Sök bostad eller innehåll

Köpa bostad

Nina Gisslén, Torrevieja

Nina är en av våra säljare på kontoret i Torrevieja. Hon bor strax utanför staden i en ort som heter Quesada, Rojales. Hon delar här med sig av sina tips om området runt Torrevieja.

Berätta kort om dig själv
"Jag och min familj (man + 3 barn och morfar) bor i Quesada, Rojales. Vi köpte hus här 2007 och flyttade hit för gott hösten 2010. Direkt när vi kom hit kände vi att det var här vi ville bo - så vi sålde vårt företag, hus samt sommarhus och flyttade ner från Sverige."

Hur hamnade du i Torrevieja?

"Jag blev erbjuden detta jobb tidigare än vad vi hade tänkt flytta, så jag flyttade ner innan övriga familjen. Torrevieja var ett självklart val då jag bor bara 10 minuter härifrån."

Vad är det bästa med Quesada?

"Quesada är en underbar by att bo i. Närheten till Guardamar är klockren då jag tycker att det är en av Costa Blancas pärlor. I Quesada finns allt vi kan önska oss - allt från skola, affärer, service, vård, underbart fina hus och mycket trevliga människor. "

Ninas tips på restauranger i Quesada

"Ska vi gå och äta gott så åker vi till Manolos och äter paella eller grillat kött. En riktigt spansk restaurang, men då brukar vi se till att ha gott om tid och sitta och njuta."

Bästa utflyktsmål från Quesada?

"Hela regionen är som ett smörgåsbord, jag kan inte välja. Vi har under 5 år bara börjat att skrapa på ytan av utflyktsmål."

Smultronställen i Quesada?

"Att med cykel och ryggsäck cykla längs floden Segura ned till Guardamar."

Bästa playan i området?


"Guardamars långa, breda och helt underbara strand."

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.