Sök bostad eller innehåll

Köpa bostad

förberedelserna inför bostadsköp

Funderar du på att skaffa hus eller lägenhet i Spanien eller Portugal? I så fall är det smart att börja förberedelserna i god tid.

Med vårt Steget-före-paket tar vi hand om allt det praktiska, vi går igenom vad det innebär att köpa hus eller lägenhet i Spanien eller Portugal. Lägger upp en bevakning på intressanta hus eller lägenheter, tipsar om finansieringslösningar, planerar din visningsresa med mera. När du väl hittat ditt hus eller din lägenhet är alla förberedelser redan gjorda och du ligger steget före.

Det här ingår i Steget-före-paketet:

Kostnadsfri värdering
Är du på väg att flytta till Spanien eller Portugal? Vi erbjuder dig en kostnadsfri värdering av din bostad i Sverige. På så vis får du en bra uppfattning om vad du har att röra dig med vid en eventuell försäljning.

Köpguiden
Vår köpguide ger dig nyttig information att känna till vid ett bostadsköp i Spanien.

Rådgivning och bollplank
Från våra kontor på plats i spanien stöttar vi dig genom hela processen. Våra mäklare är experter på sina lokala marknader och hjälper dig med allt från att hitta det du söker till kontraktskrivning och tillträde.

Bevakning
För att du enkelt ska ha koll nya bostäder som passar dig finns vår bevakningstjänst. Vi håller dig uppdaterad via e-post och sms.

Senaste bud
Det är lätt att hålla koll på våra budgivningar. Vi visar alltid det senaste budet direkt i bostadsbeskrivningen på internet.

Finansiering
Det är en god idé att ha ordnat med finansieringen innan visningen. Vi hjälper dig att hitta en lämplig finansieringslösning.

Visningsresa
Hittat ett hus eller en lägenhet du vill titta närmare på? Vi planerar ditt besök i Spanien efter dina önskemål.

NIE-nummer
Vid ett bostadsköp i Spanien måste du ha ett skatteidentifikationsnummer; NIE-nummer. Vi hjälper dig att komma i kontakt med företag som sköter detta.

 

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.