Sök bostad eller innehåll

Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Fuengirola! Vi är Sveriges största mäklare och faktum är att vi även förmedlar nästan var tredje bostad som svensken köper i Spanien. Det gör oss till den tveklöst största svenska mäklaren i Spanien. Men vad innebär det för dig som kund? Varför ska du välja oss på Fastighetsbyrån?

En lokal mäklare – på riktigt

Vi tror på  lokal närvaro, därför både bor och jobbar våra mäklare i Fuengirola. Det skapar nämligen trovärdighet, vi har väldigt god kännedom om de områdena där vi hjälper våra kunder att köpa och sälja. Ingen annan mäklare är representerade på lika många orter som Fastighetsbyrån. Vårt mäklarteam representerar Fastighetsbyrån i kommunerna Fuengirola, Benalmádena och Mijas.

Vi på Fastighetsbyrån i Fuengirola är med dig hela vägen

Vi på Fastighetsbyrån Fuengirola är med dig genom hela processen, från själva sökandet till den avslutande affären. Vi kan även komma med goda råd och kontakter när du fått nycklarna i handen. Vi har till exempel ett väl utvecklat kontaktnät med lokala hantverkare, varav många pratar svenska. Visste du förresten att du kan utnyttja ROT-avdraget när du ska renovera eller bygga om i Fuengirola, Benalmádena och Mijas?

Vi har även goda och väletablerade kontakter med allehanda typer av tjänster som du kan tänkas behöva när du ska förvandla din nya bostad till ett hem: låssmeder, uthyrningsfirmor, besiktningsmän, med mera.

Ekonomisk och juridisk expertis när du köper i Spanien

I samband med ett bostadsköp i Spanien så rekommenderar vi alltid en advokat. Advokatens uppgift är att gå igenom det juridiska kring din bostadsaffär.

Fastighetsbyrån i Fuengirola har ett nära samarbete med den välrenommerade advokatbyrån Martinez Echevarria, en av landets största advokatbyråer som framgångsrikt företrätt de flesta av Fastighetsbyråns kunder sedan starten 2011. Allt för att du som kund ska få den bästa juridiska rådgivningen och känna trygghet i samband med ditt bostadsköp. Advokatbyrån har även de svenskspråkig personal lokalt på plats och finns representerade med kontor lokalt. Du kan läsa mer på

https://www.martinezechevarria.com/sv/.

Behöver du hjälp med finansiering i samband med ditt spanska bostadsköp? Vi arbetar tätt med Swedbank i Luxemburg och kan på så sätt erbjuda våra kunder ett förmånligt lån på samtliga av våra bostäder genom Sveriges största bank Swedbank. Vi kan även erbjuda samtliga våra kunder en fri värdering av sin svenska bostad genom vårt täta samarbete med Fastighetsbyrån i Sverige.

Den spanska bostadsmarknaden är het! 

Svenskens aptit på Spanien är större än någonsin. Aldrig tidigarehar svensken köpt så många bostäder i Spanien och trenden pekar tydligt uppåt. Visste du att 1 av 4 fritidshus som svensken köper numera ligger i Spanien? Så det är definitivt köpläge i Fuengirola och övriga Spanien.

Oavsett vilken typ av boende du söker efter, så kommer vi kunna leda dig rätt. Vi som arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Fuengirola har väldigt bra lokalkännedom och har dessutom bra kontakter med de spanska byggbolagen. Vi är specialister på allt ifrån lägenheter i de centrala delarna av Fuengirola till duktiga villamäklare som förmedlar hus till alla de svenska kunder som är intresserad av en villa eller ett radhus.

Vi är stolta över våra många nöjda kunder

Att vi har det stora nöjet att förmedla så många svenska bostadsaffärer är resultatet av hårt arbete. Vi är övertygade om att det bottnar i att vi haft så många nöjda kunder genom åren som ger oss goda rekommendationer och berömmer den mäklartjänst som vi erbjuder. Det känner vi stor stolthet och glädje över.

Ibland är god service och omtanke om kunden en så enkel sak som en prick på en karta. På Fastighetsbyrån får du nämligen alltid en exakt markering på en karta som talar om var bostaden faktiskt ligger. En självklar sak kan tyckas, men du kommer att upptäcka att det bland andra mäklare i Spanien inte är självklart att visa exakt på kartan var bostaden ligger.

Vi erbjuder även en planskiss för samtliga våra bostäder. Eftersom många av våra kunder befinner sig på långt avstånd från Spanien är det av yttersta vikt att kunna få så bra översyn som möjligt av bostaden och börja ”provmöblera”. Det är bara ett av flera exempel på hur vi tar hand om våra kunders behov och önskemål.

För att summera – varför ska du välja Fastighetsbyrån i Spanien? Jo, för att vår kvalitativa mäklartjänst i samband med vår lokala närvaro borgar för det bästa lokala nätverket. Och det ger dig som kund de bästa förutsättningarna för en trygg och lyckad bostadsaffär.

Funderingar? Kom in till oss på en kopp kaffe.

