Sök bostad eller innehåll

Nerja

Din mäklare i Nerja

Letar du efter en bostad på Costa del Sol? Vi är Sveriges största mäklare i Spanien! På Fastighetsbyrån Nerja förmedlar vi nyproduktion, lägenheter, radhus, byhus och villor i området. Vi erbjuder även bostäder till salu i hela området öster om Málaga som inkluderar orterna Rincón de la Victoria, Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Velez, Torrox, Frigiliana, Maro, La Herradura, Almuñécar och Salobreña. 

Mäklare med lokal anknytning
På kontoret i Nerja träffar du Christina Bergstén och Johan Eckervik med personal som alla bor i området. Med sin goda lokalkännedom, breda kontaktnät och långa erfarenhet av fastighetsmarknaden på Costa del Sol erbjuder vi mycket goda förutsättningar för dig att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Vi har funnits i Nerja sedan 2011 och är en av områdets ledande aktörer inom fastighetsförsäljning. Sedan starten har vi genomfört hundratals bostadsaffärer och hjälpt många kunder att hitta sin drömbostad.

Att köpa bostad och bo i Nerja
Efterfrågan på bostäder här i området ökar kraftigt, ekonomin är stabil och priserna stiger. Och med tanke på Nerjas hänförande läge så förstår vi varför. Nerja brukar kallas för pärlan på Costa del Sol, fem mil öster om Málaga med svårslagen utsikt över hav och berg.

Nerja är levande året runt och bjuder på spännande gastronomi, kultur, natur, pittoreska bostadsområden och en välbevarad kustremsa med vackra badvikar. Tack vare skydd från bergskedjan Sierra Almijara har staden underbart milda vintrar och en svalkande bris under den varma sommaren. Storstadspulsen och flygplatsen i Málaga nås på 45 minuter och det tar bara 1,5 timme till skidorten Sierra Nevada. Nerja lämpar sig med andra ord såväl för åretruntboende som semester. Här finns helt enkelt något för alla!

En lyhörd och engagerad mäklare som verkligen kan Nerja
På Fastighetsbyrån Nerja strävar vi efter att alltid ge dig den bästa kundupplevelsen från vårt första möte, till att få gratulera dig till din avslutade bostadsaffär. Vi håller dig hela tiden uppdaterad om bostäder till salu som matchar dina sökkriterier. Våra annonser är unika med både planritning och kartmarkering. Du kan även navigera runt i bostäderna tack vare våra virtuella tourer – hos oss kan du gå på videovisningar samt visning via till exempel Facetime.

Vi har kunskapen att hjälpa dig genomföra en lyckad bostadsaffär och sätter alltid dig som kund i fokus. Vi lyssnar på dina krav och önskemål, frågor och funderingar. Våra engagerade medarbetare följer sedan med dig hela vägen – från visning till budgivning, kontraktsskrivning och fram till att du får nycklarna till din nya bostad i handen. På så vis kan du känna dig helt trygg under hela köpprocessen.

Välkommen in till oss!
Om du har några frågor om Nerja eller hur det är att köpa bostad i Spanien, är du varmt välkommen att kontakta oss. Eller varför inte komma in på kontoret en sväng? Förutom rådgivning kring din bostadsaffär tipsar vi gärna om sådant som blir viktigt när du väl har fått din bostad – till exempel hantverkare, möbelbutiker eller var du äter stans bästa tapas!

Bienvenido!

Kontakta oss

Kontakta oss

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Bostäder vi sålt

Visa fler

Vi som jobbar i Nerja

Om Christina Bergstén

Christina Bergsten drivs av att göra ett noggrant och professionellt jobb och se sina kunder nöjda. Hon är född i Australien men kom som barn till Sverige och senare till Danmark. 1976 flyttade hennes familj till Spanien. 1995 började hon jobba inom private banking och sedan 2011 driver hon med stort engagemang Fastighetsbyrån i Nerja, numera med Johan Eckervik. Hon fastnade för Nerja då hon bor öster om Málaga och tycker att det är där man upplever det riktiga Andalusien. Det viktigaste för Christina i sin yrkesroll är att vara lyhörd, organiserad och påläst. På så sätt får hon både anställda, köpare och säljare att känna sig trygga.

Christina Bergstén

Säljare / Franchisetagare Christina talar svenska, engelska, spanska

Om Johan Eckervik

Johan Eckervik driver Fastighetsbyrån i Nerja tillsammans med Christina Bergstén. Han drivs av att utveckla företaget och att se såväl kunderna som personalen nöjda. Johan är född och uppvuxen i Stockholm. Han har en bakgrund från försäkringsbranschen och senare private banking, och har bland annat arbetat på Nordea och Handelsbanken i Frankrike. Han besökte Costa del Sol för första gången som ung på en tågluff, och kom senare tillbaka på många semestrar. Så småningom upptäckte han kusten öster om Málaga och numera bor han i en by i Axarquia, nära Torre del Mar. Johan tycker att området öster om Málaga har allt, höga berg, fina stränder och charmiga byar. Här finns både en spännande natur och en intressant kultur. På fritiden kör han gärna motorcykel, läser och umgås med familj och vänner.

