Sök bostad eller innehåll

Palma de Mallorca

Din mäklare på Mallorca/Palma de Mallorca

På Fastighetsbyrån Palma de Mallorca välkomnas du av Patrik Söderlund och Johanna Söderlund Lybert tillsammans med en duktig och engagerad personal. Vårt upptagningsområde är i princip sydvästra delen av Mallorca, från Sóller i nordväst mot gränsen till stranden Es Trenc i söder och klassiska orter som Cala Major, Illetes, Bendinat, Santa Ponça och Andratx i sydväst. I vårt område ligger även vackra byar som till exempel Valldemossa, Deià och Banyalbufar.

Eller varför inte upptäcka något av de fina objekten som ligger nära vårt kontor inne i Palma, till exempel Santa Catalina, Son Espanyolet, El Terreno, Son Armadans eller Gamla stan i Palma? Boendeformerna i vårt utbud varierar: Här finns genuina Fincas, generösa Town houses, lägenheter med stora terrasser eller de lite mindre lägenheterna som ändå har charm och bra standard. Kort sagt: I vårt område finns verkligen allt du kan önska dig!

Vi hjälper dig att hitta drömbostaden på Mallorca
Trots mängden turister som varje år besöker ön går det fortfarande att hitta det genuina Mallorca i små fiske- eller bergsbyar. Du kan även upptäcka små, mer eller mindre ostörda, stränder och badvikar.

Mallorca är även golfarnas och båtentusiasternas paradis med över 20 golfbanor av hög klass och yachthamnar som exklusiva Puerto Portals eller Port Adriano. Berätta vad du är ute efter så guidar vi dig fram till din blivande bostad!

Svenskar trivs på Mallorca
På senare år har den varma relationen mellan svenskar och Mallorca förstärkts ytterligare; numera är skandinaver en av de största grupperna av utländska bostadsköpare i området. Även mer kommersiella intressen investerar här och det finns gott om exempel på svenska boutiquehotell, kläd- och livsstilsbutiker, restauranger med mera. Dessutom finns sedan länge både Svenska Skolan och kyrkan på Mallorca, samt Svenska konsulatet.

Mäklare med lokalkännedom och kontaktnät för en trygg affär
Vår roll är att vara projektledaren som håller i alla trådar och kontakter under bostadsköpet. Samtidigt är vi partnern som stödjer dig genom hela processen när du vill hitta bostaden du drömmer om på Mallorca. Genom vårt breda kontaktnät, vår erfarenhet och goda lokalkännedom, säkerhetsställer vi att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt.

Sätt oss gärna på prov! Låt oss hjälpa dig att förverkliga drömmen om Mallorca. Du når oss enklast på palma@fastighetsbyran.se.      

Varmt välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Mallorca/Palma de Mallorca

Om Johanna Söderlund Lybert

Johanna Söderlund Lybert

Franchisetagare Johanna talar svenska, engelska

Om Patrik Söderlund

Patrik Söderlund

Franchisetagare Patrik talar svenska, engelska

Om Cecilia Jansson

Cecilia Jansson

Innesäljare Cecilia talar svenska, engelska

Om Concha Vera

Concha Vera

Säljare Concha talar svenska, engelska, spanska

Om Ricardo Martinez

Ricardo Martinez

Säljare Ricardo talar svenska, engelska, spanska

Om Richard Lundgren

Richard Lundgren

Intagare Richard talar svenska, engelska

Om Rickard Wetterström

Rickard Wetterström

Property Finder & Publisher Rickard talar svenska, engelska, spanska

Om Ulrika von Eiberg

Ulrika von Eiberg

Säljare Ulrika talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.