Sök bostad eller innehåll

Köpa bostad

Juridiska frågor

Regler och lagar fungerar inte alltid som man tror. Till exempel är man väldigt dåligt skyddad om man är sambo och något oförutsett skulle hända. För att inte tala om vilka konsekvenser oskrivna papper kan få om man går in i ett boende med olika ägarandelar, eller om det finns särkullbarn med i bilden. Juristbyrån hjälper dig gärna att se över din juridiska situation i Sverige.

Det går inte att ändra på det som varit. Men det går att ta reda på fakta om vad som egentligen gäller om något skulle hända i framtiden, och att skriva papper så att det blir som man vill.

Livsbesiktning
Juristbyrån är en del av Swedbank – precis som Fastighetsbyrån. Just nu erbjuder vi alla våra köpare och säljare en kostnadsfri Livsbesiktning, det vill säga en genomgång av din juridiska situation i Sverige sedd med lagens ögon. Det handlar om att hjälpa dig förstå vad som egentligen gäller, och vad du kan göra om du vill ha det på något annat sätt.

Skulle du behöva juristhjälp i Spanien eller Portugal för att exempelvis upprätta spanskt eller portugisiskt testamente eller genomföra ett arvsskifte har vi även där rätt kontakter.

Läs mer om
Vanliga frågor om juridik

Boka Livsbesiktning
Juristbyran.com

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.