Sök bostad eller innehåll

Gran Canaria – Playa del Ingles

Din mäklare i Playa del Ingles

Välkommen till Fastighetsbyrån på Gran Canaria och vårt lokala kontor i det händelserika och populära Playa del Ingles. Här står vi redo att hjälpa dig att hitta drömbostaden i närområdet eller någon annan del av det omväxlande Gran Canaria!

Playa del Ingles – ett aktivt liv i solen
Playa del Ingles grundades på 1960-talet, bara några år efter den närliggande orten San Agustin. Playa del Ingles är något yngre och större än San Agustin med en tydligare turism. Medan San Agustin är lugnare finns i Playa del Ingles fler aktiviteter och ett aktivare nattliv. Svenska Kyrkan, Svenska Skolan och Skandinaviska Klubben ligger bara ett par kilometer bort för den som söker skandinavisk service.

På kontoret i Playa del Ingles hjälper vi många svenskar, men även kunder från Tyskland, Storbritannien och Spanien som söker en aktiv och omväxlande fritid. Tack vare det stora utbudet av nöjen och aktiviteter i Playa del Ingles med omnejd, finns det stora möjligheter att finna det du söker här. 

Att bo och leva i Playa del Ingles
Våra kunder i Playa del Ingles söker sig framför allt till området för kombinationen av ett fantastiskt klimat och samtidigt närheten till ett stort urval av saker att göra. Oavsett om du lockas av havet och vattensporter, löpning eller cykling, golf eller shopping, restaurangbesök, långa fikastunder på kaféer eller att dansa till morgonen gryr, så har du alla möjligheter till det här! I Playa del Ingles finns helt enkelt det mesta för alla åldrar.

Och om du vill ha paus från fart och fläkt någon dag, tar du bara den 12 kilometer långa strandpromenaden som kopplar ihop Playa del Ingles med Maspalomas och det betydligt lugnare San Agustin.

Playa del Ingles har världens bästa klimat
Varje år välkomnar Gran Canaria ungefär 350 000-400 000 svenskar. Och vi förstår varför. Gran Canaria och Playa del Ingles kan nämligen skryta med världens bästa klimat. Mängder med soltimmar varje år låter dig ladda kroppen och humöret med naturlig D-vitamin. Och medan du låter solen smeka huden kan du njuta av den friska och lika behagliga havsbrisen.

Medeltemperaturen på Gran Canaria är 22 grader och toppas med en alldeles lagom luftfuktighet och nederbörd. Det skapar en miljö som är perfekt för både svenska kroppar och den storslagna naturen.

Om du vill ha omväxling från aktiviteterna i Playa del Ingles så är Gran Canaria även ett paradis för den äventyrslystne. Njut av det böljande landskapet ena dagen och utforska majestätiska bergskedjor och djupa dalgångar dem andra. I naturreservatet Tamadaba kan du besöka vackra pinjeskogar och från Gran Canarias högsta bergstopp Pico de las Nievas kan du beundra en fängslande utsikt.

Vi lovar att du aldrig kommer tröttna på Playa del Ingles eller Gran Canaria! Men om du någon gång skulle få för dig att göra en liten avstickare tillbaka till Sverige, så är det precis lika smidigt som allting annat i Playa del Ingles. Från Las Palmas går det direktflyg till alla nordiska huvudstäder, däribland Stockholm och Köpenhamn. Det går även att flyga till och från Göteborg och Malmö.

Bostadsmarknaden i Playa del Ingles
Vårt kontor i Playa del Inglés förmedlar allt från lägenheter till bungalows och villor. I Playa del Ingles finns ett stort utbud av små och lite äldre semesterbostäder, tack vare den långa historien av turism i området. Nästan alla objekt vi förmedlar till svenskar har från början byggts för turiständamål. Kanske har du själv redan turistat i området eller den anläggning där du nu köper bostad? Det är ett härligt sätt att återknyta till gamla minnen och samtidigt skapa nya i det nutida Playa del Ingles.

De flesta av bostäderna vi förmedlar på kontoret i Playa del Ingles är belägna på södra Gran Canaria och i Las Palmas men vi säljer även i omnejden och andra delar av ön. Snittpriset på de fastigheter vi säljer i Playa del Ingles ligger på cirka 140 000 euro, men självklart ser vi till att hitta en bostad som passar just din plånbok.

Efterfrågan på bostäder i Playa del Ingles är enorm och priserna har gått upp ordentligt de senaste åren. Det gör det ännu viktigare att hitta och anlita en erfaren och väletablerad svensk fastighetsbyrå som sätter dina behov i centrum.

Dina lokala experter
Redan 1956 gick de första charterresorna till Gran Canaria. Faktum är att mamman till Fastighetsbyråns franchisetagare på ön, Gabriel Alzola, var en av de allra första reseledarna som flög ned till värmen. Så våra kontor och medarbetare på Gran Canaria har en stolt tradition av att kalla ön för hemma och vi kan verkligen påstå att vi är de lokala experterna när det kommer till bostadsmarknaden.

