Sök bostad eller innehåll

Mallorca

Din mäklare på Mallorca

Med sitt intensivt turkosblåa hav, gyllene sandstränder, fina fiskebyar, de vackraste bergsbyarna och "lilla storstaden" Palma gör Mallorca till en av Medelhavets mest attraktiva platser. Alla skiftande miljöer och möjligheter till aktiviteter har gjort denna ö mycket populär världen över. På Mallorca finns Spaniens tredje största flygplats vilket kanske visar på öns popularitet.

Här behöver du inte välja bort någonting. Här finns ett stort kulturutbud, den goda medelhavsmaten, naturen, stränderna, sportaktiviteterna och känslan av storstadsliv i Palma stad.
Alla årets månader har sina höjdpunkter som gör att det är lätt att leva på Mallorca, oavsett om du söker lugnet, aktiviteter eller storstadspulsen. Mallorca har en kustlinje på 55 mil, med mer än 200 stränder, som tillsammans mäter 5 mil. Det är en upplevelse att vandra i bergen mellan byarna och en speciell känsla att se mandelträden blomma i januari och februari. Sen finns naturligtvis golfen året runt och även de mysiga restaurangerna och barerna.

Det är många svenskar som redan har valt att helt eller delvis leva här. Både svenska skolan och svenska kyrkan finns här i Palma.
På kontoret på Mallorca träffar du Stefan Wiezell och Jörgen Reivant med personal som hjälper dig att hitta din drömbostad. Vi säkerställer att ditt köp av bostad på Mallorca blir säker, trygg och smidig. Vi följer dig hela vägen från att hitta din drömbostad till en bit efter om du önskar.

Du är mycket välkommen att höra av dig till oss på mallorca@fastighetsbyran.se
Vi hälsar dig varmt välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Mallorca

Om Stefan Wiezell

Efter 25 år i bankvärlden flyttade Stefan till Spanien för att starta Fastighetsbyrån på Mallorca. Det var 2012. Det var ett stort steg, men ändå inte så långt som man kan tro. Att jobba på bank och driva ett Fastighetsbyrån kontor i Spanien har många likheter. Kundernas önskan och behov av vår kompetens, trygghet, uppriktighet samt ärlighet är i stort sett den samma säger Stefan. Oftast följer dom kunden från ett tidigt stadium, från början på en dröm fram till det att man har flyttat in i nya bostaden. Det gäller att förstå varje kunds behov så att de känner att de får den trygghet de önskar så att de även kan känna den glädje det innebär att få förverkliga drömmen om en egen bostad här på Mallorca. Det kan låta som en klyscha, säger Stefan, men det är viktigt att förstå vad det innebär för våra kunder. Därför har de ett enkelt och tydligt mål, Fastighetsbyrån Mallorca ska bli den bästa skandinaviska mäklaren på ön. Stefan säger att det inte kommer att bli lätt men det är dit de strävar, och det är dit dom ska nå. Att Stefan är stolt över sitt Mallorca går inte att ta miste på, han berättar med inlevelse vad ön har att erbjuda och vad man inte får missa. Som skillnaden mellan landskapet i väster och öster, om de mer än 250 stränderna, om de vackra byarna mitt på ön och inte minst Palma. Från början, för ganska många år sen, hade Stefan svårt att välja mellan Toscana i Italien, Sydfrankrike eller Mallorca. Men det är som han säger ”Valet var egentligen inte så svårt när allt föll på plats för här på ön finns känslan av både Italien, Frankrike och naturligtvis mest Mallorca”.

Stefan Wiezell

Franchisetagare Stefan talar svenska, engelska

Om Jörgen Reivant

Jörgen flyttade till Mallorca år 2012 och startade Fastighetsbyrån i Palma de Mallorca tillsammans med Stefan Wiezell. Jörgen har mer än 30 års erfarenhet av försäkringsbranschen och har haft olika roller inom IT genom åren. Han berättar vidare att han alltid har haft ett stort intresse för arkitektur, och bostäder i synnerhet. Det intresset får han nu utlopp för genom sitt engagemang i Fastighetsbyrån. Eftersom Jörgen är en av de som sköter det administrativa uppgifterna på kontoret så är det sannolikt att du som kund kommer i kontakt med honom när det gäller t.ex. avtal, handpenning etc. Efter att ha bott i Stockholm i hela sitt liv, med en liten avstickare till New York, har han nu hittat det mest perfekta stället att bo på, Mallorca har allt!

Jörgen Reivant

Franchisetagare Jörgen talar svenska, engelska

Om Adolfo Diaz Juan

Adolfo Diaz Juan

Executive Property Finder Adolfo talar svenska, engelska

Om Maria Morell

Maria Morell

Fotograf / Home staging Maria talar svenska, engelska

Om Melanie Taylor

Melanie Taylor

Säljare Melanie talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.