Sök bostad eller innehåll

Om oss

Din mäklare i Portugal

Söker du en mäklare i Portugal är vi rätt partner för dig. Vi har flera kontor i Portugal och känner marknaden väl. Oavsett om du vill köpa eller sälja en bostad i värmen hjälper vi dig gärna. Välkommen till Fastighetsbyrån i soliga Portugal!

Mäklare i Portugal med fokus på Algarve och Lissabon

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarföretag. All den erfarenhet vi har från svenska marknaden har vi tagit med oss söderut: först till Spanien och på senare år till Portugal. Längst med den portugisiska Atlant-kusten bygger vi nu vårt kontorsnät. Idag finns vi i Algarve-trakten med två kontor samt i Cascais/Lissabon. Vi hjälper dig att hitta drömbostaden i värmen – eller göra en bra affär om du vill sälja din bostad i Portugal.

Svensktalande mäklare som kan Portugal

På våra kontor i Portugal arbetar ett 20-tal mäklare med att förmedla bostäder i några av Portugals mest attraktiva områden. En bostadsaffär i Portugal skiljer sig en del mot en bostadsaffär i Sverige, men vi guidar dig med van hand. Våra mäklare pratar alla både svenska och portugisiska, så att du kan känna dig trygg under hela processen. Precis som hemma i Sverige strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen när du gör din bostadsaffär. 

Här finns våra mäklare i Portugal

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Portugal? Eller är du bara nyfiken och vill veta mer? Du är alltid välkommen att kontakta oss – eller läs mer om våra kontor här:

Algarve – Lagos

Algarve – Vilamoura

Lisboa – Cascais

Här finns våra kontor

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.