Sök bostad eller innehåll

Köpa bostad

Finansiering av bostadsköp

Hur mycket får jag låna? Det är en god idé att ha ordnat med finansieringen innan visningsresan till Spanien eller Portugal. Då vet du hur mycket du får låna, baserat på din nuvarande situation.

Det går inte att ha ett hus eller en lägenhet i utlandet som säkerhet för ett lån i Sverige, därför måste finansieringen ordnas i Spanien eller Portugal. Detta kan även Swedbank göra med hjälp av Swedbank i Luxemburg, du vänder dig isåfall till ditt närmaste Swedbankkontor för mer information och för att ansöka om ett lånelöfte. Den spanska eller portugisiska bostaden går vanligtvis att belåna upp till 60 – 80 procent av marknadsvärdet och lånet tas i euro. Swedbank tillämpar generellt 60% belåning. Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig naturligtvis att hitta en lämplig finansieringslösning.

Att köpa en ny bostad är en av livets största affärer. Och då är det ett bra tillfälle att se över familjejuridiken. Genom Juristbyrån kan vi erbjuda alla våra köpare en kostnadsfri Livsbesiktning, då man tillsammans går igenom t ex samboavtal, äktenskapsförord och testamente.

1.  2Bolån och lånelöfte4 56 7.

Läs mer om
Vanliga frågor om finansiering
Vanliga frågor om juridik

Boka Livsbesiktning

 

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.