyfiken på Estepona och vad bostadsmarknaden har att erbjuda dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Fastighetsbyrån.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Estepona

Om Jennie Engström

Bott i Marbella sedan sommaren 2014, tillsammans med man och två barn. Flytten till Spanien för att studera ett år men då hela familjen stormtrivdes så de blev kvar. Livet i Spanien passar Jennie utmärkt med dess härliga klimat, 300 soldagar om året, god mat, goda viner och massor med sevärdheter att upptäcka och den spanska kulturen att uppleva. Att vara en del av Fastighetsbyrån känns otroligt kul. Ett tryggt företag där det händer mycket hela tiden. Att varje dag få gå till ett jobb där hon gör något hon brinner för, med ett härligt och duktigt gäng i ett land där man jobbar för att leva och inte tvärtom är lycka för Jennie. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj, äter gott och njuter av utomhuslivet och reser gärna, både inom och utanför Spanien.

Jennie Engström

Kontorsansvarig Jennie talar svenska, engelska

Om Andreas Ersson

Idrottskille som sadlade om till bostadsbranschen i Grekland och fick där upp glädjen och lyckan i att hjälpa människor i deras största affär, bostadsaffären! Utbildade sig till fastighetsmäklare mellan 2002-2004 på Malmö Högskola. Har arbetat som fastighetsmäklare på Östermalm, Kungsholmen samt Södermalm innan han blev franchisetagare 2008 för kontoren i Södertälje, Trosa, Nykvarn samt Gnesta. 2016 så blev Andreas även franchisetagare för Fastighetsbyråns kontor i Marbella och Malaga i Spanien. Har tilldelats priset som årets ledare under 2012 samt årets kontor 2008 och 2013 inom Fastighetsbyrån. Att få tillhöra Sverige och Spaniens största fastighetsmäklarkedja passar en idrottskille med ambition om att vinna i allt. Att också få kunna påverka förutsättningarna för en kund i deras största affär samt att leverera mer än förväntansbilden gör att Andreas har hittat sitt drömyrke!

Andreas Ersson

Fastighetsmäklare/ Franchietagare Andreas talar svenska, engelska

Om Sanna Magnusson

Sanna har arbetat på Fastighetsbyrån som fastighetsmäklare sedan år 2002 och ser glädjen i att gå till jobbet varje dag. Hon är sedan år 2005 franchisetagare för kontoren/områdena Södertälje, Nykvarn, Järna, Trosa och Gnesta. Att arbeta på Fastighetsbyrån, Sveriges största Fastighetsmäklarkedja, i Södertälje med omnejd, var ett naturligt och självklart val då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan vilket underlättar i hennes yrkesroll. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer ser hon som stimulerande och mycket givande. Sannas fokus är att förmedla trygghet genom att lyssna på kundens behov, att ha ett 100 % engagemang i varje situation och jobba affärsmässigt både före, under och efter försäljningen. Sanna ansvarar för kontorens nyproduktionsprojekt och jobbar även aktivt med att utveckla medarbetarnas kunskap och de avgörande steg som finns i sälj- och förmedlingsprocessen. Fastighetsbyrån nöjer sig inte med annat än att ha de bästa fastighetsmäklarna hos sig.

Sanna Magnusson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare Sanna talar svenska, engelska

Om Kent Schanke

Mitt genuina intresse för människor och affärer gör att jag trivs så bra med jobbet Att få arbeta med både köpare och säljare är underbart kul. E-mail i all ära, men jag föredrar att lära känna mina kunder redan innan de kommer hit på visning. I detta fall är telefonen oslagbar. Trivs som bäst när jag ser i kundernas ögon att jag lyckats hitta rätt objekt, att det klickar. Man känner det i rummet. Marbella? Klimatet förstås, här finns allt – en internationell kultur blandat med det traditionellt spanska. Marbella är underbart kosmopolitiskt. Har bott och arbetat på Costa del Sol sedan 2000 vilket ger kunderna en stor trygghet. Har en bakgrund på Handelsbanken och Swedbank i Spanien. Klivet över till Fastighetsbyrån var lätt. Det är ordning och reda, god backup och ett riktigt bra varumärke. Den kombinationen är en framgångsfaktor! På fritiden cyklar jag upp och ned på spanska landsbygden och tränar crossfit. Samlar på skotsk single malt. Är både farfar och morfar och har en fru som är rektor på Svenska Skolan i Marbella.

