Sök bostad eller innehåll

Marbella – Nueva Andalucía

Din mäklare i Marbella – Nueva Andalucía

Vare sig du vill bo i Marbella permanent eller köpa en semesterbostad, så kan vi hjälpa dig. Fastighetsbyrån i Marbella, Nueva Andalucia, har mångårig kunskap om marknaden och en oslagbar lokalkännedom. Flera av oss har också en direkt anknytning till trakten och brinner för solkustens pärla – Marbella.  

Fastighetsbyråns mäklare i Marbella

I och kring Marbella finns en bred och öppen marknad med olika typer av boenden. Allt från exklusiva villor till rara semesterlägenheter. Tillsammans med dig hittar vi plats och objekt som känns rätt.Och tack vare våra mäklares olika bakgrunder och expertområden kan vi även hjälpa till med externa tjänster som kan tänkas behövas innan och efter din bostadsaffär. I vårt nätverk finns:

  • Jurister
  • Byggare
  • Inredningsdesigners
  • Hantverkare
  • Trädgårdsmästare

 

Trygghet och glädje är viktigt för våra mäklare i Marbella

Vi vill att det ska vara roligt och att du ska känna dig trygg när du samarbetar med din mäklare i Marbella. Och hos oss finns en lång och bred erfarenhet av mäkleri, finans och service på den spanska marknaden. Vi ser alltid till att säkra dina intressen i alla led. Det innebär till exempel att din mäklaresäkerställer den legala situationen på bostäderna i Marbella kommun i samråd med jurister. Samarbetet med oss slutar inte förrän du har flyttat in och allt känns som hemma.  

Kontakta oss

Varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om du blivit nyfiken på Marbella och vill veta mer om vilka möjligheter som finns här för dig!  

Läs mer
Bo och leva i Spanien
Köpa bostad i Spanien  
Köpa hus eller lägenhet i Marbella (kommer snart)
Köpa nyproduktion i Spanien
Finansiera bostad i Spanien

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Marbella – Nueva Andalucía

Om Jennie Engström

Bott i Marbella sedan sommaren 2014, tillsammans med man och två barn. Flytten till Spanien för att studera ett år men då hela familjen stormtrivdes så de blev kvar. Livet i Spanien passar Jennie utmärkt med dess härliga klimat, 300 soldagar om året, god mat, goda viner och massor med sevärdheter att upptäcka och den spanska kulturen att uppleva. Att vara en del av Fastighetsbyrån känns otroligt kul. Ett tryggt företag där det händer mycket hela tiden. Att varje dag få gå till ett jobb där hon gör något hon brinner för, med ett härligt och duktigt gäng i ett land där man jobbar för att leva och inte tvärtom är lycka för Jennie. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj, äter gott och njuter av utomhuslivet och reser gärna, både inom och utanför Spanien.

Jennie Engström

Kontorsansvarig Jennie talar svenska, engelska

Om Kent Schanke

Mitt genuina intresse för människor och affärer gör att jag trivs så bra med jobbet Att få arbeta med både köpare och säljare är underbart kul. E-mail i all ära, men jag föredrar att lära känna mina kunder redan innan de kommer hit på visning. I detta fall är telefonen oslagbar. Trivs som bäst när jag ser i kundernas ögon att jag lyckats hitta rätt objekt, att det klickar. Man känner det i rummet. Marbella? Klimatet förstås, här finns allt – en internationell kultur blandat med det traditionellt spanska. Marbella är underbart kosmopolitiskt. Har bott och arbetat på Costa del Sol sedan 2000 vilket ger kunderna en stor trygghet. Har en bakgrund på Handelsbanken och Swedbank i Spanien. Klivet över till Fastighetsbyrån var lätt. Det är ordning och reda, god backup och ett riktigt bra varumärke. Den kombinationen är en framgångsfaktor! På fritiden cyklar jag upp och ned på spanska landsbygden och tränar crossfit. Samlar på skotsk single malt. Är både farfar och morfar och har en fru som är rektor på Svenska Skolan i Marbella.

Kent Schanke

Säljare / Franchisetagare Kent talar svenska, engelska

Om Andreas Ersson

Idrottskille som sadlade om till bostadsbranschen i Grekland och fick där upp glädjen och lyckan i att hjälpa människor i deras största affär, bostadsaffären! Utbildade sig till fastighetsmäklare mellan 2002-2004 på Malmö Högskola. Har arbetat som fastighetsmäklare på Östermalm, Kungsholmen samt Södermalm innan han blev franchisetagare 2008 för kontoren i Södertälje, Trosa, Nykvarn samt Gnesta. 2016 så blev Andreas även franchisetagare för Fastighetsbyråns kontor i Marbella och Malaga i Spanien. Har tilldelats priset som årets ledare under 2012 samt årets kontor 2008 och 2013 inom Fastighetsbyrån. Att få tillhöra Sverige och Spaniens största fastighetsmäklarkedja passar en idrottskille med ambition om att vinna i allt. Att också få kunna påverka förutsättningarna för en kund i deras största affär samt att leverera mer än förväntansbilden gör att Andreas har hittat sitt drömyrke!

