Sök bostad eller innehåll

Ciudad Quesada

Din mäklare i Ciudad Quesada

Fastighetsbyråns kontor ligger i härliga Ciudad Quesada, söder om Alicante och en och en halv mil norr om Torrevieja. Här har vi lokal närvaro för alla som är intresserade av Ciudad Quesada eller något av områdena La Marina, Guardamar, San Fulgencio, Algorfa, Los Montesinos, Benijofar och Almoradi.

Att köpa bostad och leva i Ciudad Quesada

Den charmerande orten Ciudad Quesada var ursprungligen en traditionell by i ett lantbruksområde. Idag är det en fin kombination av äldre och modern livsstil. Bebyggelsen i Quesada har karaktär av ett villasamhälle bestående av många fristående villor och radhus i ett rent och snyggt område. Här blandas nationaliteter från hela världen, men främst många fastboende spanjorer. I och omkring Ciudad Quesada finns olika typer av boenden som passar de flesta önskemål, både året runt-boenden och fritidsboenden. Den övervägande delen är dock åretruntboenden.

Mängder av aktiviteter i Quesada

I och omkring Quesada finns ett stort utbud av saker att se och göra; allt från restauranger och butiker till golfbana och Aquapark. Området är bar- och restaurangtätt och närheten till allt gör Quesada till ett mycket attraktivt ställe att bo och semestra på. Ciudad Quesada ligger endast 30 minuter från Alicante flygplats. Längs de underbara La Marina, Guardamar och Pinomar kan ni njuta av stränder som kan vara Costa Blancas vackraste och längsta. Badet är barnvänligt utan stenar och med plats för lekplatser, fotboll och beachvolley.

Välkommen att kontakta oss!

Varje år hjälper vi hundratals nordbor att hitta sitt eget paradis i solen. Vi erbjuder en seriös, effektiv och kompetent service. Alla anställda känner väl till området, så fråga oss gärna om våra egna smultronställen. Hjärtligt välkommen till vårt kontor så hjälper vi er att sälja er bostad eller hitta er drömbostad!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Ciudad Quesada

Om Ann Sparks

Ann Sparks

Kontorschef Ann talar svenska, engelska

Om Kristin Hansen Boge

Kristin kom till Spanien som student 1996 och studerade då spanska på Escuela de Idiomas i Alicante. Hon blev därefter kvar i Spanien, efter en kort vistelse i sitt hemland Norge, och började arbeta på Alicante flygplats och SAS Braathens och därefter på Norwegian och Ryanair. 2011 började Kristin på Fastighetsbyrån i Gran Alacant och kom 2012 till kontoret i Torrevieja. Hon trivs väldigt bra med sitt arbete och sina kollegor. Kristin är mycket serviceinriktad och ser alltid när hon behövs och vem som behöver en hjälpande hand. Att umgås med familjen och sina två tvillingar, träna, spendera tid på stranden och att promenera är något som Kristin värdesätter när hon är ledig.

Kristin Hansen Boge

Kontorskoordinator Kristin talar svenska, engelska, norska, spanska, franska

Om Lisa Gisslén Lundström

Lisa har sedan 2007 ägnat semestrar och ledighet i Spanien tillsammans med familjen i deras fritidshus. Redan från början kände Lisa hur väl hon trivdes med klimatet, det sociala livet och den spanska mentaliteten. 2011 fick hon möjlighet , att efter sina studier på Samhäll Internationell, att arbeta som semestervikarie som innesäljare på Fastighetsbyrån. Vikariatet blev till fast anställning och har gett Lisa goda kunskaper i alla turerna i fastighetsbranschen. Lisa har sedan mitten av 2014 arbetat som säljare och hon trivs mycket bra med arbetet, kunderna och kollegorna. Mötet med alla olika människor och med alla olika önskemål finner Lisa mycket utmanande och inspirerande. Att få möjlighet att uppfylla sina kunders önskemål och att få vara delaktig i deras glädje är det som ger drivkraften i Lisas yrkesroll.

Lisa Gisslén Lundström

Säljare Lisa talar svenska, engelska, spanska

Om Mattias Gas Wikström

Mattias Gas Wikström

Intagare Mattias talar svenska, engelska, spanska, katalanska

Om Nicolas Hermundstad

Nicolas Hermundstad

Säljare Nicolas talar svenska, engelska, norska, spanska

Om Robert Lindstedt

Robert Lindstedt

Intagare Robert talar svenska, engelska, spanska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.