Sök bostad eller innehåll

Nerja

Din mäklare i Nerja

Letar du efter en bostad på Costa del Sol? Vi är Sveriges största mäklare i Spanien! På Fastighetsbyrån Nerja förmedlar vi nyproduktion, lägenheter, radhus, byhus och villor i området. Vi erbjuder även bostäder till salu i hela området öster om Málaga som inkluderar orterna Rincón de la Victoria, Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Velez, Torrox, Frigiliana, Maro, La Herradura, Almuñécar och Salobreña. 

Mäklare med lokal anknytning

På kontoret i Nerja träffar du Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som alla bor i området. Med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av fastighetsmarknaden på Costa del Sol erbjuder vi mycket goda förutsättningar för dig att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Vi har funnits i Nerja sedan 2011 och är en av områdets ledande aktörer inom fastighetsförsäljning. Sedan starten har vi genomfört hundratals bostadsaffärer och hjälpt många kunder att hitta sin drömbostad.

Att köpa bostad och bo i Nerja

Efterfrågan på bostäder här i området ökar kraftigt, ekonomin är stabil och priserna stiger. Och med tanke på Nerjas hänförande läge så förstår vi varför. Nerja brukar kallas för pärlan på Costa del Sol, fem mil öster om Málaga med svårslagen utsikt över hav och berg.

Nerja är levande året runt och bjuder på spännande gastronomi, kultur, natur, pittoreska bostadsområden och en välbevarad kustremsa med vackra badvikar. Tack vare skydd från bergskedjan Sierra Almijara har staden underbart milda vintrar och en svalkande bris under den varma sommaren. Storstadspulsen och flygplatsen i Málaga nås på 45 minuter och det tar bara 1,5 timme till skidorten Sierra Nevada. Nerja lämpar sig med andra ord såväl för åretruntboende som semester. Här finns helt enkelt något för alla!

En lyhörd och engagerad mäklare som verkligen kan Nerja
På Fastighetsbyrån Nerja strävar vi efter att alltid ge dig den bästa kundupplevelsen från vårt första möte, till att få gratulera dig till din avslutade bostadsaffär. Vi håller dig hela tiden uppdaterad om bostäder till salu som matchar dina sökkriterier. Våra annonser är unika med både planritning och kartmarkering. Du kan även navigera runt i bostäderna tack vare våra virtuella tourer – hos oss kan du gå på videovisningar samt visning via till exempel Facetime.

Vi har kunskapen att hjälpa dig genomföra en lyckad bostadsaffär och sätter alltid dig som kund i fokus. Vi lyssnar på dina krav och önskemål, frågor och funderingar. Våra engagerade medarbetare följer sedan med dig hela vägen – från visning till budgivning, kontraktsskrivning och fram till att du får nycklarna till din nya bostad i handen. På så vis kan du känna dig helt trygg under hela köpprocessen.

Välkommen in till oss!
Om du har några frågor om Nerja eller hur det är att köpa bostad i Spanien, är du varmt välkommen att kontakta oss. Eller varför inte komma in på kontoret en sväng? Förutom rådgivning kring din bostadsaffär tipsar vi gärna om sådant som blir viktigt när du väl har fått din bostad – till exempel hantverkare, möbelbutiker eller var du äter stans bästa tapas!

Bienvenido!

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Nerja

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare Christina talar svenska, engelska, spanska

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare Johan talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Alejandro Fernández

Alejandro är spanjor och kommer från kuststaden Torre del mar där vi har vårt andra kontor. Han har ett stort intresse för andra nationaliteter och kulturer vilket har resulterat i mycket goda engelska kunskaper. Alejandro jobbar som intagare vilket betyder att han ansvarar för att ta in nya fastigheter till salu. Med sina goda områdeskunskaper, entusiasm, beslutsamhet och sitt stora intresse för människor passar han perfekt för jobbet. Alejandro studerar även ekonomi och har endast några få prov kvar för att ta examen och bli examinerad ekonom. Att jobbar på ett svenskt företag tycker han är spännande och kämpar för att varje dag lära sig nya svenska ord. När han inte jobbar eller studerar tycker han om att lyssna på musik, gå ut med sina vänner och träna. Att surfa är något som ligger han varmt om hjärtat.

Alejandro Fernández

Intagare Alejandro talar engelska, spanska

Om Bianca Ruiz

Efter att ha studerat turism och reseliv kändes en flytt till utlandet givet. Spanien har alltid legat Bianca varmt om hjärtat då hon har spanska rötter och 2013 beslöt hon sig för att flytta ner till Nerja permanent efter att varje år ha semestrat på olika platser i landet. Det är livsglädjen och livskvaliteten i Spanien som har fått henne att stanna kvar. Bianca är van att jobba med människor då hon testat på flera olika yrken inom servicebranschen och har bland annat jobbat med uthyrning av bostäder, på advokatbyrå och som lokalguide. Jobbet som lokalguide har resulterat i goda kunskaper om närområdena. Det bästa med att jobba som innesäljare tycker hon är att varje dag kunna hjälpa likaväl kunder som medarbetare.

Bianca Ruiz

Innesäljare Bianca talar svenska, engelska, spanska

Om Tim Hallin

Tim Hallin

Säljare Tim talar svenska, engelska

Om Victoria Blanco

Victoria Blanco

Säljare Victoria talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.