Funderar du på att köpa bostad i Fuengirola, Benalmádena och Mijas? Välkommen in till något av våra ljusa och fina kontor i centrala Fuengirola och Benalmádena. Här träffar du en av våra mäklare för att diskutera den spanska bostadsmarknaden, ställa frågor kring köpprocessen eller varför inte bara njuta av en kopp svenskt kaffe!

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån – din lokala mäklare och Sveriges största mäklare i Spanien!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Fuengirola

Om Jonas Nelsén

För mig är Fuengirolas läge oslagbart, precis mellan Malaga och Marbella. Tåget tar dig var 20:e minut direkt från flygplatsen i Malaga in till Fuengirola stad, detta tillsammans med Europas bästa klimat med närmre 320 soldagar per år gör Solkusten till en oslagbar kombination. Jag har jobbat i Sverige som egen företagare i 13 år innan jag bestämde mig för att lämna Sverige för Spanien. Jag har ett genuint intresse för fastigheter och brinner för att göra affärer. Engagerad, förtroendeingivande och professionell, det är tre ord som beskriver mig bra. Jag och mina medarbetare jobbar stenhårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Detta tillsammans med branschens starkaste varumärke ger er som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Låt mig hjälpa er att hitta just er drömbostad på Solkusten. Tillsammans förvandlar vi drömmar till verklighet. Välkommen till Fuengirola!​​

Jonas Nelsén

Franchisetagare Jonas talar svenska, engelska

Om Elin Häggberg

Elin kommer från början från Västerås och valde att flytta ner till Costa Blanca 2015. Efter tre år på Costa Blanca så gick flyttlasset vidare till härliga Fuengirola. Det var självklart för Elin att flytta ner till Spanien då hon trivs med solen, klimatet, den spanska mentaliteten och hela kulturen. Hon har tidigare studerat samt jobbat inom servicebranschen och brinner för att göra kunder nöjda. Efter att ha lärts sig allt om hela köp och säljprocessen i Spanien så beslutade Elin sig för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter till framtida nöjda kunder. ” Jag trivs väldigt bra på Sveriges största mäklarfirma och brinner för att hjälpa mina kunder med mån om att kunden ska känna sig trygg, nöjd och glad under hela processen. Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar!

Elin Häggberg

Intagare Elin talar svenska, engelska

Om Emma Schöning

Jag har alltid haft en förkärlek för Spanien då det är ett land med mycket härlig kultur, god mat, sevärdheter, vackert landskap och framförallt sol och hav – vilket jag älskar! Hösten 2017 tog jag beslutet att följa en av mina drömmar och i mars 2018 gick flyttlasset från Göteborg till Fuengirola. Fuengirola är en underbar stad som lever året om och här finns något för alla - i alla åldrar och stadier i livet. Längst med den underbara strandpromenaden slås jag varje gång av den vackra omgivningen och den underbara energin som staden har att erbjuda. För mig är det viktigt med rätt mental inställning i livet och det speglar av sig på mitt arbete som säljare. Jag går alltid in med inställningen att hitta det perfekta boendet för just dig och längst vägen kommer jag att ge dig den vägledning och information du behöver för att du skall känna dig trygg och nöjd från start till kontraktsskrivning. Ser framemot att hjälpa just er att hitta ert drömboende på Costa Del Sol! Välkommen!

Emma Schöning

Säljare Emma talar svenska, engelska, spanska

Om Fredrik Olausson

Efter flertalet år av resande runt jorden återvänder jag alltid till samma land, nämligen Spanien. Här längs med sydkusten får jag det mest solsäkra området i hela Europa, vilket går att jämföra med det genomsnittligt betydligt gråare Göteborg där jag kommer ifrån. Närheten till det friska havet, tapasbarerna längs med strandpromenaden och Andalusiens smultronställen är de stora anledningarna till att jag bor och verkar här. Jag vill genom min breda kunskap och mitt betryggande sätt att vara säkerställa en trygg och säker bostadsaffär för samtliga parter, och välkomnar således alla som önskar uppfylla sin dröm om en bostad i Spanien att ta kontakt.

Fredrik Olausson

Intagare Fredrik talar svenska, engelska, spanska

Om Jennifer Nedhagen

Fuengirola som stad har allt att erbjuda året runt. Med närhet till havet, fantastiska stränder, kultur och ett stort utbud av bra restauranger. Med pendeltåget tar man sig enkelt till Benalmadena och Arroyo de la Miel, ytterligare fantastiska platser på Costa del Sol. Positiv, engagerad, strukturerad och målmedveten är fyra ord som förklarar mig mycket bra. Mån om att kunder skall känna sig trygga, nöjda och glada. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Dalsland och bosatte mig på Costa Blanca år 2014. År 2017 gick flyttlasset till Costa del Sol och mer exakt till Benalmádena. På min fritid spenderar jag gärna tid med mina vänner och upplever & utforskar vackra Spanien.

