Sök bostad eller innehåll

Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Fuengirola! Vi är Sveriges största mäklare och faktum är att vi även förmedlar nästan var tredje bostad som svensken köper i Spanien. Det gör oss till den tveklöst största svenska mäklaren i Spanien. Men vad innebär det för dig som kund? Varför ska du välja oss på Fastighetsbyrån?

En lokal mäklare – på riktigt
Vi tror på  lokal närvaro, därför både bor och jobbar våra mäklare i Fuengirola. Det skapar nämligen trovärdighet, vi har väldigt god kännedom om de områdena där vi hjälper våra kunder att köpa och sälja. Ingen annan mäklare är representerade på lika många orter som Fastighetsbyrån. Vårt mäklarteam representerar Fastighetsbyrån i kommunerna Fuengirola, Benalmádena och Mijas.

Vi är med dig hela vägen
Vi på Fastighetsbyrån Fuengirola är med dig genom hela processen, från själva sökandet till den avslutande affären. Vi kan även komma med goda råd och kontakter när du fått nycklarna i handen. Vi har till exempel ett väl utvecklat kontaktnät med lokala hantverkare, varav många pratar svenska. Visste du förresten att du kan utnyttja ROT-avdraget när du ska renovera eller bygga om i Fuengirola, Benalmádena och Mijas?

Vi har även goda och väletablerade kontakter med allehanda typer av tjänster som du kan tänkas behöva när du ska förvandla din nya bostad till ett hem: låssmeder, uthyrningsfirmor, besiktningsmän, med mera.

Ekonomisk och juridisk expertis när du köper i Spanien
I samband med ett bostadsköp i Spanien så rekommenderar vi alltid en advokat. Advokatens uppgift är att gå igenom det juridiska kring din bostadsaffär.

Fastighetsbyrån i Fuengirola har ett nära samarbete med den välrenommerade advokatbyrån Martinez Echevarria, en av landets största advokatbyråer som framgångsrikt företrätt de flesta av Fastighetsbyråns kunder sedan starten 2011. Allt för att du som kund ska få den bästa juridiska rådgivningen och känna trygghet i samband med ditt bostadsköp. Advokatbyrån har även de svenskspråkig personal lokalt på plats och finns representerade med kontor lokalt. Du kan läsa mer på

https://www.martinezechevarria.com/sv/.

Behöver du hjälp med finansiering i samband med ditt spanska bostadsköp? Vi arbetar tätt med Swedbank i Luxemburg och kan på så sätt erbjuda våra kunder ett förmånligt lån på samtliga av våra bostäder genom Sveriges största bank Swedbank. Vi kan även erbjuda samtliga våra kunder en fri värdering av sin svenska bostad genom vårt täta samarbete med Fastighetsbyrån i Sverige.

Den spanska bostadsmarknaden är het!
Svenskens aptit på Spanien är större än någonsin. Aldrig tidigare har svensken köpt så många bostäder i Spanien och trenden pekar tydligt uppåt. Visste du att 1 av 4 fritidshus som svensken köper numera ligger i Spanien? Så det är definitivt köpläge i Fuengirola och övriga Spanien.

Oavsett vilken typ av boende du söker efter, så kommer vi kunna leda dig rätt. Vi som arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Fuengirola har väldigt bra lokalkännedom och har dessutom bra kontakter med de spanska byggbolagen. Vi är specialister på allt ifrån lägenheter i de centrala delarna av Fuengirola till duktiga villamäklare som förmedlar hus till alla de svenska kunder som är intresserad av en villa eller ett radhus.

 

Vi är stolta över våra många nöjda kunder
Att vi har det stora nöjet att förmedla så många svenska bostadsaffärer är resultatet av hårt arbete. Vi är övertygade om att det bottnar i att vi haft så många nöjda kunder genom åren som ger oss goda rekommendationer och berömmer den mäklartjänst som vi erbjuder. Det känner vi stor stolthet och glädje över.

Ibland är god service och omtanke om kunden en så enkel sak som en prick på en karta. På Fastighetsbyrån får du nämligen alltid en exakt markering på en karta som talar om var bostaden faktiskt ligger. En självklar sak kan tyckas, men du kommer att upptäcka att det bland andra mäklare i Spanien inte är självklart att visa exakt på kartan var bostaden ligger.

Vi erbjuder även en planskiss för samtliga våra bostäder. Eftersom många av våra kunder befinner sig på långt avstånd från Spanien är det av yttersta vikt att kunna få så bra översyn som möjligt av bostaden och börja ”provmöblera”. Det är bara ett av flera exempel på hur vi tar hand om våra kunders behov och önskemål.

För att summera – varför ska du välja Fastighetsbyrån i Spanien? Jo, för att vår kvalitativa mäklartjänst i samband med vår lokala närvaro borgar för det bästa lokala nätverket. Och det ger dig som kund de bästa förutsättningarna för en trygg och lyckad bostadsaffär.