Johan Eckervik

Säljare / Franchisetagare Johan talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Anna-Lena Roshag

När Anna-Lena letade semesterboende för några år sedan blev hon tipsad om det subtropiska klimatet i Nerjaområdet och att skidåkningen i Sierra Nevada kunde nås med en dagsutflykt. Det passade henne perfekt eftersom hon gillar småstadscharm blandat med en aktiv fritid. Anna-Lena blev förälskad i den gulliga staden och hittade sin semesterbostad här med hjälp av Fastighetsbyrån. Med tiden räckte det inte bara att semestra, så numera bor hon permanent i Nerja. Hon tycker det är en förmån att få jobba med det hon gillar mest, att hjälpa andra hitta sin drömbostad i värmen. Tack vare sin egen erfarenhet av att köpa bostad i Spanien har hon lätt att sätta sig in i kundernas behov och frågor.

Anna-Lena Roshag

Säljare Anna-Lena talar svenska, engelska

Om Bianca Ruiz

Bianca Ruiz

Innesäljare Bianca talar svenska, engelska, spanska

Om Christian Csóka

Christian är en mycket positiv, målmedveten och driven person som är utbildad i internationell affärskunskap i USA. Han har bott utomlands i omgångar på Hawaii, i Tyskland och Spanien. Han är uppvuxen i servicebranschen och har bland annat jobbat på kryssningsfartyg samt drivit B&B i Barcelona. Christian gillar att ha med människor att göra och har själv köpt ett flertal bostäder i Spanien, vilket hjälper honom att sätta sig in i köpares eventuella frågor och situation inför ett bostadsköp. Han har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher i både Sverige och utomlands. Dessa kompetenser tillsammans med att han gillar att lyssna på vad människor efterfrågar gör att han vill hjälpa dem att nå sina drömmar om en bostad i Nerja med omnejd.

Christian Csóka

Säljare Christian talar svenska, engelska

Om Emma Holmgren

Efter volontärarbete i Indien och resande runtom i världen, samt 10 år utomlands i New York, Gran Canaria och Valencia har Emma bosatt sig i Nerja med sin spanska man och deras son. Emma vet att en bostad i Spanien är så mycket mer än planlösning och läge - det handlar om livskvalité. Att som innesäljare kunna vara med om processen att hjälpa människor hitta sitt drömhem upplever Emma som meningsfullt.

Emma Holmgren

Innesäljare Emma talar svenska, engelska, spanska

Om Frida Nilsson

Varierande arbetsuppgifter och att träffa nya människor är det som Frida uppskattar mest med sitt arbete som innesäljare. Hon har bott i Nerja från och till under 5 år och trivs väldigt bra i stadens lugna och mysiga atmosfär. Hon beskriver sig själv som organiserad, glad och ödmjuk. Fridas mål är att alltid hjälpa dig som säljare eller köpare på bästa sätt för en så enkel och smidig affär som möjligt.

Frida Nilsson

Innesäljare / Aftersale Frida talar svenska, engelska, spanska

Om Juan Prats

Juan ser sitt arbete som utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje kund och försäljning är unik. Han är född och uppvuxen i Spanien men har under ett 1,5 år bott i Sverige tillsammans med sin svenska fru och deras 3 döttrar. Sedan 2011 jobbar han på Fastighetsbyrån i Nerja. Han är väldigt förtjust i Nerja området därför att det täcker önskemålen hos många olika typer av människor. Tidigare har han arbetat som mäklare och finansiell rådgivare under 12 års tid. Juan är noggrann, flexibel och driven och trivs bra på sitt jobb då han gillar att träffa nya människor och hjälpa dem att hitta just den fastighet som uppfyller deras förväntningar.

Juan Prats

Säljare Juan talar svenska, engelska, spanska

Om Lise-Lotte Hallman

Efter att ha arbetat många år i Sverige inom akademin ville Lise-Lotte flytta utomlands. Spanien var det som lockade mest utifrån det underbara klimatet och livsstilen här. Nerja och Torre del Mar med typiskt spansk karaktär parallellt med en härlig internationell blandning av människor och kulturer passar henne perfekt. På Fastighetsbyrån visar Lise-Lotte våra fina bostäder och tar hand om klienterna på bästa möjliga sätt. Syftet med hennes arbete är att göra både köpare och säljare nöjda och glada, det är enligt henne den bästa bostadsaffären!

Lise-Lotte Hallman

Säljare Lise-Lotte talar svenska, engelska, spanska

Om Luciano Yanez

Luciano är från Växjö, men med rötter i Sydamerika behärskar han förutom svenska och engelska även spanska. Hans passion är att resa, upptäcka olika kulturer och träffa nya människor. Han gillar att Nerja har sommarkänsla året runt. Att ansvara för att ta in bostäder för försäljning innebär stimulerande arbetsdagar med vackra miljöer och trevliga kundkontakter.

Luciano Yanez

Intagare Luciano talar svenska, engelska, spanska

Om Sigrid Lersveen Oddvik

Sigrid kommer från Norge och har sedan hon varit född rest på semester till Nerja varje sommar. Hon har alltid haft en dröm om att flytta ner hit, och så blev det. Efter att ha jobbat mycket med människor tidigare tyckte Sigrid att jobbet som innesäljare såg mycket intressant och spännande ut. Inte gjorde det något att det var i soliga Spanien heller!

Sigrid Lersveen Oddvik

Innesäljare Sigrid talar svenska, engelska, norska, spanska

Om Victoria Blanco

Victoria Blanco

Säljare Victoria talar svenska, engelska

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.