Sök bostad eller innehåll

Torrevieja

Din mäklare i Torrevieja

Torrevieja har massor att erbjuda soltörstande nordbor. Milsvida stränder, 320 soldagar per år, bra infrastruktur och gott om fritidsaktiviteter. 

Många söker sig hit för att spela på någon av de mer än 20 golfbanorna. Andra för lata dagar på stranden. Hundratals barer och restauranger bjuder på mat från världens alla hörn. Populärast är dock de spanska restaurangerna med sin Serranoskinka, Paella och inhemska viner, ofta till mycket förmånliga priser. Ett av Europas bästa klimat gör Torrevieja populärt och värt ett besök även vintertid. Från flygplatsen i Alicante nås området inom ca 30 minuter.

Fastighetsbyrån i Torrevieja hjälper varje år hundratals nordbor att hitta sitt eget paradis i solen. En seriös, effektiv och kompetent service erbjuds. Alla anställda bor i området vilket gör att de vet vad de talar om. Be dom gärna tipsa om sina egna smultronställen.

.

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Torrevieja

Om Roland Wallman

Flyttade till Costa Blanca 2010 med sin fru, Veronica, när de fick möjlighet att bli franchisetagare och öppna kontoret i Torrevieja. Roland är en riktig entreprenör som älskar att skruva på saker och ting för bättre kvalité och service samt bli att effektivare. Roland har en Jur Kand i ryggen och har även varit franchisetagare för flera Juristbyrånkontor i Stockholmstrakten. Förutom det har han även parallellt varit lärare på Jiken både på Stockholms universitet och Södertörns Högskola.

Om Veronica Wallman

Flyttade till härliga Costa Blanca 2010 som nybliven franchisetagare tillsammans med sin man, Roland. Gemensamt har de tagit Fastighetsbyrån Torrevieja till att idag vara den största svenska aktören på orten. Veronica är mycket stolt över medarbetarnas affärsmässighet och kompetens samt den fina teamkänslan de har på kontoret. Hon har en utbildning som HR Ekonom och åren innan spaniendrömmen jobbade hon som personalchef på ett mellanstort företag i Stockholm.

Om Andrés Quiroz

Om Ann Sparks

Om Anna Gidlund

Om Annika Burhagen

Annika har tidigare arbetat inom resebyrå och turistbranschen och kommer senast från SAS på Arlanda, men sedan 11 år tillbaka bor Annika permanent i Spanien, först i Alicante och nu i Torrevieja. Annika är mycket mån om att kunder skall känna sig trygga, nöjda och glada när de flyttar in i sitt nya spanska hem och sätter service högst på listan i kundmötet. Helger och ledig tid spenderar Annika helst tillsammans med familj och vänner. Långa promenader med hunden och sköna stunder i solen med en bra bok är också något som Annika finner avkopplande.

Om Annika Westerlund

Annika Westerlunds stora passion är att hjälpa människor att uppfylla sina bostadsdrömmar, både när det gäller en permanentbostad eller ett andra hem i solen. Annika Westerlund är lyhörd, intresserad, mycket kunnig och sätter alltid sina kunder i första rummet. Hon har en juristexamen ifrån Stockholms universitet och har bott i spansktalande länder i över 15 år. Hon flyttade till Spanien och Costa Blanca kusten år 2003 och har utmärkt kännedom, inte bara om områdena och fastigheterna, utan även om kulturen, språket och människorna. Annika Westerlunds genuina förståelse och intresse för både den skandinaviska och den spanska kulturen skapar utmärkta förutsättningar för att hon ska kunna uppfylla sina kunders drömmar om ett hem i solen.

Annika Westerlund

Projektledare nyproduktion

Om Cecilia Burhagen

Om Christian Wastehed

Christian Wastehed

Innesäljare / Assistent

Om Christina Norwood

Christina har alltid återvänt till Spanien och efter att ha hittat sin plats på jorden, får hon i rollen som mäklare möjligheten att hjälpa andra att förverkliga sin dröm i ett av Spaniens bästa områden. Christina har lång erfarenhet som mäklare och vet vikten av att anpassa visningar efter just dina förutsättningar och önskemål. Eller som Christina brukar säga – allt handlar ju om att hitta hem. Och med henne hittar du dit.