Funderingar? Kom in till oss på en kopp kaffe.
Funderar du på att köpa bostad i Fuengirola, Benalmádena och Mijas? Välkommen in till något av våra ljusa och fina kontor i centrala Fuengirola och Benalmádena. Här träffar du en av våra mäklare för att diskutera den spanska bostadsmarknaden, ställa frågor kring köpprocessen eller varför inte bara njuta av en kopp svenskt kaffe!

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån – din lokala mäklare och Sveriges största mäklare i Spanien!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Fuengirola

Om Jonas Nelsén

För mig är Fuengirolas läge oslagbart, precis mellan Malaga och Marbella. Tåget tar dig var 20:e minut direkt från flygplatsen i Malaga in till Fuengirola stad, detta tillsammans med Europas bästa klimat med närmre 320 soldagar per år gör Solkusten till en oslagbar kombination. Jag har jobbat i Sverige som egen företagare i 13 år innan jag bestämde mig för att lämna Sverige för Spanien. Jag har ett genuint intresse för fastigheter och brinner för att göra affärer. Engagerad, förtroendeingivande och professionell, det är tre ord som beskriver mig bra. Jag och mina medarbetare jobbar stenhårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Detta tillsammans med branschens starkaste varumärke ger er som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Låt mig hjälpa er att hitta just er drömbostad på Solkusten. Tillsammans förvandlar vi drömmar till verklighet. Välkommen till Fuengirola!​​

Jonas Nelsén

Franchisetagare Jonas talar svenska, engelska

Om Jennifer Nedhagen

Fuengirola som stad har allt att erbjuda året runt. Med närhet till havet, fantastiska stränder, kultur och ett stort utbud av bra restauranger. Med pendeltåget tar man sig enkelt till Benalmadena och Arroyo de la Miel, ytterligare fantastiska platser på Costa del Sol. Positiv, engagerad, strukturerad och målmedveten är fyra ord som förklarar mig mycket bra. Mån om att kunder skall känna sig trygga, nöjda och glada. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Dalsland och bosatte mig på Costa Blanca år 2014. År 2017 gick flyttlasset till Costa del Sol och mer exakt till Benalmádena. På min fritid spenderar jag gärna tid med mina vänner och upplever & utforskar vackra Spanien.

Jennifer Nedhagen

Innesäljare Jennifer talar svenska, engelska, spanska

Om Jose Franfie Bendito

Att lämna en av dem främsta fastighetsbyråerna i Stockholm för att fortsätta min karriär i detta paradis var en självklarhet för mig. Med mitt Venezolanska ursprung, spanska rötter samt min uppväxt i Sverige så har jag stor förståelse för vad våra skandinaviska kunder söker och vad våra spanska kunder kräver. Förutom min förståelse för kulturen och marknaden på solkusten så är min genuina passion att uppfylla kundernas bostadsdrömmar i solen. Med min beslutsamhet, engagemang och fascination för fastigheter så har jag utmärkta förutsättningar för att säkerställa att våra kunders affärer går igenom så smidigt och säkert som möjligt.

Jose Franfie Bendito

Intagare Jose talar svenska, engelska, spanska

Om Lotta Löwenhoff

Lotta Löwenhoff

Säljare Lotta talar svenska, engelska

Om Philip Gustafsson

För mig är Solkusten det bästa stället att vara på! Med ett härligt klimat året runt, lång högsäsong då man kan njuta av sol, bad och varma kvällar. Lågsäsongen är enligt mig perfekt för golf eller tennis. Andalusiens kultur och dess omgivningar är fantastiska och har mycket att erbjuda. Här på Solkusten finns en variation av lyx och småstadskänsla vilket gör att alla kan hitta sitt drömställe. Här finns möjligheten att smidigt ta sig med tåg till och från flygplatsen i Malaga till Fuengirola, samt bussar till andra destinationer. Jag har under min uppväxt vistats mycket på Solkusten och känner väl till alla dess områden. Att få möjlighet att förmedla boende och hjälpa andra att hitta sin dröm i solen gör jag med glädje. Kvalité, kunnande och inspiration vill jag erbjuda alla.

Philip Gustafsson

Säljare / Intagare Philip talar svenska, engelska, spanska

Om Sandra Andersson

Solkusten är ett underbart ställe att vistas på. Fuengirola har den bästa säsongen året om och ett grymt läge med kommunikationer och utbud. Det spelar ingen roll om du vistas här vinter eller sommar, staden levererar alltid. Spanien och Fuengirolas charm har mycket att erbjuda - kulturen, hjärtliga människor, goda mat, sol och bad är några av fördelarna. Jag vill med mitt norrländska lugn och min passion för spanska bostäder hjälpa dig att förverkliga din dröm om en bostad i Spanien. Välkommen!

Sandra Andersson

Säljare Sandra talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.