Sök bostad eller innehåll

Fuengirola

Din mäklare i Fuengirola

Välkommen till Fuengirola, den lilla storstaden som har allt! Här bor du i en modern kosmopolitisk stad som samtidigt har den genuina spanska känslan. Njut av mat från hela världen; ena dagen kan du frossa i traditionella spanska rätter som tapas och nästa kan du äta svensk pizza!

Det finns ett stort utbyte mellan skandinaverna i Fuengirola och det finns en hel del svenska inrättningar, till exempel svensk tandläkare och den största svenska skolan i utlandet. 

Som stad är Fuengirola ett semesterparadis med mängder av saker att göra. Det finns ett stort utbud av shopping, restauranger, barer och internationella fester. Självklart finns här den 8 km långa sandstranden där du kan njuta av bad eller en drink i en av strandbarerna. Ta en promenad längs strandpromenaden eller besök småbåtshamnen och roa dig med vattenaktiviteter. Och om du vill få mer omväxling är det nära till det vackra Sierra Nevada och skidåkning!

Det är mycket lätt att sig runt i Fuengirola eftersom kommunikationerna i staden och till flygplatsen är väldigt goda. Det är inga problem att bo här utan bil.

Är du ute efter att hitta ditt drömboende i Fuengirola eller någon av grannkommunerna Mijas eller Benalmádena? Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig gärna. Välkommen!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Fuengirola

Om Jonas Nelsén

För mig är Fuengirolas läge oslagbart, precis mellan Malaga och Marbella. Tåget tar dig var 20:e minut direkt från flygplatsen i Malaga in till Fuengirola stad, detta tillsammans med Europas bästa klimat med närmre 320 soldagar per år gör Solkusten till en oslagbar kombination. Jag har jobbat i Sverige som egen företagare i 13 år innan jag bestämde mig för att lämna Sverige för Spanien. Jag har ett genuint intresse för fastigheter och brinner för att göra affärer. Engagerad, förtroendeingivande och professionell, det är tre ord som beskriver mig bra. Jag och mina medarbetare jobbar stenhårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Detta tillsammans med branschens starkaste varumärke ger er som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Låt mig hjälpa er att hitta just er drömbostad på Solkusten. Tillsammans förvandlar vi drömmar till verklighet. Välkommen till Fuengirola!​​

Om Daniel Lindblom

Daniel har bott i Spanien sedan 1996, talar flytande engelska och spanska, och har god lokalkännedom. Han har erfarenhet inom mäklarbranschen, kundservice och IT. Som person är han organiserad, älskar att hjälpa, försöker ha god framförhållning och värdesätter god kommunikation. För Daniel är Fastighetsbyrån en god representant för svenska företag i Spanien; ett exempel på professionalitet och med en härlig atomsfär på kontoret – man känner sig välkommen från första stund! Det bästa med Fuengirola är stämningen på gatan, klimatet och närheten till allt man kan önska sig. Daniels stora passion är naturen. Han är allmänt kunskapsgirig och älskar att umgås med familjen.

Om Eduardo Tataje

Om Jose Franfie Bendito

Om Karla Aceituno

Jag och min familj valde solkusten och staden Fuengirola för att den är lagom stor med ett brett utbud. Här finns allt, strand för sol och bad, berg för vandring och cykling, stora grönområden för den hängivne golfaren och oändligt många tapasbarer med utmärk gastronomi. På fastighetsbyrån ägnar jag tiden till att hitta rätt bostad till våra kunder, det ger mig glädje att finna drömboendet i solparadiset, ofta är det en livsdröm som går i uppfyllelse. En viktig del är att vara lyhörd och lyssna till vad kunden vill ha, att vara tillgänglig, att återkoppla och följa upp är framgångsfaktorer i dialogen med kunden. Drivkraften i att var dag leta efter det rätta boendet ligger i min positiva inställning där inget är omöjligt. Det tillsammans med mitt stora engagemang gör att jag hittar det perfekta boendet för just dig. Hör av dig och berättar hur din drömbostad ser ut så skall jag nog finna den, välkommen!

