Sök bostad eller innehåll

Mar Menor Murcia

Din mäklare i Mar Menor/ Murcia

Välkommen till Mar Menor | Murcia!

Här på den varma kusten har du tillgång till över 200 härliga stränder, här kan du njuta av Medelhavet eller av saltvattenlagunen Mar Menor. Här finns också en av Spanien allra vackraste stränder i Nationalparken Calblanque, som är ett av Medelhavets bäst bevarade naturreservat.

En liten bit av paradiset, som bjuder på magnifika vyer och ett orört och fridfullt landskap. I Spaniens sjunde största stad Murcia finns det något för alla, storstadsliv, romerska Cartagena med mycket kultur samt historia eller om ni vill bo i en genuint spansk by längst kusten eller landsbygden. Det är den naturliga charmen och kontrasterna som skiljer Murcia från andra regioner. Lägg därtill 300 soldagar per år och ett mikroklimat som håller 18 golfbanor gröna året runt, så förstår du varför Murcia årligen lockar över 5 miljoner turister till området. Fastighetsbyråns nya kontor hittar du i populära Los Alcazares 50 minuter från Alicante flygplats.

Hjärtligt välkomna!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Mar Menor/ Murcia

Om Sean Chou

Sean Chou drivs av att göra människor glada och hjälpa dom till ett boende i solen. Han älskar den personliga kontakten med sina kunder och lyssnar lyhört på deras behov och önskemål. Hans största mål är att få 100 % nöjda kunder, för en nöjd kund är en återkommande kund. Han är född i Kina men kom till Sverige som bebis. Entreprenörskap är något som ligger i blodet, det introducerades av hans föräldrar i tidig ålder. Har varit en framgångsrik franchisetagare inom världens största convenience kedja och vunnit bästa franchisetagare två år i rad. Ledarskap och målmedvetenhet är något som han inspirerar den kunniga personalen till att sätta kunden i första hand. Har jobbat som mäklarassistent i Stockholm i sina yngre dagar. Har studerat och bott i USA där han även anammade kulturen och framåtandan. Tog steget till solen med familjen efter att ha tillbringat många semestrar i den Spanska solen. På fritiden umgås han med sina barn och fotbollen följer alltid med till stranden. "Låt inte drömmen om en bostad i solen förbli en dröm." Trevlig dag!

Sean Chou

Säljare / Franchisetagare

Om Elin Häggberg

Elin Häggberg

Innesäljare / Aftersales

Om Eva Nieto Mateos

Om Javier Iban de Castro

Om Mayis Garoian

Om Shawa Chou

Om Thobias Andersson

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.