Sök bostad eller innehåll

Algarve – Lagos

Din mäklare i Algarve – Lagos

Vi har funnits i Algarve-Lagos i Portugal sedan 2014 och du hittar vårt kontor centralt i trevliga Lagos. Vi som ansvarar för verksamheten har lång erfarenhet av Portugal i allmänhet och Algarve i synnerhet. Förutom vår goda lokalkännedom har vi även ett brett kontaktnät av experter och specialister som kan hjälpa dig med alla delar av ditt bostadsköp.

Vi hjälper dig genom hela processen

När du kontaktar oss för att köpa ett hus eller en lägenhet i Algarve-Lagos, finns vi till hands med rådgivning från dag ett. Vi går igenom och följer upp din köpprocess, från början till slut så att du känner dig trygg med varje steg. Tillsammans reder vi ut dina önskemål och krav och sedan har vi personliga möten och privata visningar i områden som passar dina behov. Vi kommer att introducera dig till olika närområden omkring Algarve-Lagos för att du ska hitta en bostad och atmosfär som passar just dig. 

En svensk mäklare i Portugal

Vi är en svensk certifierad mäklarbyrå och vårt team talar flera språk: svenska, engelska, portugisiska och franska. Att kunna tala svenska med sin mäklare genom hela processen när man köper utomlands kan fungera som en extra trygghet, då du kan vara säker på att aldrig missa eller missförstå någon viktig information. Mer om våra mäklare här

Vi har nätverket du behöver

Genom våra lokala kontakter i Algarve kan vi ge dig råd när du ska välja hantverkare eller inredningsstylist för din nya bostad. Eftersom vi kan området väl bjuder vi även gärna på personliga tips inför köpet av din drömbostad. Självklart har vi även nära samarbete med bank, advokater och skattejurister.

Bostadsmarknaden i Algarve-Lagos

Jämfört med till exempel Costa del Sol eller Costa Blanca i Spanien så har Algarvekusten i Portugal ett mer begränsat bostadsutbud. Nära samhällenas centrum är bostäderna en blandning av äldre lägenheter och villor från 1980- och 1990-tal, medan det finns nyare byggnationer i ytterkanterna. Det finns inte något större utbud av radhus, även om de förekommer. Många av bostäderna har härlig havsutsikt, tack vare hur landskapet ser ut.

Algarvekusten på uppåtgående

Bostadsmarknaden på Algarvekusten är helt klart på uppåtgående sedan finanskrisen och priserna är stigande, cirka 5-7 % årligen. Byggnationen har kommit igång igen och det startas en hel del nya projekt, framför allt lägenheter.

En stor del av den europeiska generationen som nu närmar sig pension är intresserad av att flytta utomlands delar av året och har också ekonomin för att göra det. Personerna som söker sig till Portugal kommer främst från Storbritannien, Frankrike, Holland, Belgien och Skandinavien. Det ger en ökad efterfrågan på bostäder med följd att priserna går upp. Du kan hitta en trerumslägenhet i Algarve-Lagos med bra standard och bra läge för 200 000-300 000 euro. Villor säljs för ungefär 400 000 euro och uppåt. Här får du veta hur det är att bo i Portugal

Välkommen till Portugal!

Upptäck fantastiska Algarve

Nu ger vi dig chansen att upptäcka centrala Algarve under 5 dagar vid fem olika tillfällen!  27-31 oktober, 10-14 november, 24-28 november och 8-12 December.

Läs mer

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Algarve – Lagos

Om Christer Hellman

Christer Hellman

Säljare / Franchisetagare Christer talar svenska, engelska, portugisiska

Om Arménio Cintra

Om Erica Sjölin

Erica Sjölin

Innesäljare Erica talar svenska, engelska

Om Fátima Ramos

Fátima Ramos

Kontorschef Fátima talar svenska, engelska

Om Ioana Monciu Amores

Ioana Monciu Amores

Säljare Ioana talar svenska, engelska

Om João Pintassilgo

João Pintassilgo

Innesäljare João talar svenska, engelska

Om José Custodio

José Custodio

Innesäljare José talar svenska, engelska

Om Linda Klaesson

Linda Klaesson

Innesäljare Linda talar svenska, engelska

Om Margareta Einarsson

Margareta Einarsson

Säljare Margareta talar svenska, engelska

Om Mariana Ekeroth Almeida

Mariana Ekeroth Almeida

Säljare Mariana talar svenska, engelska

Om Miguel Espadinha

Miguel Espadinha

Innesäljare Miguel talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.