Om Daniel Wallman

Daniel Wallman

Innesäljare / Assistent

Om Fredrik Ståhl

Den spanska solen, värmen och det sociala livet gjorde att beslutet var lätt att ta för Fredrik då han flyttade hit under 2015 och började som innesäljare på Fastighetsbyrån Torrevieja. Han lämnade Västerås bakom sig och ett arbete som framgångsrik och diplomerad säljare på ett av Sveriges största hemelektronikföretag . ”Att få vara delaktig och att få förtroendet att förverkliga mina kunders dröm om en bostad i Spanien ger mig otroligt mycket och känns helt fantastiskt, givande och väldigt roligt” Privat ägnar Fredrik gärna sin fritid åt att umgås med vänner, uppleva nya saker och utforska sitt nya land som har så mycket att erbjuda. Fredriks stora sportintresse tar också en del av den lediga tiden.

Om Gustav Håkansson

Om Helene Zetterman

Om Julián Posada

Julian har arbetat och bott i Spanien och Torrevieja sedan 2001 och har lång erfarenhet av After Sales och all den administration och service som krävs inom detta område. Han kommer från början från Buenos Aires i Argentina och utbildade sig där till civilekonom, enstaka kurser i utbildningen gjorde han i Umeå. Julian har bott och arbetat i Göteborg i 4 år innan han flyttade till Spanien. Han kom till Fastighetsbyrån Torrevieja i slutet av 2010 och har blivit en stor resurs med sin långa erfarenhet och med målet att göra rätt från början och strävan efter nöjda kunder. Julian kommer ofta med idéer och lösningar som även hela kedjan får ta del av. På Julians skrivbord samlas hockeypuckar från nöjda kunder och pucken från Skellefteå AIK ligger främst. Familjen är Julians första val när det gäller fritid . Cykla, spela fotboll och ägna soliga dagar på stranden år något som hela familjen uppskattar.

Julián Posada

Innesäljare / Aftersales

Om Karin Skjöld

Om Kristin Hansen Boge

Kristin kom till Spanien som student 1996 och studerade då spanska på Escuela de Idiomas i Alicante. Hon blev därefter kvar i Spanien, efter en kort vistelse i sitt hemland Norge, och började arbeta på Alicante flygplats och SAS Braathens och därefter på Norwegian och Ryanair. 2011 började Kristin på Fastighetsbyrån i Gran Alacant och kom 2012 till kontoret i Torrevieja. Hon trivs väldigt bra med sitt arbete och sina kollegor. Kristin är mycket serviceinriktad och ser alltid när hon behövs och vem som behöver en hjälpande hand. Att umgås med familjen och sina två tvillingar, träna, spendera tid på stranden och att promenera är något som Kristin värdesätter när hon är ledig.

Om Lisa Gisslén

Lisa har sedan 2007 ägnat semestrar och ledighet i Spanien tillsammans med familjen i deras fritidshus. Redan från början kände Lisa hur väl hon trivdes med klimatet, det sociala livet och den spanska mentaliteten. 2011 fick hon möjlighet , att efter sina studier på Samhäll Internationell, att arbeta som semestervikarie som innesäljare på Fastighetsbyrån. Vikariatet blev till fast anställning och har gett Lisa goda kunskaper i alla turerna i fastighetsbranschen. Lisa har sedan mitten av 2014 arbetat som säljare och hon trivs mycket bra med arbetet, kunderna och kollegorna. Mötet med alla olika människor och med alla olika önskemål finner Lisa mycket utmanande och inspirerande. Att få möjlighet att uppfylla sina kunders önskemål och att få vara delaktig i deras glädje är det som ger drivkraften i Lisas yrkesroll.

