Sök bostad eller innehåll

Mar Menor Murcia

Din mäklare i Mar Menor/ Murcia

Murcia är en provins i sydöstra Spanien. Den 250 km långa kustremsan Costa Cálida, ”den varma kusten”,  börjar i den mysiga gamla fiskebyn San Pedro del Pinatar och sträcker sig ner till den gamla romerska hamnstaden Águilas. Med över 3000 soltimmar och ett mikroklimat som håller 18 golfbanor gröna året runt, lockas över 5 miljoner turister till området årligen.

Mar Menor är Europas största saltvattenslagun. Med en drygt 70 km lång kuststräcka finns här plats för alla soldyrkare. Det lugna vattnet är alltid några grader varmare än det intillliggande Medelhavet.

La Manga betyder ”ärmen” på spanska och syftar på den 20 km långa landtungan som är en populär sommardestination för semesterfirare. Här finns det skolor för de flesta vattensporter och även djupa grottor.

Cartagena drar inte bara till sig sol- och golfälskare från norra Europa, även kartagerna och sedan romarna fick upp ögonen för denna underbara kuststad. Här finns det bevarade byggnader från romarrikets erövringar och historiska marina föremål.

Murcia heter även provinsens största stad, här kan du ströva omkring bland historiska byggnader och shoppingcenter. Blir du uttråkad så finns det en djurpark där du kan simma med sjölejon eller i två stora vattenparker. Här firar man påskveckan Semana Santa som är en av Spaniens mest kända festivaler.

Några mil ovanför staden ligger Jumillaområdet som är ett prisbelönt vindistrikt där över 40 producenter framställer 25 miljoner liter vin per år.

Caravaca de la Cruz  som ligger 7 mil nordväst om Murcia är en av de fem heliga städer i världen som har välsignats av självaste påven. Här firas i början av maj varje år Caballos del vino som är en festival man inte får missa, varken som turist eller spanjor.

Fastighetsbyråns nya kontor befinner sig mitt på en livlig gågata med flera hotell och restauranger bara ett stenkast ifrån Los Alcázares milslånga sandstrand.Vi öppnar under juli 2015 och ni är hjärtligt välkomna!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Vi som jobbar i Mar Menor/ Murcia

Om Sean Chou

Sean Chou drivs av att göra människor glada och hjälpa dom till ett boende i solen. Han älskar den personliga kontakten med sina kunder och lyssnar lyhört på deras behov och önskemål. Hans största mål är att få 100 % nöjda kunder, för en nöjd kund är en återkommande kund. Han är född i Kina men kom till Sverige som bebis. Entreprenörskap är något som ligger i blodet, det introducerades av hans föräldrar i tidig ålder. Har varit en framgångsrik franchisetagare inom världens största convenience kedja och vunnit bästa franchisetagare två år i rad. Ledarskap och målmedvetenhet är något som han inspirerar den kunniga personalen till att sätta kunden i första hand. Har jobbat som mäklarassistent i Stockholm i sina yngre dagar. Har studerat och bott i USA där han även anammade kulturen och framåtandan. Tog steget till solen med familjen efter att ha tillbringat många semestrar i den Spanska solen. På fritiden umgås han med sina barn och fotbollen följer alltid med till stranden. "Låt inte drömmen om en bostad i solen förbli en dröm." Trevlig dag!

Sean Chou

Säljare / Franchisetagare

Om Javier Iban de Castro

Om Meggie Chou

Om Shawa Chou

Om Thobias Andersson

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.