Sök bostad eller innehåll

Malaga C

Din mäklare i Malaga C

I Malaga får du dagligen uppleva stadspulsen i kombination med havsbrisen och stränderna. En stor förändring har skett det senaste decenniet då staden har gått från att betraktas som en industriort till en blomstrande kulturpärla. Det är inte bara en internationell flygplats. Här finns mycket mer att uppleva. Malaga har blivit ett kulturellt centrum med över 30 muséer, bland annat Picassomuseet, Centre Pompidou och Carmen Thyssen. 

Det är den större staden på Costa del Sol och Malagaprovinsens huvudstad. Centrala delarna av staden består av drygt en halv miljon invånare och hela storstadsområdet av nära en miljon vilket gör Malaga till Spaniens femte största stad. Det råder ett subtropiskt medelhavsklimat som innebär att staden erbjuder solsken året om och bland de varmaste vintrarna i Europa där dagstemperaturen sällan understiger 15 grader. Hamnen, strandremsan och den historiska stadskärnan har under åren förädlats genom ett stort kulturellt utbud, rikt affärsliv och andalusisk gastronomi. 

På Fastighetsbyrån Malaga välkomnar dig Sarah Severin, Sigrid Beate Jegleim och Mikaela Jonasson, som alla har gedigen erfarenhet och arbetat på Fastighetsbyråns kontor utomlands de senaste åren. Sigrid Beate Jegleim har bott i området i snart 15 år och kan verkligen intyga om den stora förändring som staden genomgått och hur Malaga snabbt blivit en europeisk metropol att räkna med.  Malagas attraktiva och ständiga utveckling tilltalar många. Flygplatsen är belägen 10 minuter från centrum, i hamnen står kryssningsfartyg redo att ta dig ut på medelhavet, vingårdar och golbanor ligger i närområdet. 

Vårt upptagningsområde är Malaga stad och grannkommunen Torremolinos, den klassiska semesterorten. Vi ser fram emot att hitta bostaden du drömmer om på Solkusten. Genom vårt breda kontaktnät, erfarenhet och goda lokalkännedom, säkerställer vi att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt.

Vårt kontor ligger mitt i hjärtat av Malaga, lättillgängligt och enkelt att hitta. Välkommen in på besök eller maila oss på malaga@fastighetsbyran.se

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Malaga C

Om Mikaela Jonasson

Kundservice är Mikaela Jonasson styrka, att inge förtroende och engagemang, allt för att kunderna ska känna sig trygg i bostadsaffären. Mikaela kommer från en liten by i Värmland men föll tidigt för Spanien med dess vackra språk, kultur och mat. Hon har bott på olika platser i Spanien de senaste sex åren men har nu äntligen hittat tillbaka till Malaga. Mikaela har tidigare jobbat på Fastighetsbyrån i Barcelona, Fuengirola och Nerja. Mikaela är utbildad ekonom på Uppsala Universitet, pratar 5 europeiska språk och älskar att sporta & röra på sig. Hon tycker att Malaga som stad har så mycket att erbjuda; allt från havet, stranden, kulturen till maten och närheten till naturen.

Mikaela Jonasson

Säljare / Franchisetagare

Om Sarah Severin

Sarah Severin

Säljare / Franchisetagare

Om Sigrid Beate Jegleim

Kom till Spanien från Norge i 2002 och har sedan 2011 jobbat hos Fastighetsbyrån, nu i den stad som jag älskar, Málaga. I bagaget har jag åtta år på spansk bank där jag bland annat hanterat bostadslån och signering av lagfarter, något som återkommer i mitt jobb idag. På Fastighetsbyrån har jag varit säljare i Fuengirola och Marbella och kontorschef i Marbella/Estepona och har därför fått erfarenhet av hela processen. Trivs med ett övergripande perspektiv. Jag tycker mycket om Fastighetsbyrån, jag känner mig stolt över att jobba här. Det är välorganiserat, stort och har gott rykte. Älskar Málaga stad och allt den har att erbjuda av kultur, gastronomi, arkitektur, shopping och strandliv. Mina två flickor tar största delen av min fritid och jag gillar att promenera, njuta av strand och pool samt att åka till Sierra Nevada och för åka skidor på vintern.

Sigrid Beate Jegleim

Säljare / Franchisetagare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.