Sök bostad eller innehåll

Tenerife

Din mäklare på Tenerife

Varmt välkommen till Teneriffa på Kanarieöarna, här kan du njuta av världens bästa klimat enligt många. 

Alla vi som jobbar på Fastighetsbyrån på Teneriffa har gedigen erfarenhet och kännedom om hela denna fantastiska ö. Med stora mängder glädje, engagemang och kompetens hjälper vi dig gärna att hitta din perfekta bostad i solen och värmen.

Som svensk mäklare i Los Cristianos på södra delen av Teneriffa – eller Tenerife som det heter på spanska – erbjuder vi prisvärda lägenheter i populära områden som Playa de las Americas, Costa Adeje, Los Cristianos, Playa Paraiso och Callao Salvaje. Men självklart kan vi även hjälpa dig att hitta drömboendet i Santa Cruz eller Puerto de la Cruz samt norra sidan av Teneriffa.

Boenden på Teneriffa

På Teneriffa finns stor chans att hitta rätt bostad, vad du än söker. På Teneriffa går det nämligen utmärkt att bosätta sig runt hela ön, från den frodiga och gröna norrsidan till det mera soliga och torrare klimatet i söder. Temperaturen på ön håller sig alltid behagligt lagom, tack vare golfströmmarna i Atlanten och passadvindarna som fläktar under de varmare sommarmånaderna. Men det finns så mycket mer att upptäcka på Teneriffa än bara sol och bad!

Nyfiken på Teneriffa? Kontakta oss på Fastighetsbyrån!

Om du har bestämt dig för att investera i ett hus på Teneriffa, eller kanske bara går och funderar på hur det går till att köpa bostad på Kanarieöarna, så tveka inte att slå oss en signal. Vi befinner oss här på plats för att hjälpa dig med just sådana frågor!

På Fastighetsbyrån Teneriffa är vi med dig hela vägen genom ditt bostadsköp. Vi börjar med att söka efter den typ av boende som passar dig allra bäst. När vi har hittat bra förslag finns vi till hands genom hela köpprocessen, från de spännande visningarna till själva affären och notarieskrivningen.

Under resan kommer du dessutom att få träffa en trevlig och proffsig personal som med glädje bistår dig med vår expertis för att du ska få uppleva en bra och trygg affär.

Varmt välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Tenerife

Om Belén Cruz

Belén Cruz

Kontorschef Belén talar svenska, engelska

Om Martin Johansson

Martin Johansson

Franchisetagare Martin talar svenska, engelska, spanska, tyska

Om Karl Bengtsson

Karl Bengtsson

Blivande säljare Karl talar svenska, engelska

Om Marina Delgado

Marina Delgado

Intagare Marina talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.