Sök bostad eller innehåll

Torre del Mar

Din mäklare i Torre del Mar

Drömmer du om att köpa en bostad i Spanien? Här i Torre del Mar, och i de närliggande charmiga kustbyarna Rincón de la Victoria, Benajarafe och Caleta de Vélez, förmedlar vi bostäder i form av nyproduktion, lägenheter, radhus, byhus och villor.

På kontoret träffar du Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av fastighetsmarknaden på Costa del Sol erbjuder mycket goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

I Torre del Mar blandas stadspuls och spansk atmosfär med strandhäng, shopping och naturupplevelser. Med tillgång till fiske- och yachthamn, golfbana, shoppingcenter, bio, vattenland, nattliv och närliggande naturupplevelser, som en stor sjö och vandringsleder upp i bergen, finns det något för alla året runt. Flygplatsen i Málaga nås på en dryg halvtimma med bil och för skidåkning finns Sierra Nevada 1,45 timme bort. Den flera kilometer långa vackra strandpromenaden är även handikappanpassad. För matälskare finns ett stort utbud av lokal och internationell gastronomi. Det subtropiska klimatet ger behagliga temperaturer även vintertid.

Bienvenido!

 

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Torre del Mar

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare

Om Juan Prats

Juan ser sitt arbete som utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje kund och försäljning är unik. Han är född och uppvuxen i Spanien men har under ett 1,5 år bott i Sverige tillsammans med sin svenska fru och deras 3 döttrar. Sedan 2011 jobbar han på Fastighetsbyrån i Nerja. Han är väldigt förtjust i Nerja området därför att det täcker önskemålen hos många olika typer av människor. Tidigare har han arbetat som mäklare och finansiell rådgivare under 12 års tid. Juan är noggrann, flexibel och driven och trivs bra på sitt jobb då han gillar att träffa nya människor och hjälpa dem att hitta just den fastighet som uppfyller deras förväntningar.

Juan Prats

Säljare/ Tjänstledig

Om Lise-Lotte Hallman

Efter att ha arbetat många år i Sverige inom akademin ville Lise-Lotte flytta utomlands. Spanien var det som lockade mest utifrån det underbara klimatet och livsstilen här. Nerja och Torre del Mar med typiskt spansk karaktär parallellt med en härlig internationell blandning av människor och kulturer passar henne perfekt. På Fastighetsbyrån visar Lise-Lotte våra fina bostäder och tar hand om klienterna på bästa möjliga sätt. Syftet med hennes arbete är att göra både köpare och säljare nöjda och glada, det är enligt henne den bästa bostadsaffären!

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.