Sök bostad eller innehåll

Palma de Mallorca

Din mäklare på Mallorca/Palma de Mallorca

När du ska köpa eller sälja hus eller lägenhet på Mallorca, så är vi med er under hela vägen!

Oavsett om det är en lägenhet, finca, ett townhouse, takvåning eller eller något med den där perfekta terrassen, så erbjuder vi lokala mäklare samt lån via Swedbank. 

Vi finns på plats i Palma, med engagerad och kunnig personal som kan guida dig .

Vi guidar och stöttar dig genom hela processen när du vill hitta bostaden du drömmer om på Mallorca.

Genom vårt breda kontaktnät, vår erfarenhet och goda lokalkännedom, säkerhetsställer vi att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt.

Vi jobbar över hela Mallorca, men främst över sydvästra delen, från Sóller i nordväst mot gränsen till stranden Es Trenc i söder och klassiska orter som Cala Major, Illetes, Bendinat, Santa Ponça och Andratx i sydväst. Självklart har vi fina hus och lägenheter i de vackra byarna som till exempel Valldemossa, Deià och Banyalbufar.

Palma är levande året runt, och här är det många fina lägenheter och town house i till exempel Santa Catalina, Son Espanyolet, El Terreno, Son Armadans eller Gamla stan. 

Boendeformerna i vårt utbud varierar: Här finns genuina Fincas, generösa Townhouses, lägenheter med stora terrasser eller de lite mindre lägenheterna som ändå har charm och bra standard. Kort sagt: I vårt område finns verkligen allt du kan önska dig!

Vi hjälper dig att hitta drömbostaden på Mallorca
Trots mängden turister som varje år besöker ön går det fortfarande att hitta det genuina Mallorca i små fiske- eller bergsbyar. Du kan även upptäcka små, mer eller mindre ostörda, stränder och badvikar.

Mallorca är även golfarnas och båtentusiasternas paradis med över 20 golfbanor av hög klass och yachthamnar som exklusiva Puerto Portals eller Port Adriano. Berätta vad du är ute efter så guidar vi dig fram till din blivande bostad!

Svenskar trivs på Mallorca
På senare år har den varma relationen mellan svenskar och Mallorca förstärkts ytterligare; numera är skandinaver en av de största grupperna av utländska bostadsköpare i området. Även mer kommersiella intressen investerar här och det finns gott om exempel på svenska boutiquehotell, kläd- och livsstilsbutiker, restauranger med mera. Dessutom finns sedan länge både Svenska Skolan och Svenska kyrkan på Mallorca, samt Svenska konsulatet.

Sätt oss gärna på prov! Låt oss hjälpa dig att förverkliga drömmen om Mallorca. Du når oss enklast på palma@fastighetsbyran.se.      

Varmt välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Mallorca/Palma de Mallorca

Om Patrik Söderlund

Patrik är tillsammans med Johanna franchisetagare i Palma sedan september 2017. Större delen av sitt yrkesverksamma liv har han arbetat inom bankvärlden och därför har Patrik en gedigen bakgrund i att diskutera finansieringar med våra kunder – så finns det någon fråga inom detta område så är det bara att kontakta Patrik. Han har även bott utomlands i olika omgångar och har därför en extra stor förståelse för vad det innebär att komma som ny till ett annat land. Ett nyfunnet intresse är att spela Padeltennis och spenderar gärna tiden på club de Pádel här i Palma. Patrik för att infria sina drömmar där en dröm är att bo och verka på Mallorca – där han gärna pratar om hur vi kan förverkliga dina drömmar om att hitta en bostad på Mallorca.

Patrik Söderlund

Franchisetagare Patrik talar svenska, engelska

Om Cecilia Jansson

Cecilia ser till att det flyter på! Att det fungerar så pass bra som det gör hos oss är att Cecilia har koll på vad som ska göras! Tillsammans med Rickard tar hon in de bostäder vi har till salu. Cecilia har även koll på Mallorca, Enligt henne så har Mallorca allt! Den perfekta blandningen av storstadscharmen i Palma, det breda restaurangutbudet och de vita sandstränderna med klarblått hav har gjort att hon njutit av varje stund och vy som denna vackra ö har att erbjuda. Cecilia besökte ön för första gången år 2010 i samband med en utbytespraktik via skolan och föll genast pladask för ön. En nyfiken tjej som alltid älskat att resa för att upptäcka nya platser och kulturer kunde inte släppa tanken på livet i solen och bestämde sig efter studenten att packa sina väskor och söka lyckan på Mallorca. Till en början stannade Cecilia säsongsvis på ön och provade på att jobba på fastlandet och i Norge under vinterhalvåren. Mallorca hade dock redan fått en så stor och speciell plats i hennes hjärta att hon snabbt bestämde sig för att bosätta sig för gott på denna fantastiska ö. Nu vill Cecilia visa upp sitt paradis för världen, då hon tycker att alla borde få ta del av denna underbara Medelhavsö.

