Sök bostad eller innehåll

Almería – Mojacar

Din mäklare i Almería – Mojacar

"Almeria - Europas gömda paradis - en pärla på den spanska solkusten" skrev nyligen New York Times.

Välkommen till det solsäkraste området i Europa med ett unikt torrt hälsosamt klimat. Här skiner solen tretusen timmar under året, mer än någon annan del av medelhavet.

En golfrunda på morgonen, sedan skidåkning i Sierra Nevada för att avsluta med ett svalkande bad längs milslånga stränder. Så kan din dag se ut!

Kusten, rikligt försedd med vatten från de snöklädda bergen kontrasterar mot ett vackert och mäktigt ökenlandskap. Endast några få kilometer in i landet befinner du dig i Europas enda öken där ”Clintan” i sina filmer jagade fula bovar.

En besökare blir glatt överraskad av den enorma mängd denna provins har att erbjuda, inte bara solen, breda långa stränder och kristallklart vatten, utan även den naturliga skönhet i denna del av Spanien.

I Almería provinsen finner du  mäktiga kulturskatter och Romerska bad, och sevärdheterna Cordoba och Granada ligger bara en kort dagsutflykt bort.

Dess långa kulturhistoria hålls vid liv så att man fortfarande kan njuta av den varierande folkloren och ett stort antal populära fiestas. Alla ett arv från det förflutna.

Tapas, riktiga kulinariska tapas med lång tradition får dig att glömma både lunch och middag! Mysiga barer i smala gränder serverar härlig variation av tapas som både gör dig och plånboken glad.

För pollenallergiker ett av de bästa ställen att leva på.

Egen internationell flygplats och ca 2 timmar från Malaga Airport dit dem flesta större bolag flyger.

Fortfarande bland de lägsta fastighetspriserna på den spanska kusten, dessutom låg fastighetsskatt!

Välkommen till det gömda paradiset! 

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Almería – Mojacar

Om Gabriela Grahn

Gabriela är en glad norrländsk tjej som har förkärlek till böcker och resor. Efter att ha bott många år i både Australien och Storbritannien sökte sig Gabriela till Spanien, ett ställe som hon alltid har älskat. När hon första gången besökte Almeria slogs hon av den genuina spanska charmen så när möjligheten kom att arbeta i detta område visste hon att hon inte kunde tacka nej. ”Första gången jag såg Alcazaba kändes det som att jag hade klivit in i tusen och en natt!” Med många år bakom sig på Swedbank kom hon med den kunskapen som fattades när det kommer till IT. Med denna kunskap och hennes glädje till att prata med kunder visste vi att hon skulle passa perfekt in som kontorschef.

Om Birger Sandberg

Birger Sandberg

Säljare / Franchisetagare

Om Ingrid Grahn

Efter flera år inom Swedbank återvänder hon till sitt älskade Spanien. I Almeria regionen var hon första gången 1976 och blev då helt betagen av regionen. Hon drivs av att förverkliga människors drömmar. Att se glädjen i folks ögon när deras dröm går i uppfyllelse är den största belöningen. Hon är den trygga norrländskan som tar väl hand om sina kunder.

Ingrid Grahn

Säljare / Franchisetagare

Om Pilar Sandez

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.