Sök bostad eller innehåll

Lisboa/ Cascais

Din mäklare i Lisboa/ Cascais

Fastighetsbyrån har funnits i Lisboa/Cascais sedan 2015 och vårt kontor ligger i vackra Monte Estoril i Cascais kommun. Alla vi som jobbar på kontoret pratar svenska och bor själva i Portugal. Våra mäklare är självklart flerspråkiga, vilket är en extra trygghet för dig under bostadsletandet och köpet. Portugisiskan kommer aldrig att krångla till det, varken språket eller den lite annorlunda köpprocessen.

Vi vill att det ska kännas säkert och lustfyllt att köpa en lägenhet eller ett hus utomlands. Därför guidar vi dig från de första visningarna till dess att flyttlasset är på plats. Enkelt uttryckt: Vi ser till att det blir så lätt som möjligt att hitta och köpa ditt drömboende här i Portugal. Det vi själva inte kan hjälpa till med har vi ett brett kontaktnät för! 

Bostadsmarknaden i Lissabon och Cascais

Utbudet av bostäder i området kring Lissabon och Cascais är varierat. Här finns såväl storstadslägenheter i en vibrerande europeisk huvudstad som strandnära boenden i kommunerna runt Lissabon, som alla har sin egen stil: Sintra, Cascais, Oeiras, Mafra och Setúbal. Området är inte säsongsbetonat utan här finns liv och rörelse året om. 

Bostadsmarknaden i Portugal har ökat kraftigt de senaste åren, både vad gäller antalet affärer och priset per kvadratmeter. Ungefär var femte köpare är utländsk i området Lisboa/Cascais. Svenskarna är i minoritet, istället är det fransmännen som är den största utländska gruppen. Portugals fördelaktiga skattepolitik är naturligtvis ett stort dragplåster för både yngre och äldre pensionärer. Men även det behagliga klimatet och underbara människorna får allt fler att vilja köpa bostad i detta välkomnande land!

Oavsett anledning till att du är nyfiken på Portugal, hjälper vi dig gärna att hitta din bostad här! Här får du veta mer hur det är att bo i Portugal.

Välkommen in till kontoret, vi har öppet 9:30-18 vardagar, eller maila oss på lisboa@fastighetsbyran.se med dina önskemål eller frågor.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Lisboa/ Cascais

Om Björn Jacobsen

Björn Jacobsen

Franchisetagare Björn talar svenska, engelska

Om Pernilla Jacobsen

Pernilla Jacobsen

Säljare / Franchisetagare Pernilla talar svenska, engelska

Om Annis Ribeiro

Annis Ribeiro

Mäklarassistent Annis talar svenska, engelska, danska, franska, portugisiska

Om Anna Vilaca

Anna Vilaca

Säljare Anna talar svenska, engelska, portugisiska

Om Elin Breithold

Elin Breithold

Säljare Elin talar svenska, engelska, portugisiska

Om Ellen Hansén

Ellen Hansén

Intagare Ellen talar svenska, engelska, portugisiska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.