Fastighetsbyråns kontor öppnade på ön 2013 och samtliga medarbetare har valts ut med största omsorg. Alla är bosatta på ön sedan lång tid tillbaka och kan erbjuda dig en unik lokalkännedom. Om du anlitar någon av våra mäklare får du en kunskap och erfarenhet som få andra mäklarbyråer kan erbjuda.

Allt du behöver för att köpa bostad i Playa del Ingles
Vår gemensamma kompetens och erfarenhet garanterar dig en trygg och smidig bostadsaffär. Du behöver inte bekymra dig över någonting, förutom möjligtvis färgval och inredning av er drömbostad. Vi vägleder dig genom hela köpprocessen, antingen själva eller genom våra samarbetspartners som också är experter inom sina respektive områden. Vi hjälper dig med allt från att upprätta spanskt bankkonto till att ansluta dig till det spanska elnätet.

När du väl står där med nycklarna i handen finns vi självklart till hands även för allt det roliga som följer. Vi tipsar om butiker, resmål och var du hittar bäst service. Vi kan till och med rekommendera svenska hantverkare! Tillsammans har vi 22 års erfarenhet inom den spanska mäklarbranschen, så vi kan svara på alla frågor du kan tänkas ha kring att köpa bostad på Gran Canaria och i Playa del Ingles.

Vi är nöjda när du är nöjd
På Fastighetsbyrån i Playa del Ingles vill vi verkligen att du ska bli nöjd. För oss är nämligen en bra kundrelation viktigast av allt. Vårt arbete genomsyras av ett genuint engagemang och ett servicetänk som inte slutar vid köpet. Vi ser gärna att du tittar in på en fika och delar med dig av dina senaste upplevelser – allt från att välja nya kuddar på IKEA till spännande seglatser ute på havet.

Vi älskar det vi gör och vi är oerhört stolta över att det höga förtroende som våra kunder har för oss. Varför inte börja ditt äventyr på Gran Canaria genom att komma förbi vårt kontor i Playa del Ingles?

Bienvenido a Gran Canaria!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Playa del Ingles

Om Juan Martinez

Juan har varit bosatt på Gran Canaria sedan 1996 och har en bakgrund inom servicebranschen. Som det framgår av namnet, har Juan sina rötter på Gran Canaria vilket ger honom unik lokalkännedom samt ett stort kontaktnät. I sin roll som kontorschef innebär vardagen högt arbetstempo med fokus på att hitta förbättringar i servicen till såväl köpare som säljare. ”Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med vårt kontor ska känna en trygg och affärsmässig process från början till slut. ”

Juan Martinez

Franchisetagare / Kontorschef Juan talar svenska, engelska, spanska

Om Gabriel Alzola

Gabriel föddes och växte upp på Gran Canaria med svensk mor och spansk far. Han har över 20 års erfarenhet som både mäklare och jurist, så när möjligheten gavs att bli franchisetagare för Fastighetsbyrån på sin födelseö tvekade han aldrig. Till sin hjälp har Gabriel rekryterat hängivna och erfarna säljare som besitter enorma språkkunskaper och kan besvara alla juridiska frågeställningar. Det som driver Gabriel är att leverera en felfri tjänst som överträffar kundens förväntningar. Därtill kännetecknas hela bostadsprocessen av trygghet och ett stort personligt engagemang som i slutänden leder till nöjda kunder.

Gabriel Alzola

Säljare / Franchisetagare Gabriel talar svenska, engelska

Om Daniella Eriksson Hörlin

Förverkligande av drömmen att bo i Spanien är det som driver Daniella i sitt arbete. Hon kommer från en liten by i Småland men föll tidigt för Spanien med dess vackra språk, kultur och mat. Efter att ha bott i Barcelona och Valencia några år så blev det slutstation på Gran Canaria som hon tycker är en fantastisk ö och som hon har god kunskap om från norr till söder. Det stora intresset för servicesektorn ledde till en utbildning i ekonomi med inriktning på turism. För Daniella är service och att förmedla trygghet genom kunskap viktigt.

Daniella Eriksson Hörlin

Innesäljare Daniella talar svenska, engelska

Om Dayami Rodriguez

Dayami Rodriguez

Property Lister Dayami talar svenska, engelska

Om Irene de Groot

Irene de Groot

Property Lister Irene talar svenska, engelska

Om Jennie Hellström

Jennie Hellström

Säljare Jennie talar svenska, engelska, spanska

Om Johanna Ode

Johanna Ode

Säljstöd Johanna talar svenska, engelska, spanska

Om Maria Bergström

Maria Bergström

Säljstöd Maria talar svenska, engelska

Om Sandra Boehm

Sandra Boehm

Säljare Sandra talar svenska, engelska, spanska

Om Saray Perez

Saray Perez

Fotograf Saray talar svenska, engelska

Om Sergio Sanchez

Sergio Sanchez

Property Lister Sergio talar engelska, spanska

Om Teresa Mihkelson

Teresa Mihkelson

Säljare Teresa talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.