Sök bostad eller innehåll

Nerja

Din mäklare i Nerja

Drömmer du om att köpa en bostad i Spanien? Vi förmedlar bostäder i form av nyproduktion, lägenheter, radhus, byhus och villor i Nerja. 

Dessutom erbjuder vi bostäder till salu i hela området öster om Málaga som inkluderar orterna Rincón de la Victoria, Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Velez, Torrox, Frigiliana, Maro, La Herradura, Almuñécar och Salobreña. På kontoret träffar du Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av fastighetsmarknaden på Costa del Sol erbjuder mycket goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Nerja kallas för pärlan på Costa del Sol tack vare sitt hänförande läge fem mil öster om Málaga med svårslagen utsikt över hav och berg. Nerja är levande året runt och bjuder på spännande gastronomi, kultur, natur, pittoreska bostadsområden och en välbevarad kustremsa med vackra badvikar. Tack vare skydd från bergskedjan Sierra Almijara har staden underbart milda vintrar och en svalkande bris under den varma sommaren. Storstadspulsen och flygplatsen i Málaga nås på 45 minuter och det tar bara 1,5 timma till skidorten Sierra Nevada. Här finns något för alla.

Bienvenido!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Nerja

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare

Om Anna-Lena Roshag

När Anna-Lena letade semesterboende för några år sedan blev hon tipsad om det subtropiska klimatet i Nerjaområdet och att skidåkningen i Sierra Nevada kunde nås med en dagsutflykt. Det passade henne perfekt eftersom hon gillar småstadscharm blandat med en aktiv fritid. Anna-Lena blev förälskad i den gulliga staden och hittade sin semesterbostad här med hjälp av Fastighetsbyrån. Med tiden räckte det inte bara att semestra, så numera bor hon permanent i Nerja. Hon tycker det är en förmån att få jobba med det hon gillar mest, att hjälpa andra hitta sin drömbostad i värmen. Tack vare sin egen erfarenhet av att köpa bostad i Spanien har hon lätt att sätta sig in i kundernas behov och frågor.

Om Christian Csóka

Christian är en mycket positiv, målmedveten och driven person som är utbildad i internationell affärskunskap i USA. Han har bott utomlands i omgångar på Hawaii, i Tyskland och Spanien. Han är uppvuxen i servicebranschen och har bland annat jobbat på kryssningsfartyg samt drivit B&B i Barcelona. Christian gillar att ha med människor att göra och har själv köpt ett flertal bostäder i Spanien, vilket hjälper honom att sätta sig in i köpares eventuella frågor och situation inför ett bostadsköp. Han har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher i både Sverige och utomlands. Dessa kompetenser tillsammans med att han gillar att lyssna på vad människor efterfrågar gör att han vill hjälpa dem att nå sina drömmar om en bostad i Nerja med omnejd.

Om Emma Holmgren

Efter volontärarbete i Indien och resande runtom i världen, samt 10 år utomlands i New York, Gran Canaria och Valencia har Emma bosatt sig i Nerja med sin spanska man och deras son. Emma vet att en bostad i Spanien är så mycket mer än planlösning och läge - det handlar om livskvalité. Att som innesäljare kunna vara med om processen att hjälpa människor hitta sitt drömhem upplever Emma som meningsfullt.

Om Frida Nilsson

Varierande arbetsuppgifter och att träffa nya människor är det som Frida uppskattar mest med sitt arbete som innesäljare. Hon har bott i Nerja från och till under 5 år och trivs väldigt bra i stadens lugna och mysiga atmosfär. Hon beskriver sig själv som organiserad, glad och ödmjuk. Fridas mål är att alltid hjälpa dig som säljare eller köpare på bästa sätt för en så enkel och smidig affär som möjligt.

Frida Nilsson

Innesäljare / Aftersale

Om Kristina Solbreck

Kristina har tidigare arbetat som HR-chef i flera internationella företag samt bott utomlands i kortare perioder. Med sin långa erfarenhet från HR-frågor och rekrytering har hon vana att matcha rätt person med rätt "plats". För Kristina är det viktigt att lyssna in kundens behov, ge ett personligt bemötande samt genomföra en affär som alla parter är nöjda med. Kristina fastnade för området öster om Málaga för 4 år sedan när hon var tjänstledig från sin tjänst som HR-chef i Stockholm och hyrde hus i Cómpeta, en vacker bergsby som ligger ca 2,5 mil från Nerja. Hon uppskattar närheten till fantastisk natur, berg och hav samt ljuset och värmen. Kristina är även personlig tränare och kostrådgivare och har möjlighet till löpning, vandring och mountainbiking i bergen och längs stranden året om i det sköna klimatet. Hon gillar verkligen de lokala, fina råvarorna samt att ha möjlighet att äta nyfångad fisk och skaldjur året om på någon av de trevliga strandrestaurangerna. Kristina ser fram emot att hitta ett drömboende som passar just dina personliga önskemål!

Om Lise-Lotte Hallman

Efter att ha arbetat många år i Sverige inom akademin ville Lise-Lotte flytta utomlands. Spanien var det som lockade mest utifrån det underbara klimatet och livsstilen här. Nerja och Torre del Mar med typiskt spansk karaktär parallellt med en härlig internationell blandning av människor och kulturer passar henne perfekt. På Fastighetsbyrån visar Lise-Lotte våra fina bostäder och tar hand om klienterna på bästa möjliga sätt. Syftet med hennes arbete är att göra både köpare och säljare nöjda och glada, det är enligt henne den bästa bostadsaffären!

Om Luciano Yanez

Luciano är från Växjö, men med rötter i Sydamerika behärskar han förutom svenska och engelska även spanska. Hans passion är att resa, upptäcka olika kulturer och träffa nya människor. Han gillar att Nerja har sommarkänsla året runt. Att ansvara för att ta in bostäder för försäljning innebär stimulerande arbetsdagar med vackra miljöer och trevliga kundkontakter.

Om Sara Mårtensson

Sara kom till Nerja första gången för några år sedan tillsammans med sina föräldrar i jakt på en semesterbostad. Nerjas vackra läge, genuina charm och varma atmosfär gjorde att Sara snabbt kände sig hemma. Så hemma att hon numera är permanentboende. Arbetet på Fastighetsbyrån tycker hon är intressant, roligt och spännande då hon hjälper andra att hitta sitt hem i denna fantastiska del av Spanien.

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.