Andreas Ersson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare Andreas talar svenska, engelska

Om Sanna Magnusson

Sanna har arbetat på Fastighetsbyrån som fastighetsmäklare sedan år 2002 och ser glädjen i att gå till jobbet varje dag. Hon är sedan år 2005 franchisetagare för kontoren/områdena Södertälje, Nykvarn, Järna, Trosa och Gnesta. Att arbeta på Fastighetsbyrån, Sveriges största Fastighetsmäklarkedja, i Södertälje med omnejd, var ett naturligt och självklart val då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan vilket underlättar i hennes yrkesroll. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer ser hon som stimulerande och mycket givande. Sannas fokus är att förmedla trygghet genom att lyssna på kundens behov, att ha ett 100 % engagemang i varje situation och jobba affärsmässigt både före, under och efter försäljningen. Sanna ansvarar för kontorens nyproduktionsprojekt och jobbar även aktivt med att utveckla medarbetarnas kunskap och de avgörande steg som finns i sälj- och förmedlingsprocessen. Fastighetsbyrån nöjer sig inte med annat än att ha de bästa fastighetsmäklarna hos sig.

Sanna Magnusson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare Sanna talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Carlos Rojas

Carlos är född i Valparaiso, Chile och kom till Sverige vid 6-månaders ålder. Uppväxt i Uppsala och har en bakgrund som kock innan han började studera ekonomi. Har spenderat mycket tid i Marbella sedan 2013 men flyttade permanent 2016. Arbetar idag som property finder på Fastighetsbyrån Marbella och tycker att det bästa med yrket är att det är omväxlande arbetsuppgifter med både mycket kundkontakter ute och administrativa uppgifter på kontoret. Carlos pratar flytande spanska, svenska och engelska, är lätt att tycka om och få förtroende för. Ett av hans stora intressen är mat och vin och att upptäcka nya platser runtom i världen.

Carlos Rojas

Property Finder Carlos talar svenska, engelska, spanska

Om Daniel Enquist

Daniel är född i Stockholm, uppvuxen i Marbella och talar flytande spanska, engelska och svenska. Han har varit verksam i fastighetsmäklarbranschen på Costa del Sol i över 10 år och stormtrivs. Möjligheten att få uppleva livet utomhus i fantastiskt klimat med både kosmopolitisk och traditionell kultur är mest lockande för honom. Anledningen till valet att jobba som mäklare är hans stora intresse för att träffa människor från livets klottar och att hjälpa sina kunder till den bästa affären när de säljer sitt boende. Att vara property finder på Fastighetsbyrån, Sveriges största fastighetsmäklarkedja i Spanien, var ett självklart val då han känner till Marbella med omnejd utan och innan. Ledig tid spenderar Daniel tillsammans med familj och vänner, reser, lagar mat och tränar simning.

Daniel Enquist

Property Finder Daniel talar svenska, engelska, spanska

Om Elsa Lindvall

Född och uppvuxen i Estepona. Valde att lära känna sina svenska rötter när det blev dags för gymnasiet, och hamnade därför mitt ute på Österlen och sedan blev det universitetsstudier i Lund inom spansk filologi. Insåg ganska snabbt att Sverige inte var något för henne, men gav det en ärlig chans. 7 år senare flyttade Elsa tillbaks till sin hemstad, Estepona. Brinner för Spanien och allt som rör detta land. På fritiden gillar Elsa att vandra med hennes hund, springa, träna och umgås med familj och vänner.

Elsa Lindvall

Säljsupport Elsa talar svenska, engelska, spanska

Om Fredrik Asp

Född och uppvuxen i Östersund men flyttade 2008 till Stockholm. 2016 gick flytten till Spanien tillsammans med flickvännen och det var framför allt klimatet som lockade. Redan innan flytten så var målet att jobba på Fastighetsbyrån och maj 2016 började Fredrik här som säljare. Anledningen till valet att jobba som säljare i Marbella är hans genuina intresse för människor och att hjälpa sina kunder till den bästa affären när de söker sitt drömboende i Spanien. I sitt arbete är Fredrik professionell, engagerad och lyhörd, har lätt att möta sina kunders behov och hitta rätt bostad. Fritiden läggs till stor del på träning, resor och restaurangupplevelser.

Fredrik Asp

Säljare Fredrik talar svenska, engelska

Om Per Lindqvist

Per är en skånepåg från Åhus som har gått Fastighetsmäklarutbildningen i Malmö och sedan dess förmedlat bostäder från Landskrona till takvåningar i Barcelona stad och nu fastigheter i Marbella där han också bor. Det finns ett genuint intresse för fastigheter och att kunna förmedla en bostad till en förväntasfull familj på ett tryggt och snabbt sätt är ett privilegium. Det finns hundratals olika bostäder som han själv vill köpa men får nöja sig med det näst bästa, nämligen att förmedla dem till sina kunder. Per har ett stort intresse av cykling och tittar gärna på både Tour de France, Giro de Italia eller La Vuelta om han själv inte är ute på vägarna. Han har även en liten familj med sambo Laura och hyfsat nya familjemedlemmen Emilia.

Per Lindqvist

Säljare Per talar svenska, engelska, norska, spanska, danska

Om Simon Glimhed

Möt Simon som kommer från den lilla staden Ängelholm i södra Sverige. Flyttade till Norge 2014 för att arbeta inom sälj men saknade det spanska klimatet och 2016 flyttade han till Marbella för att arbeta inom uthyrning av semesterbostäder längst kusten. En idrottskille som för elva år sen för första gången besökte Marbella och sedan dess haft platsen varmt om hjärtat. Efter två år sadlade han om till mäklare för Marbellaområdet. I sitt arbete är Simon väl orienterad i Marbella. Han är serviceinriktad, engagerad och här för att hjälpa dig så att du känner dig trygg i ditt utlandsbeslut. På fritiden ägnas tid på äventyrliga promenader i bergen, lek på stranden med sina två hundar och motocross. Simon önskar dig varmt välkommen till den solsäkra kusten Costa del Sol.

Simon Glimhed

Säljare Simon talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.