Sök bostad eller innehåll

Gran Canaria – San Agustín

Din mäklare på Gran Canaria – San Agustín

Välkommen till Gran Canaria, kontrasternas ö.
Gran Canaria är sedan många år ett favoritresmål bland skandinaver med utmärkta flygförbindelser året om. Norrut finns den gröna, bergiga delen med bananplantager och vackra gamla städer. Här uppe finns den moderna storstaden Las Palmas med gamla stadsdelen, Vegueta från 1500-talet, Catalinaparken samt Las Canteras med sin legendariska strandpromenad. På södra sidan erbjuds boende och leverne i semesterområden såsom San Agustin, Playa del Inglés, Arguineguín och Puerto Mogán.

Vårt kontor ligger mitt i hjärtat av San Agustin, lättillgängligt och enkelt att hitta. Vår lokalkännedom, breda kontaktnät samt lokala förankring ger dig utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär. Vi hoppas därför att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor kring ditt boende och ditt livs kanske viktigaste affär.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Gran Canaria – San Agustín

Om Juan Martinez

Juan har varit bosatt på Gran Canaria sedan 1996 och har en bakgrund inom servicebranschen. Som det framgår av namnet, har Juan sina rötter på Gran Canaria vilket ger honom unik lokalkännedom samt ett stort kontaktnät. I sin roll som kontorschef innebär vardagen högt arbetstempo med fokus på att hitta förbättringar i servicen till såväl köpare som säljare. ”Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med vårt kontor ska känna en trygg och affärsmässig process från början till slut. ”

Juan Martinez

Franchisetagare/ Kontorschef Juan talar Svenska, Engelska

Om Gabriel Alzola

Gabriel föddes och växte upp på Gran Canaria med svensk mor och spansk far. Han har över 20 års erfarenhet som både mäklare och jurist, så när möjligheten gavs att bli franchisetagare för Fastighetsbyrån på sin födelseö tvekade han aldrig. Till sin hjälp har Gabriel rekryterat hängivna och erfarna säljare som besitter enorma språkkunskaper och kan besvara alla juridiska frågeställningar. Det som driver Gabriel är att leverera en felfri tjänst som överträffar kundens förväntningar. Därtill kännetecknas hela bostadsprocessen av trygghet och ett stort personligt engagemang som i slutänden leder till nöjda kunder.

Gabriel Alzola

Säljare / Franchisetagare Gabriel talar Svenska, Engelska

Om Daniella Eriksson Hörlin

Förverkligande av drömmen att bo i Spanien är det som driver Daniella i sitt arbete. Hon kommer från en liten by i Småland men föll tidigt för Spanien med dess vackra språk, kultur och mat. Efter att ha bott i Barcelona och Valencia några år så blev det slutstation på Gran Canaria som hon tycker är en fantastisk ö och som hon har god kunskap om från norr till söder. Det stora intresset för servicesektorn ledde till en utbildning i ekonomi med inriktning på turism. För Daniella är service och att förmedla trygghet genom kunskap viktigt.

Daniella Eriksson Hörlin

Innesäljare Daniella talar Svenska, Engelska

Om Dayami Rodriguez

Dayami Rodriguez

Property Lister Dayami talar Svenska, Engelska

Om Jennie Hellström

Jennie Hellström

Säljare Jennie talar Svenska, Engelska

Om Johanna Ode

Johanna Ode

Säljstöd Johanna talar Svenska, Engelska

Om Lisa Etzen

Lisa Etzen

Säljare Lisa talar Svenska, Engelska

Om Sandra Boehm

Sandra Boehm

Säljare Sandra talar Svenska, Engelska

Om Sergio Sanchez

Sergio Sanchez

Property Lister Sergio talar Svenska, Engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.