Sök bostad eller innehåll

Marbella – Nueva Andalucía

Din mäklare i Marbella – Nueva Andalucía

Vi på Fastighetsbyrån Marbella – Nueva Andalucia har mångårig kunskap av Marbella med omnejd. Vår personal har en oslagbar lokalkännedom och flera har en direkt anknytning till området och brinner för sin ort. Vare sig du vill slå dig ned i området kring Marbella permanent, köpa en semesterbostad eller om du söker en ren investering, så kan vi hitta något för just dig.

 

Att köpa bostad i Marbella
Alla som söker ett boende utomlands har olika typer av preferenser. I området kring Marbella är chansen god att du hittar vad du är ute efter. Marbella är nämligen en bred och öppen marknad med olika typer av boenden. Vår erfarenhet och vårt goda kontaktnät gör att vi tillsammans med dig kan hitta platsen och boendet som känns rätt.

Alla kontakter du behöver för din bostadsaffär
Vårt team har en lång och bred erfarenhet av mäkleri, bank och serviceyrken. Tillsammans ser vi till att finna den bästa lösningen för dig. På Fastighetsbyrån Marbella – Nueva Andalucia ser vi alltid till att säkra kundens intressen i alla led. Redan vid intaget säkerställer vi den legala situationen på bostäderna i Marbella kommun i samråd med jurister, för att kunna vägleda kunden på bästa vis. Tack vare våra olika bakgrunder och expertområden kan vi även hjälpa till med externa tjänster som kan tänkas behövas innan och efter din affär, till exempel jurister, byggare, inredningsdesigners, hantverkare och trädgårdsmästare.

Finansiering av ditt bostadsköp
Fastighetsbyrån är dessutom en av få – om inte enda – lokala mäklaren i Marbella-Nueva Andalucia som kan erbjuda sina kunder lån direkt via sin egen bank. Det är ett tryggt och enkelt alternativ för dig som vill belåna din fastighet i Marbella.

Kontakta oss med dina frågor!
Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har blivit nyfiken på Marbella-Nueva Andalucia och vill veta mer om vilka möjligheter som finns här för dig!

 

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Marbella – Nueva Andalucía

Om Jennie Engström

Bott i Marbella sedan sommaren 2014, tillsammans med man och två barn. Flytten till Spanien för att studera ett år men då hela familjen stormtrivdes så de blev kvar. Livet i Spanien passar Jennie utmärkt med dess härliga klimat, 300 soldagar om året, god mat, goda viner och massor med sevärdheter att upptäcka och den spanska kulturen att uppleva. Att vara en del av Fastighetsbyrån känns otroligt kul. Ett tryggt företag där det händer mycket hela tiden. Att varje dag få gå till ett jobb där hon gör något hon brinner för, med ett härligt och duktigt gäng i ett land där man jobbar för att leva och inte tvärtom är lycka för Jennie. På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj, äter gott och njuter av utomhuslivet och reser gärna, både inom och utanför Spanien.

Jennie Engström

Kontorsansvarig Jennie talar svenska, engelska

Om Kent Schanke

Mitt genuina intresse för människor och affärer gör att jag trivs så bra med jobbet Att få arbeta med både köpare och säljare är underbart kul. E-mail i all ära, men jag föredrar att lära känna mina kunder redan innan de kommer hit på visning. I detta fall är telefonen oslagbar. Trivs som bäst när jag ser i kundernas ögon att jag lyckats hitta rätt objekt, att det klickar. Man känner det i rummet. Marbella? Klimatet förstås, här finns allt – en internationell kultur blandat med det traditionellt spanska. Marbella är underbart kosmopolitiskt. Har bott och arbetat på Costa del Sol sedan 2000 vilket ger kunderna en stor trygghet. Har en bakgrund på Handelsbanken och Swedbank i Spanien. Klivet över till Fastighetsbyrån var lätt. Det är ordning och reda, god backup och ett riktigt bra varumärke. Den kombinationen är en framgångsfaktor! På fritiden cyklar jag upp och ned på spanska landsbygden och tränar crossfit. Samlar på skotsk single malt. Är både farfar och morfar och har en fru som är rektor på Svenska Skolan i Marbella.

