Sök bostad eller innehåll

Gran Canaria – Playa del Ingles

Din mäklare i Playa del Ingles

Playa del Inglés är den mest populära badorten på Gran Canaria och här trivs alla som vill ha sol, bad, nöje och shopping riktigt bra.

Playa del Inglés ligger på södra Gran Canaria och har lockat alla former av resenärer sedan 60-talet. Öns största badresmål ser ut som en triangel och är ungefär två kilometer tvärs över, vilket gör att du har gångavstånd till det mesta. Andra orter i närheten är lite lugnare San Agustin, trendiga Meloneras och den eleganta orten som nästan har vuxit ihop med Playa del Inglés – Maspalomas.

Den perfekta platsen för den som söker sol och bad
Gran Canaria har många gyllengula sandstränder och de bästa hittar du på södra ön. I Playa del Inglés lovas många sköna timmar vid havet och på den breda och barfotavänliga sandstranden som sträcker sig flera kilometer. Den lena sanden har en gång kommit med vindar från Saharaöknen. Här kan den som vill prova på en vattensport göra det, barnen kan bygga stora sandslott och den som vill kan ta sig ett dopp i det ljumna havet. I söder mynnar stranden ut i Maspalomas vackra sanddyner och i norr hittar du en strandpromenad som tillslut möter den lummiga badorten San Agustin. Det är trevligt att promenera längs strandpromenaden, spana in folklivet och äta gott på en restaurang.

Här finns något att göra för alla
Precis som namnet på orten säger så kretsar mycket kring strandlivet. Men det finns såklart så mycket mer att göra på den här orten. Är du intresserad av att fylla resväskan med shoppingfynd så finns det hela fem shoppingcenter att bocka av. Här shoppar du allt från kläder, skor och parfymer till elektronik – alla dagar i veckan. Under samma tak hittar du även flera nattklubbar och restauranger. Köpcentren här är inriktade på turister, och är du ute efter alla de stora märkena ska du ta en tur till Gran Canarias huvudstad Las Palmas.

Hetaste nöjeslivet på Gran Canaria
Är du ute efter ett hett nöjesliv så har du kommit rätt, Playa del Inglés är Gran Canarias bästa partystad och här pågår utelivet fram till småtimmarna. Bland de hundratals olika uteställena finns något för alla, allt från nattklubbar med den senaste musiken till pubar och dansrestauranger. Många av uteställena ligger centralt vid de stora shoppingcentren, så det är lätt att ta en runda på stan.

Både internationell och spansk mat
Är du hungrig så finns det många restauranger eller caféer att slå sig ned vid. Restaurangerna serverar allt från italiensk pizza och pasta till god tapas och härliga fiskrätter. Vill du äta något klassisk kanariskt ska du bege dig till den delen som heter San Fernando, där många av ortsborna lever och själva äter. En tvårätters middag, utan dryck, ligger på runt 200 kronor per person.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Playa del Ingles

Om Juan Martinez

Juan har varit bosatt på Gran Canaria sedan 1996 och har en bakgrund inom servicebranschen. Som det framgår av namnet, har Juan sina rötter på Gran Canaria vilket ger honom unik lokalkännedom samt ett stort kontaktnät. I sin roll som kontorschef innebär vardagen högt arbetstempo med fokus på att hitta förbättringar i servicen till såväl köpare som säljare. ”Mitt mål är att alla som kommer i kontakt med vårt kontor ska känna en trygg och affärsmässig process från början till slut. ”

Juan Martinez

Franchisetagare / Kontorschef Juan talar Svenska, Engelska

Om Gabriel Alzola

Gabriel föddes och växte upp på Gran Canaria med svensk mor och spansk far. Han har över 20 års erfarenhet som både mäklare och jurist, så när möjligheten gavs att bli franchisetagare för Fastighetsbyrån på sin födelseö tvekade han aldrig. Till sin hjälp har Gabriel rekryterat hängivna och erfarna säljare som besitter enorma språkkunskaper och kan besvara alla juridiska frågeställningar. Det som driver Gabriel är att leverera en felfri tjänst som överträffar kundens förväntningar. Därtill kännetecknas hela bostadsprocessen av trygghet och ett stort personligt engagemang som i slutänden leder till nöjda kunder.

Gabriel Alzola

Säljare / Franchisetagare Gabriel talar Svenska, Engelska

Om Daniella Eriksson Hörlin

Förverkligande av drömmen att bo i Spanien är det som driver Daniella i sitt arbete. Hon kommer från en liten by i Småland men föll tidigt för Spanien med dess vackra språk, kultur och mat. Efter att ha bott i Barcelona och Valencia några år så blev det slutstation på Gran Canaria som hon tycker är en fantastisk ö och som hon har god kunskap om från norr till söder. Det stora intresset för servicesektorn ledde till en utbildning i ekonomi med inriktning på turism. För Daniella är service och att förmedla trygghet genom kunskap viktigt.

Daniella Eriksson Hörlin

Innesäljare Daniella talar Svenska, Engelska

Om Dayami Rodriguez

Dayami Rodriguez

Property Lister Dayami talar Svenska, Engelska

Om Johanna Ode

Johanna Ode

Säljstöd Johanna talar Svenska, Engelska

Om Lisa Etzen

Lisa Etzen

Säljare Lisa talar Svenska, Engelska

Om Sandra Boehm

Sandra Boehm

Säljare Sandra talar Svenska, Engelska

Om Sergio Sanchez

Sergio Sanchez

Property Lister Sergio talar Svenska, Engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.