Sök bostad eller innehåll

Malaga C

Din mäklare i Malaga C

I Malaga får du uppleva stadspulsen i kombination med havsbrisen och stränderna. I de centrala delarna av staden bor drygt en halv miljon invånare och i hela storstadsområdet nära en miljon. Det gör Malaga till Spaniens femte största stad. Under åren har hamnen, stranden och den historiska stadskärnan förädlats genom ett stort kulturellt utbud, rikt affärsliv och andalusisk gastronomi.  

 

Svenska mäklare i Malaga

På Fastighetsbyrån Malaga välkomnar dig Sarah Severin, Sigrid Beate Jegleim och Mikaela Jonasson. Vi har alla gedigen erfarenhet och har arbetat på Fastighetsbyråns kontor utomlands de senaste åren. Vi sätter ett stort värde i att erbjuda en helhetstjänst med service inom flera områden, bottnande i vår långa erfarenhet av Spanien och goda lokalkännedom om Malaga med omnejd.

Bra kommunikation är a och o när man ska känna sig trygg i en bostadsaffär, därför har vi bland annat alltid tydliga och informativa beskrivningar om våra bostäder. Planritningar och exakta kartmarkeringar är viktiga verktyg för oss när vi hjälper dig att hitta rätt i Malaga. Självklart säkerställer vi även att ditt köp genomförs på ett tryggt och smidigt sätt.

Genom vår kunskap och ett brett kontaktnät kan vi hjälpa dig under alla steg av din bostadsaffär. Förutom din juridiska representant så kan det exempelvis även behövas tips och råd kring renovering och möblemang eller upplägg och underlag för att hyra ut din bostad. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta din drömbostad i Malaga!

Att köpa bostad och bo i Malaga

Malagas attraktiva läge och ständiga utveckling tilltalar många som vill köpa ett boende utomlands. På senare år har Malaga blivit något av en minimetropol och det naturliga valet både för åretruntboende och semesterbostad.

I Malaga finns även basen för större företag och affärspersoner är en växande kundgrupp för oss. De goda kommunikationerna till och från Malaga, med flygplatsen 10 minuter från centrum, är stora fördelar för den som vill köpa bostad här. Förutom flygplatsen står även kryssningsfartyg redo i hamnen för att ta dig ut på Medelhavet. I närområdet lockar aktiviteter som golf, båtturer, vin- och olivoljeprovningar, träning, bergsvandringar, surfing, konstutställningar och mycket mer.

Välkommen in till oss!
Är du nyfiken på Spanien eller funderar du på att köpa bostad i Malaga? Välkommen in till oss på vårt kontor som ligger i hjärtat av Malaga. Du hittar oss intill den stora saluhallen Atarazanas, lättillgängligt med parkering runt hörnet. Vi finns även på malaga@fastighetsbyran.se så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Om din drömbostad inte redan finns under fliken till salu, får du gärna maila oss en beskrivning på vad du söker!

Kontakta oss

Kontakta oss

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Malaga C

Om Mikaela Jonasson

Kundservice är Mikaela Jonasson styrka, att inge förtroende och engagemang, allt för att kunderna ska känna sig trygg i bostadsaffären. Mikaela kommer från en liten by i Värmland men föll tidigt för Spanien med dess vackra språk, kultur och mat. Hon har bott på olika platser i Spanien de senaste sex åren men har nu äntligen hittat tillbaka till Malaga. Mikaela har tidigare jobbat på Fastighetsbyrån i Barcelona, Fuengirola och Nerja. Mikaela är utbildad ekonom på Uppsala Universitet, pratar 5 europeiska språk och älskar att sporta & röra på sig. Hon tycker att Malaga som stad har så mycket att erbjuda; allt från havet, stranden, kulturen till maten och närheten till naturen.

Mikaela Jonasson

Säljare / Franchisetagare Mikaela talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Sarah Severin

Sarah Severin

Säljare / Franchisetagare Sarah talar svenska, engelska, spanska

Om Sigrid Beate Jegleim

Kom till Spanien från Norge i 2002 och har sedan 2011 jobbat hos Fastighetsbyrån, nu i den stad som jag älskar, Málaga. I bagaget har jag åtta år på spansk bank där jag bland annat hanterat bostadslån och signering av lagfarter, något som återkommer i mitt jobb idag. På Fastighetsbyrån har jag varit säljare i Fuengirola och Marbella och kontorschef i Marbella/Estepona och har därför fått erfarenhet av hela processen. Trivs med ett övergripande perspektiv. Jag tycker mycket om Fastighetsbyrån, jag känner mig stolt över att jobba här. Det är välorganiserat, stort och har gott rykte. Älskar Málaga stad och allt den har att erbjuda av kultur, gastronomi, arkitektur, shopping och strandliv. Mina två flickor tar största delen av min fritid och jag gillar att promenera, njuta av strand och pool samt att åka till Sierra Nevada och för åka skidor på vintern.

Sigrid Beate Jegleim

Säljare / Franchisetagare Sigrid Beate talar svenska, engelska, norska, spanska

Om Ian Hardies Van den Houdt

Ian Hardies Van den Houdt

Intagare Ian talar engelska, spanska

Om Marcos Aragones Flores

Marcos Aragones Flores

Säljare Marcos talar svenska, engelska

Om Åsa Hallonqvist

Åsa Hallonqvist

Innesäljare Åsa talar svenska, engelska, spanska, danska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.