Sök bostad eller innehåll

Mäklare i Spanien och Portugal

Mäklare i Spanien och Portugal

Fastighetsbyrån har funnits i Spanien sedan 2008 och i Portugal sedan 2014. Vi har lång erfarenhet av de lokala bostadsmarknaderna, genom våra kontor på fler än tjugo orter. Våra fastighetsmäklare talar såväl svenska som det lokala språket, så att du alltid kan känna dig trygg genom hela affären

Köpa utomlands – lika tryggt som att köpa hemma

Att köpa hus eller lägenhet i utlandet kan kännas som ett extra stort steg. Man känner inte till alla regler och kan kanske inte alltid vara på plats och följa hela köpprocessen. Vårt mål är att du ska känna dig precis lika trygg när du köper bostad utomlands, som om du köpte i Sverige. Därför finns vi till hands innan, under och efter affären för att det ska vara så lätt som möjligt för dig att hitta, köpa och flytta till ditt drömboende. Ingen fråga är för liten!

Vi har kunskaperna och kontakterna som krävs

Genom våra mäklares långa erfarenhet av den spanska och portugisiska bostadsmarknaden, kan vi assistera dig i varje steg. Vi har löpande kontakt med banker och de juridiska experter som behövs i respektive land och ser till att alla steg i köpprocessen hanteras och dokumenteras på rätt sätt. Dessutom förmedlar vi gärna kontakt till de leverantörer som du kan tänkas behöva i samband med att du flyttar in i din nya bostad!

Här finns våra mäklare i Spanien 

Alicante C 
Altea/Benidorm
Barcelona C
Benalmádena
Ciudad Quesada
Estepona
Fuengirola
Gran Alacant
Gran Canaria - San Agustín
Malaga C
Mar Menor/Murcia
Marbella - Nueva Andalucía
Nerja
Palma de Mallorca
Playa del Ingles
Tenerife
Torre de la Horadada
Torre del Mar
Torrevieja

 

Portugal
Algarve - Lagos
Algarve - Vilamoura
Lisboa/Cascais

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.