Sök bostad eller innehåll

Om oss

Din mäklare i Spanien

Söker du mäklare i Spanien är vi på Fastighetsbyrån din partner. Vi finns representerade på Spaniens mest populära orter och hjälper dig oavsett om du planerar att köpa eller sälja.

Sedan 2008 möter du våra svenska mäklare i Spanien

Vi är Sveriges största mäklare och sedan 2008 finns vi även på spanska bostadsmarknaden. Marknaden här skiljer sig från den svenska, men vår syn är densamma: Vi strävar alltid efter att hjälpa dig till en riktigt bra bostadsaffär. Vi finns tillhands för att hjälpa dig hela vägen, med bästa tänkbara service. Oavsett om du är på väg till solen eller är på väg hemåt mot Sverige igen. Eller någon annanstans!

Svensktalande mäklare som kan Spanien

Hos oss möter du mäklare med stor erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden. Med van hand kan de guida dig steg för steg mot en lyckad affär. Vi känner till såväl spanska regelsystem som pittoreska badvikar – och delar gärna med oss. Om vi mot förmodan inte kan svara på dina frågor har vi ett stort kontaktnät som kan. Tveka inte att fråga oss! De flesta av oss pratar svenska, spanska och engelska.

Vi finns på spanska fastlandet, Mallorca och Kanarieöarna

Under åren har vi vuxit och har nu ett tjugotal kontor. Vi är representerade på de orter som är mest populära bland frusna nordbor, på fastlandet liksom i övärlden. Ska du köpa eller sälja? Eller vill du veta hur det är att bo i Spanien? Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss. Du kan också läsa mer om våra kontor här: 

Alicante
Altea/Benidorm
Barcelona C
Benalmádena
Ciudad Quesada
Estepona
Fuengirola
Gran Alacant
Gran Canaria – San Agustín
Malaga C
Mallorca/Palma de Mallorca
Mar Menor/Murcia
Marbella – Nueva Andalucía
Nerja
Teneriffa
Torre de la Horadada
Torre del Mar
Torrevieja

Här finns våra kontor

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.