Om Martin Wastehed

Om Martina Enberg

För drygt 20 år sedan kom Martina till Torrevieja för att lära sig Spanska och trivdes så bra att hon blev kvar. Efter studier började Martina arbeta som tolk på sjukhuset i Torrevieja och hjälpte där många skandinaver och engelsktalande tillrätta i ofta svåra och jobbiga situationer. Hon har även under några år arbetat i USA som värdinna på privata yachter. 2001 kom hon tillbaka till Torrevieja och har sedan dess arbetat med service inom Fastighetsbranschen, dels om egenföretagare men även som anställd. Under 2014 började Martina på Fastighetsbyrån och trivs mycket bra. Martina arbetar med After Sales och har servicekänsla ut i fingerspetsarna. För Martina finns inga problem och hon kommer alltid med lösningar och hon gör det med ett leende på läpparna. Lediga dagar spenderar Martina helst med familj och att umgås med vänner. Träning är också en viktig del i Martinas liv. Det bästa med Spanien tycker Martina är kulturen, maten och framförallt vädret.

Om Mats Laaksonen

Mats trivs som allra bäst i sin yrkesroll när han får möjlighet att göra rätt från början. Att hitta lösningar på problem, utreda och att delge lösningar och förslag till sina kollegor och att underlätta för sina kunder är A och O för honom. Mats sätter kvalité högt på listan över hur arbetet skall utföras. Innan Fastighetsbyrån arbetade Mats som myndighetschef på Nyköpings kommun, men efter att de skaffat sin bostad, genom Fastighetsbyrån, under 2011 så bestämde de sig att flytta till Spanien och har bott här permanent i 1,5 år. Det som lockade Mats till Spanien är det spanska samhället och dess livsstil och självklart vädret. När han inte arbetar så är ett aktivt friluftsliv i sol och värme det som sätter guldkant på tillvaron för Mats.

Om Mattias Wikström

Om Miles Barnett

Om Nicolas Hermundstad

Om Nikolas Merth

Om Paulina Sundqvist

Från norrsken i Lappland till solsken på Costa Blanca. Att varje dag få hjälpa sina kunder att hitta drömbostaden i ett område där hon själv vistas sedan barnsben är det som Paulina brinner för. Att köpa en bostad i Spanien är att förverkliga en dröm, men det är också förknippat med osäkerhet för många. Paulina förmedlar trygghet, kunskap och värme till sina kunder och drivs av att kunna hjälpa sina kunder att genomföra en bra affär. Paulina tycker om att möta nya människor och har alltid jobbat med att ge service.

Om Rickard Blommengren

Om Robert Lindstedt

Om Robin Hage

Om Sam Öhrn

Sam kommer från början från Västerås och flyttade ner till Spanien under 2014, men har under flera år spenderat mycket tid i området, då familjen har fritidsbostad här nere. Att välja att flytta permanent var inte svårt för Sam då solen, värmen och det sociala livet här nere tilltalar honom mycket. Sam började på Fastighetsbyrån i slutet av 2014 och har funnit sig väl tillrätta. Han strävar efter att skapa relationer med kunder och att tillgodose deras önskemål och att få följa en nöjd kund, hela vägen. Sam är mycket mån om att kunder och arbetskamrater blir väl omhändertagna. På fritiden spelar han gärna golf, umgås med vänner och njuter av en den tillvaro han lyckats skapa här nere.

Om Sandra Trybom

Om Sanne Guström

Sanne kommer ifrån Stockholm men har bott i många år i Rättvik i Dalarna och har ett förflutet som säljansvarig på Telia, Manpower och Releasy i Borlänge. De senaste åren innan flytten till Spanien bytte hon branch och blev delägare i ett litet hotell och restaurang i Rättvik. Drömmen om att flytta utomlands har Sanne haft under väldigt lång tid och den införlivades när hon och hennes kompanjoner öppnade restaurang i Spanien, en restaurang med inriktning på Skandinaviska Tapas. Sanne började på Fastighetsbyrån under 2014 och arbetar här som koordinator, ett arbete som Sanne stortrivs med och det märks. Sannes arbetsglädje sprider en härlig känsla och hon är otroligt servicemedveten. Sanne beskriver det bästa med sitt arbete att alla får ta ansvar och alla tar ansvar, vilket gör det till en mycket inspirerande och spännande arbetsplats. Sanne tycker att Spanien har så mycket mer än sol och värme. De långa promenaderna på stränderna med hennes tre hundar, sättet att umgås, den spanska mentaliteten och hela kulturen stämmer överens med det som är viktigt för Sanne.

Om Sebastian Diaz

Om Sofia Holst

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.