Kent Schanke

Säljare / Franchisetagare Kent talar svenska, engelska

Om Andreas Ersson

Idrottskille som sadlade om till bostadsbranschen i Grekland och fick där upp glädjen och lyckan i att hjälpa människor i deras största affär, bostadsaffären! Utbildade sig till fastighetsmäklare mellan 2002-2004 på Malmö Högskola. Har arbetat som fastighetsmäklare på Östermalm, Kungsholmen samt Södermalm innan han blev franchisetagare 2008 för kontoren i Södertälje, Trosa, Nykvarn samt Gnesta. 2016 så blev Andreas även franchisetagare för Fastighetsbyråns kontor i Marbella och Malaga i Spanien. Har tilldelats priset som årets ledare under 2012 samt årets kontor 2008 och 2013 inom Fastighetsbyrån. Att få tillhöra Sverige och Spaniens största fastighetsmäklarkedja passar en idrottskille med ambition om att vinna i allt. Att också få kunna påverka förutsättningarna för en kund i deras största affär samt att leverera mer än förväntansbilden gör att Andreas har hittat sitt drömyrke!

Andreas Ersson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare Andreas talar svenska, engelska

Om Sanna Magnusson

Sanna har arbetat på Fastighetsbyrån som fastighetsmäklare sedan år 2002 och ser glädjen i att gå till jobbet varje dag. Hon är sedan år 2005 franchisetagare för kontoren/områdena Södertälje, Nykvarn, Järna, Trosa och Gnesta. Att arbeta på Fastighetsbyrån, Sveriges största Fastighetsmäklarkedja, i Södertälje med omnejd, var ett naturligt och självklart val då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan vilket underlättar i hennes yrkesroll. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer ser hon som stimulerande och mycket givande. Sannas fokus är att förmedla trygghet genom att lyssna på kundens behov, att ha ett 100 % engagemang i varje situation och jobba affärsmässigt både före, under och efter försäljningen. Sanna ansvarar för kontorens nyproduktionsprojekt och jobbar även aktivt med att utveckla medarbetarnas kunskap och de avgörande steg som finns i sälj- och förmedlingsprocessen. Fastighetsbyrån nöjer sig inte med annat än att ha de bästa fastighetsmäklarna hos sig.

Sanna Magnusson

Fastighetsmäklare/ Franchisetagare Sanna talar svenska, engelska

Om Anna Adolfsson

Anna kom till Malaga 1997 för att studera spanska och då hon trivdes så bra beslutade hon att bosätta sig där. Hon prövade på en hel del olika yrken de första åren och jobbade bland annat på hotell, advokatbyrå och som flygvärdinna. Inom fastighetsbranschen började hon 2003 och när Anna 2013 började på Fastighetsbyrån kände hon med en gång att hon hittat rätt. Anna är en glad, mycket serviceinriktad, effektiv och kunnig person som brinner för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Anna är gift och har en dotter så helt naturligt spenderar hon den mesta fritiden med dem. Som en god livsnjutare blir det mycket strandpromenader, tapas och trevliga stunder i goda vänners lag över ett glas vin.

Anna Adolfsson

Säljsupport Anna talar svenska, engelska, spanska

Om August Hollsten

August är uppvuxen i en mäklarfamilj i hemstaden Katrineholm där intresset för mäklaryrket kommit naturligt. Han har alltid varit nyfiken på nya upplevelser och platser, där Spanien alltid varit intressant på grund av klimatet, kulturen och människorna. Nu är han nykommen till Solkusten full av energi för att bli den tredje generationen i Fastighetsbyrån. Augusts intressen är träning, resor och fotboll. Det är ungefär så tiden utanför kontoret kommer att spenderas. August är en positiv, engagerad och ambitiös person med målet att bli en mycket bra mäklare här i Marbella/Estepona.