Kent Schanke

Säljare / Franchisetagare Kent talar svenska, engelska

Om Alexander Corsell

Kom till Spanien först 2006 som ungtupp utan att kunna ett ord av spanska, men med stor ambition och enorm kärlek för att stanna lyckades Alexander lära sig språket och bli en del av detta lilla paradis i södra Europa, nämligen Estepona. Första jobben och första sommaren, som kanske de flesta ungdomar, jobbade han inom restaurang och bar men kom snabbt i kontakt med fastighetsbranschen. Har sedan dess jobbat för både stora byggare med nyproduktion samt internationella mäklare och mött många trevliga människor som han stolt har hjälpt hitta sitt drömboende på Solkusten. Alexander tycker det har varit en fantastisk resa under de senaste 11 åren med många erfarenheter som 2017 ledde honom till Fastighetsbyrån i Estepona, en stad som ligger honom nära om hjärtat. Här kommer hans resa att fortsätta i all ära och Alexander känner sig stolt att få representera ett så gediget och trevligt sällskap. Nu hoppas han få träffa just dig och ta del av din resa ner till Solkusten! Och hitta en drömbostad, det fixar Alexander!

Alexander Corsell

Säljare Alexander talar svenska, engelska, spanska

Om August Hollsten

August är uppvuxen i en mäklarfamilj i hemstaden Katrineholm där intresset för mäklaryrket kommit naturligt. Han har alltid varit nyfiken på nya upplevelser och platser, där Spanien alltid varit intressant på grund av klimatet, kulturen och människorna. Nu är han nykommen till Solkusten full av energi för att bli den tredje generationen i Fastighetsbyrån. Augusts intressen är träning, resor och fotboll. Det är ungefär så tiden utanför kontoret kommer att spenderas. August är en positiv, engagerad och ambitiös person med målet att bli en mycket bra mäklare här i Marbella/Estepona.

August Hollsten

Innesäljare August talar svenska, engelska

Om Cecilia Brynte

Cecilia Brynte

Praktikant Cecilia talar svenska, engelska

Om Elsa Lindvall

Född och uppvuxen i Estepona. Valde att lära känna sina svenska rötter när det blev dags för gymnasiet, och hamnade därför mitt ute på Österlen och sedan blev det universitetsstudier i Lund inom spansk filologi. Insåg ganska snabbt att Sverige inte var något för henne, men gav det en ärlig chans. 7 år senare flyttade Elsa tillbaks till sin hemstad, Estepona. Brinner för Spanien och allt som rör detta land. På fritiden gillar Elsa att vandra med hennes hund, springa, träna och umgås med familj och vänner.

Elsa Lindvall

Säljsupport Elsa talar svenska, engelska, spanska

Om Jose Navarro

Jose Navarro är född och uppvuxen i gamla stan i Estepona. Konst är något som han alltid haft passion för, men han studerade ändå till civilingenjör. Efter några års arbete på olika företag som 3D designer, fick han 2016 en möjlighet att arbeta på en svensk mäklarbyrå. Det blev hans vändpunkt i livet och han började praktisera allt han lärt sig om fotografering på hans fritid. Det har hjälpt honom mycket i hans arbete med att fotografera bostäder åt våra kunder. Han känner till området kring Estepona mycket väl och kan tipsa om allt som är sevärt. Med sin goda erfarenhet av området, bostadsmarknaden och fotografering så kommer Jose kunna hjälpa sina bostadsägare att marknadsföra och sälja sin bostad på ett professionellt sätt med stor glädje.

Jose Navarro

Intagare Jose talar engelska, spanska

Om Mikael Rolon

Efter att ha hälsat på vänner på Solkusten sedan 2005 bestämde sig Mikael slutligen för att flytta ner i januari 2007. Han är född och uppvuxen i Sverige men med ursprung från Argentina så spanskan fick han med sig i bagaget gratis. Mikael gillar fotboll, socialisera och mat. I Spanien känner han sig hemma och trivs som fisken i vattnet . Han jobbar nu som intagare och hans uppgift är att hitta drömboenden till våra kunder. Mikael har provat på att bo på de flesta områdena på solkusten men trivs mest själv runt Marbella och Estepona.

Mikael Rolon

Property Finder Mikael talar svenska, engelska, spanska

Om Pontus Ölander

Efter att ha semestrat i Marbella - Estepona sedan 2010 bokade jag ett halvårs språkkurs här, blev kär i kusten och bestämde mig för att stanna. Har hunnit jobba ett tag för en tysk-spansk mäklarbyrå innan jag sökte mig till Fastighetsbyrån. Har stort intresse för Spanien och landets mat, kultur, folket och särskilt språket. Gillar fastigheter och framför allt inredningsdesign. Dessutom älskar jag människor, trivs med att träffa nytt folk, nätverka, och brinner för att hjälpa dem som söker sitt drömboende i Spanien. Privat lagar jag gärna mat, träffar vänner och resor, helst till storstäder, eller mysiga utflyktsmål i närheten av Costa del Sol. Är uppvuxen på Lidingö i Stockholm och har ett förflutet som egenföretagare i kontorsmaterialbranschen. Har en mångårig erfarenhet av Estepona med omnejd vilket gett mig en stor kunskap om det mesta som har med staden att göra både privat och professionellt.

Pontus Ölander

Säljare Pontus talar svenska, engelska, spanska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.