Sök bostad eller innehåll

Marbella – Nueva Andalucía

Din mäklare i Marbella – Nueva Andalucía

Marbella är golf och glamour, jetsetliv och kändisar från hela världen, men också avslappnat spanskt häng med en kosmopolitisk känsla. Arkitekturen speglar denna blandning av nytt och gammalt, spanska traditioner och hypermodernt, det vitkalkade och det moriska i fusion med influenser från världens alla hörn. I Marbella bor inte mindre än 137 olika nationaliteter och det är svårt att känna sig som utlänning.

Med sina 16 golfbanor är Marbella den kommun i Spanien med flest golfbanor. Det förvånar kanske inte så många. Inte heller nära tre mil stränder med ett flertal internationellt kända strandklubbar och ett oändligt antal klassiskt spanska "chiringuitos", och flera småbåtshamnar – pärlan är Puerto Banús med sina exklusiva yachter och märkesbutiker. Mer överraskande är de fantastiska vandringsleder och rutter för montainbike som Marbellas geografiska läge bjuder på, omgiven av bergen Sierra Blanca med den emblematiska La Concha som ett berömt landmärke.

De kulinariska gästerna kan glädja sig över fler än 600 restauranger med ett spektakulärt utbud av internationella kök mixat med spanska klassiker. Inte mindre än tre Michelinkrogar trängs i Marbella. Shoppingen finns förutom i Puerto Banús, även längs Marbellas huvudgata Ricardo Soriano, i gamla stan, på köpcentret La Cañada och ett flertal charmiga veckomarknader.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Marbella – Nueva Andalucía

Om Kent Schanke

Mitt genuina intresse för människor och affärer gör att jag trivs så bra med jobbet Att få arbeta med både köpare och säljare är underbart kul. E-mail i all ära, men jag föredrar att lära känna mina kunder redan innan de kommer hit på visning. I detta fall är telefonen oslagbar. Trivs som bäst när jag ser i kundernas ögon att jag lyckats hitta rätt objekt, att det klickar. Man känner det i rummet. Marbella? Klimatet förstås, här finns allt – en internationell kultur blandat med det traditionellt spanska. Marbella är underbart kosmopolitiskt. Har bott och arbetat på Costa del Sol sedan 2000 vilket ger kunderna en stor trygghet. Har en bakgrund på Handelsbanken och Swedbank i Spanien. Klivet över till Fastighetsbyrån var lätt. Det är ordning och reda, god backup och ett riktigt bra varumärke. Den kombinationen är en framgångsfaktor! På fritiden cyklar jag upp och ned på spanska landsbygden och tränar crossfit. Samlar på skotsk single malt. Är både farfar och morfar och har en fru som är rektor på Svenska Skolan i Marbella.

Kent Schanke

Säljare / Franchisetagare

Om Pontus Ölander

Efter att ha semestrat i Marbella sedan 2010 bokade jag ett halvårs språkkurs här, blev kär i kusten och bestämde mig för att stanna. Bor numera i Estepona och hann jobba ett tag för en tysk-spansk mäklarbyrå innan jag sökte mig till Fastighetsbyrån. Har stort intresse för Spanien och landets mat, kultur, folket och särskilt språket. Gillar fastigheter och framför allt inredningsdesign. Dessutom älskar jag människor, trivs med att träffa nytt folk, nätverka, och brinner för att hjälpa dem som söker sitt drömboende i Spanien. Privat lagar jag gärna mat, träffar vänner och resor, helst till storstäder, eller mysiga utflyktsmål i närheten av Costa del Sol. Är uppvuxen på Lidingö i Stockholm och har ett förflutet som egenföretagare i kontorsmaterialbranschen.

Pontus Ölander

Försäljningsansvarig

Om Andreas Ersson

Idrottskille som sadlade om till bostadsbranschen i Grekland och fick där upp glädjen och lyckan i att hjälpa människor i deras största affär, bostadsaffären! Utbildade sig till fastighetsmäklare mellan 2002-2004 på Malmö Högskola. Har arbetat som fastighetsmäklare på Östermalm, Kungsholmen samt Södermalm innan han blev franchisetagare 2008 för kontoren i Södertälje, Trosa, Nykvarn samt Gnesta. 2016 så blev Andreas även franchisetagare för Fastighetsbyråns kontor i Marbella och Malaga i Spanien. Har tilldelats priset som årets ledare under 2012 samt årets kontor 2008 och 2013 inom Fastighetsbyrån. Att få tillhöra Sverige och Spaniens största fastighetsmäklarkedja passar en idrottskille med ambition om att vinna i allt. Att också få kunna påverka förutsättningarna för en kund i deras största affär samt att leverera mer än förväntansbilden gör att Andreas har hittat sitt drömyrke!

Andreas Ersson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Om Sanna Magnusson

Sanna har arbetat på Fastighetsbyrån som fastighetsmäklare sedan år 2002 och ser glädjen i att gå till jobbet varje dag. Hon är sedan år 2005 franchisetagare för kontoren/områdena Södertälje, Nykvarn, Järna, Trosa och Gnesta. Att arbeta på Fastighetsbyrån, Sveriges största Fastighetsmäklarkedja, i Södertälje med omnejd, var ett naturligt och självklart val då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan vilket underlättar i hennes yrkesroll. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer ser hon som stimulerande och mycket givande. Sannas fokus är att förmedla trygghet genom att lyssna på kundens behov, att ha ett 100 % engagemang i varje situation och jobba affärsmässigt både före, under och efter försäljningen. Sanna ansvarar för kontorens nyproduktionsprojekt och jobbar även aktivt med att utveckla medarbetarnas kunskap och de avgörande steg som finns i sälj- och förmedlingsprocessen. Fastighetsbyrån nöjer sig inte med annat än att ha de bästa fastighetsmäklarna hos sig.

Sanna Magnusson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare

Om Anna Adolfsson

Om Fredrik Asp

Om Jennie Engström

Om Melika Malan

Om Mikael Rolon

Om Olga Kornilova

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.