Om Katja Gonzalez

Katja var den tredje att anställas när Fastighetsbyrån kom till Spanien 2008 och har totalt tio års erfarenhet som mäklare, inkluderat några år på spansk mäklarfirma. Hon är glad, positiv och med mycket tålamod. Fastighetsbranschen kan sägas ha gått i arv från Katjas argentinske pappa, hon provade och blev fast! Ingen dag är den andra lik och hon älskar variationen och mötena med alla olika människor. För Katja är Fuengirola en stad som är lagom stor med något för alla åldrar. På fritiden har hon full rulle med sina små tvillingpojkar.

Om Liz Wallin

Med energi, mod och passion vill jag förverkliga dina drömmar om fantastiska Solkusten och Fuengirola, ett boende som ger hög livskvalite. Det stora utbudet av kulinarisk mat, spännande kultur och glada nöjen med långa härliga stränder, vad mer kan man begära. Jag har under dom år som jag tidigare semestrat fått vänner och kommit att känna mig som hemma i Fuengirola. Förverkliga drömmar här och nu så berättar jag gärna mer. Varmt välkommen!

Om Lotta Löwenhoff

Om Moa Mohlin

Om Philip Gustafsson

För mig är Solkusten det bästa stället att vara på! Med ett härligt klimat året runt, lång högsäsong då man kan njuta av sol, bad och varma kvällar. Lågsäsongen är enligt mig perfekt för golf eller tennis. Andalusiens kultur och dess omgivningar är fantastiska och har mycket att erbjuda. Här på Solkusten finns en variation av lyx och småstadskänsla vilket gör att alla kan hitta sitt drömställe. Här finns möjligheten att smidigt ta sig med tåg till och från flygplatsen i Malaga till Fuengirola, samt bussar till andra destinationer. Jag har under min uppväxt vistats mycket på Solkusten och känner väl till alla dess områden. Att få möjlighet att förmedla boende och hjälpa andra att hitta sin dröm i solen gör jag med glädje. Kvalité, kunnande och inspiration vill jag erbjuda alla.

Om Rebecca de Mira Granskog

Jag är uppvuxen i Malmö där jag gick grundskolan men har bott i Spanien sedan 1985. Jag är hjälpsam, framgångsrik, positiv, och tycker om att lära mig nya saker. Jobbat som flygvärdinna i många år. Tycker mycket om Fastighetsbyrån då företaget har mycket gott rykte här i Spanien och är ett starkt varumärke. Jag känner mig stolt och glad över att jobba här och fortsätta med att utveckla det svenska språket. Mitt intresse för människor och bostäder gör att jag trivs bra inom denna bransch. Bor i Benalmádena Costa, "mittpunkten på Solkusten", en stad med människor i alla åldrar och med blandade nationaliteter. En stad jag älskar. På fritiden umgås jag med familj och vänner, gillar att läsa, pool och resa. Välkomna till Fuengirola kontoret - Costa del Sol!

Om Victoria Dahlsjö

Att vara verksam mäklare här i Fuengirola och på underbara Costa Del Sol är inte bara ett jobb, det är en livsstil. Med sina 320 soldagar om året, härliga stränder, rik historia, spännande kultur, fantastisk gastronomi, kulturella festligheter och mängder av marknader och ut över det ett av de få ställen i världen där det går att åka skidor vid lunch och senare samma dag ta ett kvällsdopp i Medelhavet. Att få vara med och uppfylla folks drömmar och möta lyckliga köpare och säljare är en fantastiskt och härlig upplevelse! Dessutom är varje kund unik vilket gör att den ena dagen aldrig är den andra lik. Det ser jag som personlig livskvalité och inte bara som ett jobb. Med mig som lyhörd, engagerad och driven mäklare och med Fastighetsbyrån som företag känner jag att jag kan erbjuda den bästa kombinationen för mina kunder. Varmt välkomna att höra av Er!

Om Yoichi Kato

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.