Cecilia Jansson

Innesäljare Cecilia talar svenska, engelska

Om Concha Vera

Concha bor sedan många år på Mallorca, och innan dess ett flera år i Madrid och Barcelona. Hon har sitt förflutna i yrkesliv inom flygbranschen, där hon har varit inriktad på service. Tack vare yrkesvalet har hon till sin glädje fått resa runt om i världen och fått stor erfarenhet inom turism. Concha kan verkligen sitt Mallorca. Hon har mycket god kännedom och delar mer än gärna med sig av sin kunskap och kan ge många fina tips om olika aktiviteter och sevärdheter. Mallorca har ett fantastiskt klimat med både mångkulturell och traditionell kultur som är en härlig blandning och som hon gärna vill dela med sig av också. Hon har många olika intressen som tex bergsvandring, skidåkning, segling och scuba diving men framför allt att resa. Målet för henne är nu att andra svenskar ska kunna uppfylla sina drömmar att bo och njuta av denna underbara ö som hon har en stor kännedom om. Uppskattar du noggrannhet, engagemang och kunskap så ska du kontakta Concha. Hon hjälper sina kunder att hitta rätt , i ett så stort steg som att köpa sin drömbostad här.

Concha Vera

Säljare Concha talar svenska, engelska, spanska

Om Gunnar Nihlén

Gunnar kom till Mallorca 2016 och har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom finansbranschen. Gunnar har varit med om att bygga upp flera bankkontors rådgivningsavdelningar och kan därför allt vad som gäller, när man på bästa sätt ska finansiera sitt boende. Han flyttade 2008 till Schweiz för att jobba som finansiell rådgivare och vet hur det är att bosätta sig i ett nytt land. Gunnar brinner för att hjälpa våra kunder med att förverkliga sina drömmar när det gäller att hitta sitt nya boende. Han älskar att resa, träffa nya människor och kulturer. Gunnar styr gärna skidorna nerför en alptopp, eller krängerpå sig dykutrustningen för attundersöka havets djurliv, men ligger lika gärna och kopplar av på en strand och lyssnar på en deckare. Tveka aldrig att kontakta honom med dina frågor eller funderingar kring ett bostadsköp här på Mallorca, han lyssnar, förstår och hjälper dig gärna!

Gunnar Nihlén

Säljare Gunnar talar svenska, engelska

Om Rickard Wetterström

Rickard har koll på bostäderna! Det är Rickard som letar upp de bostäder som vi har till salu. Han har en bakgrund som inredningssnickare och byggare i Stockholm samt tidigare yrkeserfarenhet inom försäljning och servicebranschen. De största intressena är inredning och design. Dessa intressen kombinerat med snickerierfarenheterna har utvecklat ett kritiskt öga hos Rickard när det kommer till att noggrant välja ut bostäder med hög kvalitet som vi erbjuder våra kunder. Rickard älskar sol och hav och har tagit sig an utmaningen att utforska varenda ”cala” på Mallorca när han får chansen. Han har passion för fotboll, extremsporter och träning. Möjligheten att bo på Mallorca var en dröm som har gått i uppfyllelse hos Rickard och han brinner för att förverkliga era drömmar om att förvärva en bostad här. Det märker ni om ni får tillfälle att prata med honom!

Rickard Wetterström

Property Finder & Publisher Rickard talar svenska, engelska, spanska

Om Sebastian Rodriguez

Sebastian som är boende på Mallorca sedan 2016, har stenkoll på bostäderna! Det är Sebastian som förbereder och samlar in all information om de bostäder som vi har till salu. Han har en bakgrund inom säkerhetsbranschen som vakt, larminstallatör men även som receptionist och haft kundkontakt inom servicebranschen. Hans främsta sidor är kundbemötande och professionalitet. Detta i samband med den organisatoriska/analytiska delen som han har haft nytta av i säkerhetsbranschen gör honom väldigt duktig att gå igenom hela processen från första kontakt, tills försäljning. Flera kunder är även tacksamma för att han även i efterhand kunnat assistera kunderna vid frågor. Sebastian passion är idrott! Det är främst fotboll, rugby och missar väldigt sällan en bra match. Att kunna bo på Mallorca och arbeta med bostäder, att få se alla fina orter/bostäder är något som Sebastian alltid har drömt om och han kommer att göra allt för att ni skall hitta just det som ni söker efter. Som den service kille han är, delar han gärna med sig av sina favoritställen och gör vad som krävs för att uppfylla era drömmar.

Sebastian Rodriguez

Intagare Sebastian talar svenska, engelska, spanska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.