Sök bostad eller innehåll

Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Välkommen till Fuengirola, den lilla storstaden som har allt! Här bor du i en modern kosmopolitisk stad som samtidigt har den genuina spanska känslan. Njut av mat från hela världen; ena dagen kan du frossa i traditionella spanska rätter som tapas och nästa kan du äta svensk pizza!

Det finns ett stort utbyte mellan skandinaverna i Fuengirola och det finns en hel del svenska inrättningar, till exempel svensk tandläkare och den största svenska skolan i utlandet. 

Som stad är Fuengirola ett semesterparadis med mängder av saker att göra. Det finns ett stort utbud av shopping, restauranger, barer och internationella fester. Självklart finns här den 8 km långa sandstranden där du kan njuta av bad eller en drink i en av strandbarerna. Ta en promenad längs strandpromenaden eller besök småbåtshamnen och roa dig med vattenaktiviteter. Och om du vill få mer omväxling är det nära till det vackra Sierra Nevada och skidåkning!

Det är mycket lätt att sig runt i Fuengirola eftersom kommunikationerna i staden och till flygplatsen är väldigt goda. Det är inga problem att bo här utan bil.

Är du ute efter att hitta ditt drömboende i Fuengirola eller någon av grannkommunerna Mijas eller Benalmádena? Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig gärna. Välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Fuengirola

Om Jonas Nelsén

För mig är Fuengirolas läge oslagbart, precis mellan Malaga och Marbella. Tåget tar dig var 20:e minut direkt från flygplatsen i Malaga in till Fuengirola stad, detta tillsammans med Europas bästa klimat med närmre 320 soldagar per år gör Solkusten till en oslagbar kombination. Jag har jobbat i Sverige som egen företagare i 13 år innan jag bestämde mig för att lämna Sverige för Spanien. Jag har ett genuint intresse för fastigheter och brinner för att göra affärer. Engagerad, förtroendeingivande och professionell, det är tre ord som beskriver mig bra. Jag och mina medarbetare jobbar stenhårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Detta tillsammans med branschens starkaste varumärke ger er som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Låt mig hjälpa er att hitta just er drömbostad på Solkusten. Tillsammans förvandlar vi drömmar till verklighet. Välkommen till Fuengirola!​​

Om Jose Franfie Bendito

Att lämna en av dem främsta fastighetsbyråerna i Stockholm för att fortsätta min karriär i detta paradis var en självklarhet för mig. Med mitt Venezolanska ursprung, spanska rötter samt min uppväxt i Sverige så har jag stor förståelse för vad våra skandinaviska kunder söker och vad våra spanska kunder kräver. Förutom min förståelse för kulturen och marknaden på solkusten så är min genuina passion att uppfylla kundernas bostadsdrömmar i solen. Med min beslutsamhet, engagemang och fascination för fastigheter så har jag utmärkta förutsättningar för att säkerställa att våra kunders affärer går igenom så smidigt och säkert som möjligt.

Om Katja Gonzalez

Katja var den tredje att anställas när Fastighetsbyrån kom till Spanien 2008 och har totalt tio års erfarenhet som mäklare, inkluderat några år på spansk mäklarfirma. Hon är glad, positiv och med mycket tålamod. Fastighetsbranschen kan sägas ha gått i arv från Katjas argentinske pappa, hon provade och blev fast! Ingen dag är den andra lik och hon älskar variationen och mötena med alla olika människor. För Katja är Fuengirola en stad som är lagom stor med något för alla åldrar. På fritiden har hon full rulle med sina små tvillingpojkar.

Om Liz Wallin

Med energi, mod och passion vill jag förverkliga dina drömmar om fantastiska Solkusten och Fuengirola, ett boende som ger hög livskvalite. Det stora utbudet av kulinarisk mat, spännande kultur och glada nöjen med långa härliga stränder, vad mer kan man begära. Jag har under dom år som jag tidigare semestrat fått vänner och kommit att känna mig som hemma i Fuengirola. Förverkliga drömmar här och nu så berättar jag gärna mer. Varmt välkommen!

Om Lotta Löwenhoff

Om Malin Franzén

Jag har bott på Solkusten i många år och har jobbat i fastighetsbranschen i stort sett hela mitt vuxna liv, varav de senaste åren inom mäklarbranschen. Tack vare mina universitetsstudier inom fastighetsvetenskap och lång erfarenhet inom branschen, har jag stor förståelse för hur fastighetsmarknaden fungerar. Detta tillsammans med stor lokalkännedom och ett stort kontaktnät, kan jag ge den absolut bästa servicen till min kund. Jag ser helt enkelt till att min kund gör en riktigt bra affär! Anledningen till att jag har valt att jobba i Fuengirola-området och att jag tycker att man skall investera just i detta område beror på att det är ett genuint spanskt samhälle i hjärtat av Solkusten. En perfekt mix av småstads- och strandliv, en fin hamn, bra utbud av restauranger, goda förbindelser med Malagas flygplats samt resten av Solkusten/Andalusien och dess rika kultur, bergsbyar och milslånga stränder. Jag talar självklart flytande spanska. Hör av er till mig så ska jag hjälpa er att hitta er dröm i solen!

Om Moa Mohlin

Att bo på den spanska Solkusten är underbart och jag är otroligt glad över att dessutom få kombinera det med ett arbete jag brinner för. För mig utgör Fuengirola den perfekta mixen mellan ett semesterparadis och en levande stad under årets alla månader. Här finns allt man behöver och för längre utflykter fungerar kollektivtrafiken utmärkt. Med engagemang, beslutsamhet och en positiv inställning hanterar jag allt från dagliga uppgifter till större utmaningar. Jag drivs av att se resultat – och vilket resultat är egentligen bättre än nöjda kunder?

Om Philip Gustafsson

För mig är Solkusten det bästa stället att vara på! Med ett härligt klimat året runt, lång högsäsong då man kan njuta av sol, bad och varma kvällar. Lågsäsongen är enligt mig perfekt för golf eller tennis. Andalusiens kultur och dess omgivningar är fantastiska och har mycket att erbjuda. Här på Solkusten finns en variation av lyx och småstadskänsla vilket gör att alla kan hitta sitt drömställe. Här finns möjligheten att smidigt ta sig med tåg till och från flygplatsen i Malaga till Fuengirola, samt bussar till andra destinationer. Jag har under min uppväxt vistats mycket på Solkusten och känner väl till alla dess områden. Att få möjlighet att förmedla boende och hjälpa andra att hitta sin dröm i solen gör jag med glädje. Kvalité, kunnande och inspiration vill jag erbjuda alla.

Om Rebecca de Mira Granskog

Jag är uppvuxen i Malmö där jag gick grundskolan men har bott i Spanien sedan 1985. Jag är hjälpsam, framgångsrik, positiv, och tycker om att lära mig nya saker. Jobbat som flygvärdinna i många år. Tycker mycket om Fastighetsbyrån då företaget har mycket gott rykte här i Spanien och är ett starkt varumärke. Jag känner mig stolt och glad över att jobba här och fortsätta med att utveckla det svenska språket. Mitt intresse för människor och bostäder gör att jag trivs bra inom denna bransch. Bor i Benalmádena Costa, "mittpunkten på Solkusten", en stad med människor i alla åldrar och med blandade nationaliteter. En stad jag älskar. På fritiden umgås jag med familj och vänner, gillar att läsa, pool och resa. Välkomna till Fuengirola kontoret - Costa del Sol!

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.