Sök bostad eller innehåll

Torre de la Horadada

Din mäklare i Torre de la Horadada

Fastighetsbyrån har nu även ett kontor i den genuint spanska byn Torre de la Horadada som har anor redan från romartiden, då byn var en strategisk punkt där romarna landsteg på färden mellan Cartagena och Elche som var en viktig handelsplats.

Orten har fått sitt namn från tornet nere i hamnen som fungerat som landmärke ända från 1500 talet, då det skyddade kusten mot pirater som härjade längs med kusten. Den gamla fiskebyn är numera en populär semesterort för spanjorer och har även väckt stort intresse hos frusna nordbor. Med sin genuina småstadscharm och närhet till havet med ett flertal fantastiska stränder med blå flagg, som tex Playa de las Jesuitas, Playa del Conde och Playa de las Higuericas, kan det inte bli mer idylliskt. Här finner ni också ett flertal trevliga, lokala restauranger och caféer med god mat.

Fastighetsbyrån vill ha lokal närvaro då våra kunder visar ett stort intresse för denna semesterort, som förstås  även passar för året runt boende. Vårt kontor i Torre de la Horadada täcker även områdena Playa Flamenca, La Zenia, Villamartin, Cabo Roig, Campo Amor, Mil Palmeras och Pilar de la Horadada.

Vi hjälper varje år hundratals nordbor att hitta sitt eget paradis i solen. En seriös, effektiv och kompetent service erbjuds. Alla anställda känner väl till området så fråga oss gärna om våra egna smultronställen.

Hjärtligt välkomna till vårt kontor så hjälper vi er att sälja er bostad eller hitta er drömbostad!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Torre de la Horadada

Om Annika Westerlund

Annika Westerlunds stora passion är att hjälpa människor att uppfylla sina bostadsdrömmar, både när det gäller en permanentbostad eller ett andra hem i solen. Annika Westerlund är lyhörd, intresserad, mycket kunnig och sätter alltid sina kunder i första rummet. Hon har en juristexamen ifrån Stockholms universitet och har bott i spansktalande länder i över 15 år. Hon flyttade till Spanien och Costa Blanca kusten år 2003 och har utmärkt kännedom, inte bara om områdena och fastigheterna, utan även om kulturen, språket och människorna. Annika Westerlunds genuina förståelse och intresse för både den skandinaviska och den spanska kulturen skapar utmärkta förutsättningar för att hon ska kunna uppfylla sina kunders drömmar om ett hem i solen.

Annika Westerlund

Projektledare nyproduktion Annika talar Svenska, Engelska

Om Christian Wastehed

Christian Wastehed

Innesäljare / Assistent Christian talar Svenska, Engelska, Spanska

Om Christina Norwood

Christina har alltid återvänt till Spanien och efter att ha hittat sin plats på jorden, får hon i rollen som mäklare möjligheten att hjälpa andra att förverkliga sin dröm i ett av Spaniens bästa områden. Christina har lång erfarenhet som mäklare och vet vikten av att anpassa visningar efter just dina förutsättningar och önskemål. Eller som Christina brukar säga – allt handlar ju om att hitta hem. Och med henne hittar du dit.

Christina Norwood

Säljare Christina talar Svenska, Engelska, Spanska

Om Karin Skjöld

Karin Skjöld

Innesäljare Karin talar Svenska, Engelska

Om Miles Barnett

Miles Barnett

Innesäljare Miles talar Svenska, Engelska

Om Paulina Sundqvist

Från norrsken i Lappland till solsken på Costa Blanca. Att varje dag få hjälpa sina kunder att hitta drömbostaden i ett område där hon själv vistas sedan barnsben är det som Paulina brinner för. Att köpa en bostad i Spanien är att förverkliga en dröm, men det är också förknippat med osäkerhet för många. Paulina förmedlar trygghet, kunskap och värme till sina kunder och drivs av att kunna hjälpa sina kunder att genomföra en bra affär. Paulina tycker om att möta nya människor och har alltid jobbat med att ge service.

Paulina Sundqvist

Säljare Paulina talar Svenska, Engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.