Jennifer Nedhagen

Innesäljare Jennifer talar svenska, engelska, spanska

Om Karla Aceituno

Jag och min familj valde solkusten och staden Fuengirola för att den är lagom stor med ett brett utbud. Här finns allt, strand för sol och bad, berg för vandring och cykling, stora grönområden för den hängivne golfaren och oändligt många tapasbarer med utmärk gastronomi. På fastighetsbyrån ägnar jag tiden till att hitta rätt bostad till våra kunder, det ger mig glädje att finna drömboendet i solparadiset, ofta är det en livsdröm som går i uppfyllelse. En viktig del är att vara lyhörd och lyssna till vad kunden vill ha, att vara tillgänglig, att återkoppla och följa upp är framgångsfaktorer i dialogen med kunden. Drivkraften i att var dag leta efter det rätta boendet ligger i min positiva inställning där inget är omöjligt. Det tillsammans med mitt stora engagemang gör att jag hittar det perfekta boendet för just dig. Hör av dig och berättar hur din drömbostad ser ut så skall jag nog finna den, välkommen!

Karla Aceituno

Intagare / Nyproduktionsansvarig Karla talar svenska, engelska, spanska, italienska

Om Lotta Löwenhoff

Lotta Löwenhoff

Säljare Lotta talar svenska, engelska

Om Moa Mohlin

Moa Mohlin

Kontorsansvarig Moa talar svenska, engelska, spanska

Om Petra Sjökvist

Petra började sin karriär som fastighetsmäklare i Sverige 2001 men är sedan ett par år verksam på Costa del Sol. Ambitiös, noggrann och engagerad är tre ledord som beskriver Petra bäst. Med erfarenhet från fastighetsmäkleriet i både Sverige och Spanien så vet Petra vad som krävs för att uppfylla kundernas förväntningar och nå bästa resultat. Petra är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Småland och har även hunnit med att bo i både Malmö och Stockholm innan hon bestämde sig för att flytta till Spanien. Klimatet, kulturen och den goda maten var bidragande till att hon valde just Spanien och här har hon hittat sitt drömboende. Petra ser nu fram emot att hjälpa sina kunder att uppfylla deras drömmar om ett boende i Spanien. Ledig tid spenderar Petra tillsammans med familj och vänner, promenader med hundarna eller en skön stund i solen med en bra bok.

Petra Sjökvist

Säljare Petra talar svenska, engelska

Om Philip Gustafsson

För mig är Solkusten det bästa stället att vara på! Med ett härligt klimat året runt, lång högsäsong då man kan njuta av sol, bad och varma kvällar. Lågsäsongen är enligt mig perfekt för golf eller tennis. Andalusiens kultur och dess omgivningar är fantastiska och har mycket att erbjuda. Här på Solkusten finns en variation av lyx och småstadskänsla vilket gör att alla kan hitta sitt drömställe. Här finns möjligheten att smidigt ta sig med tåg till och från flygplatsen i Malaga till Fuengirola, samt bussar till andra destinationer. Jag har under min uppväxt vistats mycket på Solkusten och känner väl till alla dess områden. Att få möjlighet att förmedla boende och hjälpa andra att hitta sin dröm i solen gör jag med glädje. Kvalité, kunnande och inspiration vill jag erbjuda alla.

Philip Gustafsson

Säljare / Intagare Philip talar svenska, engelska, spanska

Om Robin Örnklint

Robin Örnklint

Säljare Robin talar svenska, engelska

Om Vanessa Fagerlund

Sedan jag var liten har jag varje år kommit till Malaga för att besöka min släkt. Spanien har för mig alltid varit ett andra hem. När jag var liten drömde jag om att en dag kunna flytta till Spanien. Det som lockade var att få njuta av den goda maten, ta långa promenader längs stranden och blicka ut över havet som skimrar vackert i solen. Tänk att få slippa det eländiga mörkret och kylan under vintern i Sverige och byta ut mot mer än 300 soldagar/år. Beslutet att byta ut vinterdeppighet mot sol och positivitet var inte svårt. Min barndomsdröm förverkligades då flyttlasset gick från Stockholm till Benalmádena och Spanien gick från att vara mitt andra hem till att bli mitt enda hem. Kommunikationerna är bra både med buss och tåg, där man enkelt kan ta sig till flygplatsen, Malaga centrum, Fuengirola, Marbella mm. Läget är perfekt då Benalmádena bjuder på sol och bad samtidigt som utbudet av det man kan tänkas behöva finns inom räckhåll både i form av bra restauranger, caféer, affärer och även golfbana för den som vill vara lite mer aktiv. Som person brinner jag för service, är positiv, lyhörd och målinriktad vilket leder till att jag gladeligen dedikerar min själ till bostadsförsäljningar. Mitt uppdrag är inte slutfört förrän bostaden är såld och kunden känner sig trygg och nöjd i mina händer. Att få arbeta på Sveriges största mäklarfirma och kunna hjälpa andras drömmar slå in gör mig lycklig. Välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar!

Vanessa Fagerlund

Intagare Vanessa talar svenska, engelska, spanska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.