August Hollsten

Innesäljare August talar svenska, engelska

Om Carlos Rojas

Carlos är född i Valparaiso, Chile och kom till Sverige vid 6-månaders ålder. Uppväxt i Uppsala och har en bakgrund som kock innan han började studera ekonomi. Har spenderat mycket tid i Marbella sedan 2013 men flyttade permanent 2016. Arbetar idag som property finder på Fastighetsbyrån Marbella och tycker att det bästa med yrket är att det är omväxlande arbetsuppgifter med både mycket kundkontakter ute och administrativa uppgifter på kontoret. Carlos pratar flytande spanska, svenska och engelska, är lätt att tycka om och få förtroende för. Ett av hans stora intressen är mat och vin och att upptäcka nya platser runtom i världen.

Carlos Rojas

Property Finder Carlos talar svenska, engelska

Om Daniel Enquist

Daniel är född i Stockholm, uppvuxen i Marbella och talar flytande spanska, engelska och svenska. Han har varit verksam i fastighetsmäklarbranschen på Costa del Sol i över 10 år och stormtrivs. Möjligheten att få uppleva livet utomhus i fantastiskt klimat med både kosmopolitisk och traditionell kultur är mest lockande för honom. Anledningen till valet att jobba som mäklare är hans stora intresse för att träffa människor från livets klottar och att hjälpa sina kunder till den bästa affären när de säljer sitt boende. Att vara property finder på Fastighetsbyrån, Sveriges största fastighetsmäklarkedja i Spanien, var ett självklart val då han känner till Marbella med omnejd utan och innan. Ledig tid spenderar Daniel tillsammans med familj och vänner, tränar simning, resor och laggar mat.

Daniel Enquist

Property Finder Daniel talar svenska, engelska, spanska

Om Fredrik Asp

Född och uppvuxen i Östersund men flyttade 2008 till Stockholm. 2016 gick flytten till Spanien tillsammans med flickvännen och det var framför allt klimatet som lockade. Redan innan flytten så var målet att jobba på Fastighetsbyrån och maj 2016 började Fredrik här som säljare. Anledningen till valet att jobba som säljare i Marbella är hans genuina intresse för människor och att hjälpa sina kunder till den bästa affären när de söker sitt drömboende i Spanien. I sitt arbete är Fredrik professionell, engagerad och lyhörd, har lätt att möta sina kunders behov och hitta rätt bostad. Fritiden läggs till stor del på träning, resor och restaurangupplevelser.

Fredrik Asp

Säljare Fredrik talar svenska, engelska

Om Melika Malan

Melika är född och uppvuxen i Göteborg. Hon flyttade till Spanien med sin sambo år 2016. Valet till varför Melika valde just Spanien är klimatet, kulturen, värmen, den goda maten, nya utmaningar samt att hennes sambo är född och uppvuxen på Costa Del Sol. Melika är en glad, positiv, noggrann, engagerad och ambitiös person. Hennes mål är att ha ett tryggt, spännande och brett arbete där hon kan använda sina tidigare kunskaper samt ta del av nya erfarenheter. På fritiden spenderar Melika sin lediga tid med vänner, familj, träning samt ta del av nya upplevelser.

Melika Malan

Säljsupport Melika talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Petra Sjökvist

Petra började sin karriär som fastighetsmäklare i Sverige 2001 men är sedan ett par år verksam på Costa del Sol. Ambitiös, noggrann och engagerad är tre ledord som beskriver Petra bäst. Med erfarenhet från fastighetsmäkleriet i både Sverige och Spanien så vet Petra vad som krävs för att uppfylla kundernas förväntningar och nå bästa resultat. Petra är född och uppvuxen i ett litet samhälle i Småland och har även hunnit med att bo i både Malmö och Stockholm innan hon bestämde sig för att flytta till Spanien. Klimatet, kulturen och den goda maten var bidragande till att hon valde just Spanien och här har hon hittat sitt drömboende. Petra ser nu fram emot att hjälpa sina kunder att uppfylla deras drömmar om ett boende i Spanien. Ledig tid spenderar Petra tillsammans med familj och vänner, promenader med hundarna eller en skön stund i solen med en bra bok.

Petra Sjökvist

Säljare Petra talar svenska, engelska

Om Simon Glimhed

Simon Glimhed

Säljare Simon talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.