Sök bostad eller innehåll

Torre del Mar

Din mäklare i Torre del Mar

Drömmer du om att hitta en bostad i solen och värmen längs Costa del Sol? Varför inte kontakta oss – Sveriges största mäklare i Spanien! Vi har funnits i Torre del Mar sedan 2016 och har hjälpt många skandinaviska kunder att hitta drömbostaden här i området.

Hitta hem på Costa del Sol

På Fastighetsbyrån i Torre del Mar förmedlar vi en stor variation av bostäder, åretruntboende så väl som semesterbostäder. Vår goda lokalkännedom och långa erfarenhet av bostadsmarknaden på Costa del Sol – i kombination med vårt stora kontaktnät – gör att vi kan hjälpa dig hitta den perfekta bostaden, oavsett vad du söker. Vi förmedlar allt från genuina byhus och villor, till lägenheter, radhus och nyproduktion. Vårt område täcker även de närliggande charmiga kustbyarna Rincón de la Victoria, Benajarafe och Caleta de Vélez,

Svensktalande mäklare för en trygg bostadsaffär

På kontoret träffar du Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som alla bor i området. Vårt arbetssätt genomsyras av viljan att ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen under din resa mot drömbostaden i Torre del Mar eller dess omnejd. Det innebär bland annat att våra engagerade och duktiga medarbetare finns till hands och ger dig personlig service och rådgivning från start till mål. Från det att vi möts för första gången till dess att du får nycklarna och kan fira din nya bostad! 

Ett skräddarsytt och personligt bemötande

Vi strävar efter att alltid ge dig den skräddarsydda service som dina önskemål och behov kräver. Om du anlitar oss för att hitta din drömbostad på Costa del Sol så håller vi dig kontinuerligt uppdaterad om bostäder till salu som matchar dina sökkriterier, så att du hela tiden känner att du närmar dig målet. Våra annonser är unika på så sätt att de innehåller såväl planritning och exakt kartmarkering, vilket inte alltid är standard i Spanien.

Vi erbjuder även virtuella tourer av bostaden, så att du kan navigera runt i lugn och ro från ditt hem i Sverige. På Fastighetsbyrån Torre del Mar arrangerar vi även videovisningar och visningar via Facetime. Självklart har vi även kontakterna som du kan behöva i samband med din bostadsaffär och efteråt. Till exempel jurister, bankkontakter, hantverkare, möbelbutiker eller varför inte tips om var du äter Torre del Mars bästa tapas! 

Låt oss introducera dig till bostadsmarknaden på Costa del Sol!

Costa del Sol och Torre del Mar i synnerhet erbjuder mycket goda förutsättningar för en trygg, smidig och framgångsrik bostadsaffär. Efterfrågan på bostäder här i området ökar kraftigt, ekonomin är stabil och priserna stiger. Vi hjälper dig gärna att upptäcka såväl potentialen i området som de gömda pärlorna. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar!

Bienvenido!

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Torre del Mar

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare Christina talar svenska, engelska, spanska

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare Johan talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Bianca Ruiz

Efter att ha studerat turism och reseliv kändes en flytt till utlandet givet. Spanien har alltid legat Bianca varmt om hjärtat då hon har spanska rötter och 2013 beslöt hon sig för att flytta ner till Nerja permanent efter att varje år ha semestrat på olika platser i landet. Det är livsglädjen och livskvaliteten i Spanien som har fått henne att stanna kvar. Bianca är van att jobba med människor då hon testat på flera olika yrken inom servicebranschen och har bland annat jobbat med uthyrning av bostäder, på advokatbyrå och som lokalguide. Jobbet som lokalguide har resulterat i goda kunskaper om närområdena. Det bästa med att jobba som innesäljare tycker hon är att varje dag kunna hjälpa likaväl kunder som medarbetare.

Bianca Ruiz

Innesäljare Bianca talar svenska, engelska, spanska

Om Juan Prats

Juan ser sitt arbete som utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje kund och försäljning är unik. Han är född och uppvuxen i Spanien men har under ett 1,5 år bott i Sverige tillsammans med sin svenska fru och deras 3 döttrar. Sedan 2011 jobbar han på Fastighetsbyrån i Nerja. Han är väldigt förtjust i Nerja området därför att det täcker önskemålen hos många olika typer av människor. Tidigare har han arbetat som mäklare och finansiell rådgivare under 12 års tid. Juan är noggrann, flexibel och driven och trivs bra på sitt jobb då han gillar att träffa nya människor och hjälpa dem att hitta just den fastighet som uppfyller deras förväntningar.

Juan Prats

Säljare Juan talar svenska, engelska, spanska

Om Lise-Lotte Hallman

Efter att ha arbetat många år i Sverige inom akademin ville Lise-Lotte flytta utomlands. Spanien var det som lockade mest utifrån det underbara klimatet och livsstilen här. Nerja och Torre del Mar med typiskt spansk karaktär parallellt med en härlig internationell blandning av människor och kulturer passar henne perfekt. På Fastighetsbyrån visar Lise-Lotte våra fina bostäder och tar hand om klienterna på bästa möjliga sätt. Syftet med hennes arbete är att göra både köpare och säljare nöjda och glada, det är enligt henne den bästa bostadsaffären!

Lise-Lotte Hallman

Säljare Lise-Lotte talar svenska, engelska, spanska

Om Sigrid Lersveen Oddvik

Sigrid kommer från Norge och har sedan hon varit född rest på semester till Nerja varje sommar. Hon har alltid haft en dröm om att flytta ner hit, och så blev det. Efter att ha jobbat mycket med människor tidigare tyckte Sigrid att jobbet som innesäljare såg mycket intressant och spännande ut. Inte gjorde det något att det var i soliga Spanien heller!

Sigrid Lersveen Oddvik

Innesäljare Sigrid talar svenska, engelska, norska, spanska

Om Victoria Blanco

Victoria Blanco

Säljare Victoria talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.